• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

منابع اطلاعاتي فلش

mamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من تا حالا فلش كار نكرده ام ولي خيلي دوست دارم ياد بگيرم به نظر شما دوستان بيايد از كجا شروع بكنم.

اگر رفرنس يا كتاب بدرد بخوري داريد بگوييد.

با تشكر

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو یک تاپیک اینجا قبلا یه سری reference مطرح شده، بگردی پیدا میکنی ....

pb559blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه کتاب هست که مال نشر علوم فکر کنم اسمش آموزش Flash MX باشه اما اسم نویسندشو میدونم اگر هم تونستی کتابای جدید این نویسنده رو پیدا خیلی خوبه ( اما فقط تو آموزش خود فلش نه اکشن ) اسمش
Phillip Kerman هست .
برای ActionScript هم کتاب Flash MX ActionScript از انتشارات سیمرغ - ترجمه حمید رضا قربانعلی -
نویسنده Gary Rosenzweig ( گری روزنزویگ ) تو اکشن اسکرسپت بهترینه.
اگه ebook هم خواستی ( البته انگلیسی ) بگو تا بهت آدرس بدم.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
براي يادگيري هيچ كتابي بهتر از سري كتابهاي انتشارات FriendsofED نيست. كتابها توسط طراحان و براي طراحان نوشته شده اند.(ٍِDesigner to Designer).

يه زماني شركت نسيم ايمان مياوردشون كه متاسفانه با وزارت ارشاد مشكل مالي پيدا كرد و كل قضيه تعطيل شد. .واقعا حيف شد
براي action script هم از همين انتشارات كتابهاي عالي وجود دارهع باضافه يه كتاب خيلي محشر كه نويسنده اش همون philip Kerman هست. من دوسال پيش با هزار مكافات گيرش آوردم ولي چند وقت پيش ebook اش رو هم گير آوردم.

اگه ميتوني فقط از رفرنسهاي انگليسي استفاده كن چون ترجمه ها واقعا با ايرادهاي زياد همراه هستند و كتابها رو عملا خلاص نويسي كرده اند و اكثرا جاهاي بدرد بخورشون اصلا ترجمه نشده.

بالا