• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مناسب ترین راه برای ایجاد خبرنامه ایمیلی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام، برای راه اندازی سرویس خبرنامه ایمیلی مناسب ترین راه به نظر شما چی هست؟ اعضای خبرنامه هم تا 1 میلیون و شاید بیشتر برسه برای همین باتوجه به این تعداد عضو نظرتون رو بگید.

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام، برای راه اندازی سرویس خبرنامه ایمیلی مناسب ترین راه به نظر شما چی هست؟ اعضای خبرنامه هم تا 1 میلیون و شاید بیشتر برسه برای همین باتوجه به این تعداد عضو نظرتون رو بگید.
از من میشنوی بیخیال خبرنامه شو
دیگه منسوخ شده

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
اگر بصورت حرفه ای کار میکنید که باید از خبرنامه های پولی استفاده کنید وگرنه میتونید از گوگل (feedburner) استفاده کنید که رایگانه.

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از من میشنوی بیخیال خبرنامه شو
دیگه منسوخ شده
یعنی شما دیگه از ایمیل استفاده نمی کنی؟
اگر بصورت حرفه ای کار میکنید که باید از خبرنامه های پولی استفاده کنید وگرنه میتونید از گوگل (feedburner) استفاده کنید که رایگانه.
فیدبرنر گوگل رو نمیخوام استفاده کنم. قبلا ها گروه یاهو میزدیم رایگان بود و اینباکس اش هم عالی بود ، اما دیگه نمیخوام از این نوع روش ها استفاده کنم.
سرویس پولی مناسب چی هست؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اینارو چک کن خیلی خوبن
mailchimp - aweber
افزونه های زیادی هم دارن + اینکه دیگه مثه feedburner نیاز نیست که ایمیل رو تایید کنه و فقط با وارد کردن ایمیل ثبت نام انجام میده.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
فیدبرنر گوگل رو نمیخوام استفاده کنم. قبلا ها گروه یاهو میزدیم رایگان بود و اینباکس اش هم عالی بود ، اما دیگه نمیخوام از این نوع روش ها استفاده کنم.
سرویس پولی مناسب چی هست؟
اغلب سایتهای ایرانی معروف از همین mailchimp استفاده میکنن، این قضیه تایید ایمیل هم که دوستمون اشاره کردن داستانیه خودش، تقریبا 30 40 درصد متوجه نمیشن و انجام نمیدن تو فیدبرنر، شایدم اسپم میشه!

all of

Registered User
لایک‌ها
416
اینارو چک کن خیلی خوبن
mailchimp - aweber
افزونه های زیادی هم دارن + اینکه دیگه مثه feedburner نیاز نیست که ایمیل رو تایید کنه و فقط با وارد کردن ایمیل ثبت نام انجام میده.
mailchimp مثل میلرلایت نماینده تو ایران داره که بشه پنل ازش خرید؟

بالا