payam-nice
Registered User
سلام، برای راه اندازی سرویس خبرنامه ایمیلی مناسب ترین راه به نظر شما چی هست؟ اعضای خبرنامه هم تا 1 میلیون و شاید بیشتر برسه برای همین باتوجه به این تعداد عضو نظرتون رو بگید.
از من میشنوی بیخیال خبرنامه شوسلام، برای راه اندازی سرویس خبرنامه ایمیلی مناسب ترین راه به نظر شما چی هست؟ اعضای خبرنامه هم تا 1 میلیون و شاید بیشتر برسه برای همین باتوجه به این تعداد عضو نظرتون رو بگید.
جدی؟؟!! میشه بفرمائید الان چی جایگزینش شده؟از من میشنوی بیخیال خبرنامه شو
دیگه منسوخ شده
اگر بصورت حرفه ای کار میکنید که باید از خبرنامه های پولی استفاده کنید وگرنه میتونید از گوگل (feedburner) استفاده کنید که رایگانه.سلام، برای راه اندازی سرویس خبرنامه ایمیلی مناسب ترین راه به نظر شما چی هست؟ اعضای خبرنامه هم تا 1 میلیون و شاید بیشتر برسه برای همین باتوجه به این تعداد عضو نظرتون رو بگید.
یعنی شما دیگه از ایمیل استفاده نمی کنی؟از من میشنوی بیخیال خبرنامه شو
دیگه منسوخ شده
فیدبرنر گوگل رو نمیخوام استفاده کنم. قبلا ها گروه یاهو میزدیم رایگان بود و اینباکس اش هم عالی بود ، اما دیگه نمیخوام از این نوع روش ها استفاده کنم.اگر بصورت حرفه ای کار میکنید که باید از خبرنامه های پولی استفاده کنید وگرنه میتونید از گوگل (feedburner) استفاده کنید که رایگانه.
اغلب سایتهای ایرانی معروف از همین mailchimp استفاده میکنن، این قضیه تایید ایمیل هم که دوستمون اشاره کردن داستانیه خودش، تقریبا 30 40 درصد متوجه نمیشن و انجام نمیدن تو فیدبرنر، شایدم اسپم میشه!فیدبرنر گوگل رو نمیخوام استفاده کنم. قبلا ها گروه یاهو میزدیم رایگان بود و اینباکس اش هم عالی بود ، اما دیگه نمیخوام از این نوع روش ها استفاده کنم.
سرویس پولی مناسب چی هست؟
mailchimp مثل میلرلایت نماینده تو ایران داره که بشه پنل ازش خرید؟اینارو چک کن خیلی خوبن
mailchimp - aweber
افزونه های زیادی هم دارن + اینکه دیگه مثه feedburner نیاز نیست که ایمیل رو تایید کنه و فقط با وارد کردن ایمیل ثبت نام انجام میده.
میرلایت نماینده داره تو ایران؟ لینک میدی؟mailchimp مثل میلرلایت نماینده تو ایران داره که بشه پنل ازش خرید؟
ارهمیرلایت نماینده داره تو ایران؟ لینک میدی؟