• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت به دادم برسيد !

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان . والا من یه سایت با ظرفیت 550 مگابایت از سرور یاهوو گرفتم به اسم www.shirazblog.com
همينجا از دوستاني كه ميتونن كمك كنند براي راه اندازي خواهش ميكنم با من تماس بگيرن . تا اگه مورد قبول
دوستان باشه يه سيستم وبلاگ رديف راه بندازيم . اي دي ياهو و ايميل من : [email protected]

يا حق

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز. كاشكي زودتر مي گفتي با هم كار مي كرديم. ولي شما مي تونيد با گروه تك بلاگ همكاري كنيد. آدرسش www.takblog.com هست. اينم سايت منه www.kesh.ws كه وبلاگ رايگانه. البته اگه از اين سيستم خوشت اومد بهم بگو كمكت كنم(البته خودم هم كمك مي خواهم ميشه اين دوتا رو يه جور خواهر خونده كرد)

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزيز بايد توجه داشته باشيد كه راه اندازي يك سيستم وبلاگ رايگان به هيچ عنوان كار آساني نيست شايد يكي از لازمه هاي آن هاستينگ بالا باشد ولي اگر قرار بر يك سيستم وبلاگ رايگان است بايد به تجربيات ديگر سيستم ها توجه كنيد مثل پرژن بلاگ يا بلاگ اسكاي كه هر روز ده ها حمله هكر ها رو تحمل مي كنند و البته شما اگر يك سيستم مي خواهيد راه بيندازيد نبايد از سيستم هايي چون ام تي استفاده كنيد و بايد خودتون برنامه نويسي كنيد.
در ضمن سرويس تك بلاگ رو هم كه ديديد بي تجربه وارد ميدان شد و هنوز كارش به ماه نكشيد كه درش تخته شد.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
يك چيز ديگه اون هم اين كه بايد موقعيت سنجي كنيد ببينيد آيا وقت رسيدگي به چنين سيستمي رو داريد يا نه؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
از راهنمايي شما متشكرم .
من ميدونم كار مشكليه و براي همين عنوان بحث رو ملت به دادم برسيد گذاشتم .
در مورد هكرها حق با شماست ماهم وقتي تازه كار بوديم تمرينمون هك كردن وبلاگ بود .
از دوستان خواهش ميكنم با هم يك گروه تشكيل بديم و اين وبلاگ رو راه بندازيم من هم به عنوان كوچكترين عضو وبلاگ در خدمتتونم . :)

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
...من هم به عنوان كوچكترين عضو وبلاگ در خدمتتونم
وبلاگ!؟ ولي كدوم وبلاگ!؟
مگه نمي خواستي سيستم مجاني راه بندازي و از اين جور برنامه ها!؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
البته كه سيستم رايگان ميخوايم راه بندازيم پدرجان . منظورم اين بودش كه يك گروه تشكيل بديم و اين سيستم رو راه بندازيم من هم به عنوان يه عضو كوچيك گروه در خدمت هستم . همين !

كي مياد همكاري ؟ثواب داره ! :(

keshws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سعيد. يه پيشنهاد برات داشتم، لطفا با من تماس بگير. البته با [email protected].

بالا