• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

** ملی باکس مجددا بازگشت **

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان

سایت ملی باکس سود خیلی بالایی داشت و به گفته مدیرش هک شده بود دوباره افتتاح شده.

مدیر سایت هم همون آقای سعیدیان هست.

پست مدیر سایت:
با سلام خدمت کاربران محترم ملی باکس در این مدت بدلیل مشکلاتی که برای بنده پیش آمده بود و باعث پایین آمدن سایت شد بنده از تمام کاربران پوزش میطلبم و به همت شما دوستان دوباره مکانی امن برای فعالیت شما دایر خواهم کرد و به تعدادی از کاربران محترم که از قبل بدهکارممبلغ آنان را نیز عودت خواهم داد از دوستانی که از ما بستانکارند لطفا فقط نام کاربری خود را به پشتیبانی مالی ارسال کنند تا درخواست واریز انجام شود .

تا چند روز دیگر سایت بطور رسمی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
منتظر حضور گرمتان در ملی باکس هستیم.

باتشکر رحیم سعیدیان مدیر ملی باکس

برای ورود به سایت اینجا را کلیک کنید.

امیدوارم این بار پایدار بمونه

Last edited:

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
ايباكسم ، بعدها گفتن هك شد!
پي باكس هم همينطور..

و...

هك شدن ترفند خوبي شده واسه توجيه بي پولي سايتهاي كليكي..

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سرمایه گذاری در باکس های ایرانی دیوانگی محضه مخصوصا در باکسی مثل ملی باکس که سابقا ورشکست و متلاشی شدند. خیلی از این باکس های ایرانی پول های کاربرا رو در سایت های قمار سرمایه گذاری می کنند که بعد از مدتی به علت ناشی گری دچار ضرر میشند و به بهانه ای مثل هک شدن و مسائل امنیتی سایت رو می بنند. بنده به مدت 2 سال در باکس های خارجی و ایرانی سرمایه گذاری و وقت گذاشتم و در این مدت جز ضرر سنگین هیچ سودی دریافت نکردم. در همین ملی باکس هم تقریبا 600 هزار تومن سرمایه گذاری کردم که جز 100 هزار تومن دریافتی نداشتم.

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به نظر من هم در سایت های ایرانی سرمایه گذاری زیاد کار اشتباهیه

ولی سرمایه گذاری به مقدار کم در سایت های مطمئن توصیه میشه.

من تنها سایتی که تو ایران توش سرمایه گذاری کردم بردیا بکس هست و ازش راضیم

در مورد ملی باکس هم فک نکنم حالا حالا ها کسی توش سرمایه گذاری کنه باید دید در ادامه فعالیتش چطور خواهد بود

در همین ملی باکس هم تقریبا 600 هزار تومن سرمایه گذاری کردم که جز 100 هزار تومن دریافتی نداشتم.

مدیر سایت داره مطالبات کاربران رو پرداخت می کنه. شما هم تو انجمن درخواست بده

پست مدیر:
با سلام خدمت کاربران محترم ملی باکس در این مدت بدلیل مشکلاتی که برای بنده پیش آمده بود و باعث پایین آمدن سایت شد بنده از تمام کاربران پوزش میطلبم و به همت شما دوستان دوباره مکانی امن برای فعالیت شما دایر خواهم کرد و به تعدادی از کاربران محترم که از قبل بدهکارممبلغ آنان را نیز عودت خواهم داد از دوستانی که از ما بستانکارند لطفا فقط نام کاربری خود را به پشتیبانی مالی ارسال کنند تا درخواست واریز انجام شود .

تا چند روز دیگر سایت بطور رسمی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
منتظر حضور گرمتان در ملی باکس هستیم.

باتشکر رحیم سعیدیان مدیر ملی باکس

مبالغ کاربران عودت داده میشود مرد بودیم و خواهیم ماند.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ملت از چه روش هایی برای پس گرفتن پولشون استفاده می کنن!داشتم پست های فرومش رو می خوندم همه اومدن میگن آقای سعیدی شما پول ما رو پس بده به خدا ارتقا میدیم و دوباره سرمایه گذاری می کنیم و...خوبه اونم بیاد بگه خوب پس بهتون پرداخت نمی کنم مستقیم به بالانس حسابتون اضافه می کنم :lol:

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
مدیر سایت اطلاعیه دوم تسویه حساب رو گذاشتند:

با سلام خدمت کاربران محترم ملی باکس
لطفا جهت تسویه حساب کاربران موارد ذیل را به پشتیبانی مالی ارسال کنند:

1. نام کاربری قبلی در ملی باکس

2.نام و نام خانوادگی صاحب حساب

3. شناسه شبای بانکی بصورت24 رقمی بدون حرفIR

4.شماره تماس ترجیحا شماره موبایل جهت تماس بعد از واریز بحساب کاربر

توجه فرمایید لطفا تمام کاربرانی که از ما طلب کارند فقط و فقط یکبار درخواست را ارسال کنند

مهلت ارسال درخواست از امروز20/8/92 الی 24/8/92 میباشد.

باتشکر مدیریت ملی باکس

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ولی وقتی برگشته و داره پول کاربرا رو تسویه می کنه و سرور اختصاصی خریده یعنی می خواد که بمونه.
اگه مدیر بتونه کاربرا رو مجاب به سرمایه گذاری دوباره بکنه که کار خیلی سختیه شاید سایت موفق بشه.
در کل زمان لازم هست که کاربرا دوباره به سایت اعتماد کنن.

بالا