چند ماه پیش یک گوشی از مقداد آی تی خریدم که قرار بود گارانتی 12 ماهه باشه و اختلاف قیمت با معتبرترین فروشگاه کشور هم حدود 25 هزار تومن بود و طمع باعث شد از فروشگاه اصلی صرف نظر کنم. روی جعبه اصلی گوشی برچسب مایکروتل بود که زده بود شناسه گوشی رو به 100042000 پیامک کن و من اولین بار که این کار رو کردم و جواب اومد که گوشی فاقد گارانتی هست شوک شدم و تماس گرفتم مقداد آی تی گفتن 84030 تماس بگیر که اونجا هم تماس گرفتم مایکروتل بود گفتن گوشی گارانتی نداره! تقریبا دو ماه موضوع گارانتی رو پیگیری کردم و نهایتا با برخوردهای نامناسب مسئول بخش موبایل و گارانتی و آقای مقداد رییسی (مدیر مجموعه) از موضوع صرف نظر کردم. حتی به فکر پس دادن گوشی هم افتادم که اصلا قبول نکردن و نهایتا تصمیم گرفتم به جایی که مجوز فروشگاه اینترنتی شون رو صادر کرده و علامتش توی سایت هست شکایت کنم و الان پیگیر مراحل قانونی و حقوقی شکایتم هستم و امیدوارم به نتیجه برسه. از همه دوستانی که این تجربه رو خوندن میخوام خواهش کنم خرید اینترنتی رو از هر جایی انجام ندین، چون وقت و انرژی تون هدر میره و معمولا نتیجه نمی رسه. اینجا هم نظر یکی دیگه از دوستان درباره مقداد آی تی