• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ممنوعین دامنه آی آر در گوگل ادوردز

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
این مشکل را چطور باید حل کرد؟ پارک کردن دامنه و ریدایرکت هم مثل اینکه ممنوع است! باید حتما یک دامنه جدید ثبت کنیم؟

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
درود
فکر نکنم پارک و ریدایرکت ممنوع باشه. یا حداقل 1 یکی از اینا ممنوع نیست. از شرکت های معتبر ارائه دهنده این تبلیغا بپرسید.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
متاسفانه دو شرکت فعال در این زمینه وجود دارد که طبق فرمایشات دوستان و تجربه شخصی هیچ کدام معتبر نمی‌باشند. شما اگر شرکت معتبری می‌شناسید معرفی کنید. سپاس فراوان.

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
فرمایش شما کاملا درسته دوست عزیز در صورتی که یکی از اون شرکت های معتبر! برتینا باشه
به من هم اکانت فروختن ولی بعدش اکانتو به خاطر اعتراض به گندکاریهاشون بستن و پول مارو هم با فلان دلاری که توش بود بالا کشیدن!!!
پلیس فتا هم که میدونیم تخصص شکار جاسوسان سایبری اسرائیله فقط، وقت برای کارای سطح پایین نداره:angrybirds10:

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز
بنده در بحث سئو سایت و تبلیغات گوگل از دوستان شنیدم که شرکت برتینا مناسب هست. موفق باشید
پس بهتره به حرف همون دوستان گوش کنین و از این شرکت سرویس بگیرین!
فقط به همون دوستان بگین وقتی پول شما رو هم بالا کشیدن آماده باشن که پول شما رو بهتون برگردونن، چون برتینا پولی رو که بالا کشید دیگه بهتون برنمیگردونه :D:D:D
موفق باشین

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
پس بهتره به حرف همون دوستان گوش کنین و از این شرکت سرویس بگیرین!
فقط به همون دوستان بگین وقتی پول شما رو هم بالا کشیدن آماده باشن که پول شما رو بهتون برگردونن، چون برتینا پولی رو که بالا کشید دیگه بهتون برنمیگردونه :D:D:D
موفق باشین
جدی میگید؟ من چیز منفی نشنیده بودم واقعا اگر مطلبی هست بگید یکم شفاف سازی بشه. ممنون

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
جدی میگید؟ من چیز منفی نشنیده بودم واقعا اگر مطلبی هست بگید یکم شفاف سازی بشه. ممنون
نشنیدید چون خیلی کسایی که پولشون خورده شد و اومدن اینجا پست گذاشتن پست هاشون به صورت خودجوش حذف شد!!!
شفاف تر از این هم نتونستم بگم که پول منو این شرکت خورد و یک لیوان آب هم روش
امثال اینا که پولای ملت رو میخورن ترسی هم از کسی ندارن، دمشون وصله به برادران مافیای بالا
شما میخوای با اینا کار کنی بکن ولی مثل خیلیای دیگه بعدن نیای بگی کسی به من نگفت

بالا