• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مموری کارت 1 گیگ روی 6630

younalta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من می‌خواستم ببینم از بروبکس 6630 دار کسی مموری 1 گیگ میکروسیم رو گوشیش انداخته؟ یکی از دوستام مارک pqi انداخته و می‌گه خوب جواب می‌ده. ولی الان pqi پیدا نمی‌شه. همه جا فقط میکروسیم می‌فروشن. اگه کسی استفاده می‌کنه بگه ایراد می‌ده یا نه.
مرسی

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از دوستام میکروسیم 1 گیگ انداخته رو گوشیش جواب هم داده فقط یه کم سرعتش کم شده

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
من از میکروسیم خیلی میترسم یکبار یه 12 اش رو دستم موند!

بعضیهاشون وقتی میزارین رو کارت ریدر خود بخود فرمت میشه یعنی تمام اطلاعاتش یه جورایی ازکار می افته و تقاضای فرمت میکنه هیچ راه برگشتی هم نداره

younalta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام میکروسیم 1 گیگ انداخته رو گوشیش جواب هم داده فقط یه کم سرعتش کم شده
گوشی دوستت چی بود؟

بعضیهاشون وقتی میزارین رو کارت ریدر خود بخود فرمت میشه یعنی تمام اطلاعاتش یه جورایی ازکار می افته و تقاضای فرمت میکنه هیچ راه برگشتی هم نداره
اینطور که به نظر می‌رسه میکروسیم زیادم خوب نیست نه؟

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
من 6630 دارم و یه AData روش انداختم (1GB با سرعت 100x) برای من که خیلی خوب جواب داده و مشکلی ندارم. تو بازار هم فکر میکنم بتونی پیدا کنی. (این که من دارم 100x هست. یه سری از همین مارک دیدم که روش سرعتشو نزده. احتمالاً پایین تره)

بالا