• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملی باکس پَر!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.
فقط خواستم بگم "بهترین و پرسودترین و کلاهبردارترین" باکس ایران یعنی ملی باکس هم پر زد و رفت!
این هم متنی که مدیر سایت گذاشته:

با سلام و احترام خدمت کاربران محترم ملی باکس در این مدت که ما و شما در کنارهم بودیم شاهد موفقیت روز افزون سایت بودیم ولی دیگران این موفقیت را قبول نکردند و باعث آن شدن که کاربران رانسبت به راستی و درستی کسی که همیشه سعی داشت برترین خدمات را به هموطنان خود ارائه دهد مانع وسبب کار شدند خدا شاهد بر اعمال کردار و گفتار همه کس و همه چیز است بنده به نوبه خودم از تمام کاربران محترم ملی باکس کمال تشکر و در نهایت از تک به تک کاربران عذر خواهی میکنم که افرادی مانع پیشرفت زحت کشان ملی باکس شدند و حق و حقوق عزیزان را نادیده گرفتند و سبب شدن ما از ادامه راه باز بمانیم شاید به قول خودشان توانسته باشند سایت را منحل کنند ولی جواب حق الناس که به گردن خودشان است ما کار خود را میکردیم و به کسی آزاری نداشتیم باید در آخرت جواب این اعمال خود را بدهند من کسانی را که به سایت ملی باکس آسیب وارد کرده اند را نه دراین دنیا و نه در آخرت حلال نمیکنم و از کاربران محترم ملی باکس هم خواهش میکنم حق زحمات خود را نسبت به انان حلال نکنند وچون آنان سبب منحل شدن ملی باکس هستند و بنده بعنوان مدیریت ملی باکس از ادامه فعالیت در پی تی سی ایران منصرف و سایت ملی باکس را بطور رسمی منحل اعلام می نمایم وتا ابد هیچ سایت پی تی سی را مدیریت نخواهم کرد و ملی باکس برای همیشه منحل شد .

تسویه حساب : برای تسویه حساب نام کاربری ملی باکس همراه با نام و نام خانوادگی و شماره شبای بانکی خود را به شماره۰۹۲۱۸۰۲۴۷۹۱ارسال کنید.
توجه: شماره شبای بانکی خود را بصورت ۲۴رقم و بدون فاصله و خط تیره و حرف IRارسال کنید.
ما سرمایه کاربرانی را که به حساب ملی باکس واریز کرده اند را بحساب بانکی آنان عودت میدهیم و کسانی هم که به سایت پرداختی نداشته اند هیچ مبلغی واریز نمیشود .
کسانی که سرمایه گذاشته اند و از سایت برداشت داشته اند بعد از کسر مبلغ برداشتی از سایت مابقی سرمایه اصلی به حساب کاربر عودت داده میشود.
تسویه حساب از روز شنبه تاریخ۹۲/۶/۱۶

خطاب به کاربرانی که پیامهای توهین آمیز و تهدید ارسال میکنند از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار خواهند گرفت.و تمامی پیامها بایگانی میشوند.
باتشکر مدیریت ملی باکس
بله بعد از سایت های بازدیدساز و میرزارنک و مشکلات متعددی که برای باکس 24 به وجود اومده،ملی باکس که همه ازش تعریف می کردن هم از بین رفت اما سایتی که مدت ها پیش معرفی کردم همچنان باقیست و پرداخت داره.منظورم سایتیه که توی این تاپیک معرفی کردم:
http://forum.persiantools.com/t364388.html
موفق باشید. :)

Last edited:

c.c.x

Registered User
لایک‌ها
13
دیدن دارن ضرر میکنن برگشتن میگن که بعضی ها نذاشتن ما کار کنیم. راحت بگید داشتیم ضرر میکردیم جمعش کردیم.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
اخه ادمی که حتی سواد اینو نداره که بدونه بعد از چند ماه اگه بخواد سایتش پاربرجا بمونه اگه فقط 300 تا کاربر طلایی داشته باشه که ماهانه درامدشون 600 هزار تومن باشه باید ماهانه 180 میلیون پرداخت داشته باشه گوه میخوره میاد باکس میزنه.
فکرشو کنید ؟؟
این احمق هم فکر میکرده با 2 تا اسپانسر درپیت و 70 80 میلیون پول سرمایه گذاری شده کاربرا میتونه هر کاری کنه!
متاسفم برای همچین افرادی که حتی سواد ریاضی در حد ابتدایی هم ندارن و متاسفم برای خودمون که میایم پولی رو که با هزار جور زحمت بدست اوردیم میریزیم تو حلقوم این بی سواد ها

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
بدون هیچ سرمایه ای برای زیر مجموعه گیری و ... سرمایه اولیه

بهترین سایتی که من تا به الان دیدم سواگ باکس بوده که واسه ایرانیا تقریبا ناشناخته است !
یکی از بهترین سایت های درامد زایی در نت که اعتبارش اصلا نیازی به حرف زدن نداره . به یکبار دیدنش میارزه !

اینم لینک سایت فارسی که مال خودمه :Swagbucks | کسب درآمد واقعی از اینترنت

اینم آدرس سایت اصلی :Earn Reward Points and Redeem Them For Free Stuff at Swagbucks.com
هر سوالی دارید میتویند تو تاپیکم ببینید

مرسی خوشخال میشم ببینمتون

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اخه ادمی که حتی سواد اینو نداره که بدونه بعد از چند ماه اگه بخواد سایتش پاربرجا بمونه اگه فقط 300 تا کاربر طلایی داشته باشه که ماهانه درامدشون 600 هزار تومن باشه باید ماهانه 180 میلیون پرداخت داشته باشه گوه میخوره میاد باکس میزنه.
فکرشو کنید ؟؟
این احمق هم فکر میکرده با 2 تا اسپانسر درپیت و 70 80 میلیون پول سرمایه گذاری شده کاربرا میتونه هر کاری کنه!
متاسفم برای همچین افرادی که حتی سواد ریاضی در حد ابتدایی هم ندارن و متاسفم برای خودمون که میایم پولی رو که با هزار جور زحمت بدست اوردیم میریزیم تو حلقوم این بی سواد ها

دقیقا واقعا باید بیشتر به حال خودمون تاسف خورد که چرا با وجود این همه کلاهبرداری از باکس های ایرانی باز هم بهشون اعتماد می کنیم و سرمایه گذاری می کنیم. به من ثابت شد سرمایه گذاری در باکس های ایرانی و خارجی جز ضرر هیچ سودی نداره.. اگر این همه سرمایه ای رو که گذاشتیم در فارکس سرمایه گذاری می کردیم تا به حال امکان داشت چند برابر سود می گرفتیم.

بالا