• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مموري مناسب و پشتيباني ppc از آن؟

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
من با مموري 2 گيگ گوشيم ( qtek s200) مشکل دارم. يعني همش فضا کم مي يارم. به خصوص مي خواستم اين جي پي اس گارمين رو نصب کنم همش مي گه فضا کم داري. البته بيش از نيمي از فضاش خاليه ها!
حالا رفتم يه رم 4 گيگ خريدم. مي بينم اونو که اصلا نمي شناسه. مي خواستم ببينم 4 گيگ رو ساپورت نمي کنه يا اين که فاکتور ديگه يي در کاره؟ مثلا سرعتش مسأله است. البته منم نمي دونم سرعت مموري ها رو چه جوري مي شه تشخيص داد. ولي روي مموري قبليم يه c4 نوشته بود و رو اين جديده c6 نوشته!
از راهنماييتون ممنونم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگر اشتباه نکنم براش برنامه هست ، باز بچه ها بیان راهنمایی کنن

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز نگران نباش این پچ رو روی گوشی نصب کن ایشالا درست میشه

http://www.4shared.com/account/file/57579976/eaabb8cb/ISO-SDHC__HOS_505.html

اون اعداد c4 یا c6 هم مربوط به کلاس مموری میشه

class 2
class 4
class 6

که به ترتیب یعنی سرعت انتقال اطلاعات 2 مگ بر ثانیه و 4 و 6 مگ برثانیه هستش

که هرچی بیشتر باشه سریعتر و بهتره

jahannama

Registered User
لایک‌ها
11
سلام. از لطفتون ممنونم. اما من اين پچ رو نصب کردم. با موفقيت هم نصب شد. رو ديوايس هم نصب کردم.اما متاسفانه مشکلم حل نشد! :(
تازه با اين که به نظر مي رسيد ربطي نداشته باشه يه بار با مموري سابقم نصبش کردم ويه بار در حالي که مموري جديد تو دستگاه بود. :f34r:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
من با مموري 2 گيگ گوشيم ( qtek s200) مشکل دارم. يعني همش فضا کم مي يارم. به خصوص مي خواستم اين جي پي اس گارمين رو نصب کنم همش مي گه فضا کم داري. البته بيش از نيمي از فضاش خاليه ها!
حالا رفتم يه رم 4 گيگ خريدم. مي بينم اونو که اصلا نمي شناسه. مي خواستم ببينم 4 گيگ رو ساپورت نمي کنه يا اين که فاکتور ديگه يي در کاره؟ مثلا سرعتش مسأله است. البته منم نمي دونم سرعت مموري ها رو چه جوري مي شه تشخيص داد. ولي روي مموري قبليم يه c4 نوشته بود و رو اين جديده c6 نوشته!
از راهنماييتون ممنونم.

با سلام
بنده معذرت مي خوام اگر در حضور دوستان با سابقه اين فروم راجع به مشكل دوستمون ارائه پيشنهاد مي كنم.
دوست عزيز خطائي كه شما درمورد كمبود فضا داريد در وهله اول مربوط به ram دستگاهتون هست ( نه storage memory ) ابتدا مطمئن بشيد كه تمام task هاي غير ضروري و نرم افزارهائي كه run هستند رو بسته ايد ( با task manager) وبعد چك كنيد چه مقدار فضاي خالي در رم ram (ببخشيد تاكيد ميكنم ram نه rom ) موجوده و Recommendation نرم افزاري كه قصد نصب كردن اون رو داريد چقدر است ( جهت فضاي مورد نياز بر روي رم ) آيا شرايط كافي جهت نصب رو داريد يا خير اگر تمامي اين موارد رو چك كرديد و همه چيز ok بود موردي كه قابل تامل هست Conflict نرم افزاري هست كه ميتونه ناشي از رامي كه بر روي دستگاه شما هست هم باشه!
موفق باشيد.
يا علي.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام،
من هم روی 6150 ام رم 4GB Transcend میذارم که روش نوشته C6
شناسایی نمیشه. همین طوری فشار میدم بره تو. کار خاصی که نباید کرد ؟

برای این هم پچ هست ؟
ممنون.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام،
من هم روی 6150 ام رم 4GB Transcend میذارم که روش نوشته C6
شناسایی نمیشه. همین طوری فشار میدم بره تو. کار خاصی که نباید کرد ؟

برای این هم پچ هست ؟
ممنون.

سلام دوست من
با عرض پوزش از سياوش عزيز ، بزرگ اين ترد ،عرض شود در رام هاي قبلي اين ppc متاسفانه حداكثر ساپورت رم 2GB هست ليكن يه پچ SDHC هم براش موجوده كه باعث conflict در wifi ميشه و stable نيست ( پايدار نيست ). ولي تا اونجا كه من ميدونم يه رام جديد wm6.1 براش اومده كه از تو سايت i-mate قابل دانلود هست البته از بچه هاي خودمون (pt و HU ) فكر نمي كنم كسي اون رو نصب كرده باشه ولي تست اون رام هم اگر قادر باشيد انجامش بديد خالي از لطف نخواهد بود من هنوز دستگاهم(6150) بدستم نرسيده اگر بدستم برسه در اولين فرصت اين كار رو خواهم كرد ان شاءالله.
يا علي.

بالا