ملت، من یک پروژه گرفتم که وقت انجام اون رو ندارم - میخوام اگه کسی میتونه روش کمک کنه بهم PM بزنه.
توضیح پروژه
یک پرتال شامل قسمتهای زیر:
- در صفحه اول یک banner flash نصب میگردد و سپس در آخر به page اصلی redirect میشود.
- در mianpage در دو ستون منوهای دست راست و چپ را داریم.
- یک header jpg در بالای سایت نصب میگردد.
- یک عکس در صفحه اصلی با پیام welcome نصب میگردد.
- تعداد منوهای اصلی یا menu box ها در ستونهای کناری جمعا 4 box است.
- تعداد sub-menu ها در حدود 20 میباشد ( کلا این تعداد است )
تا اینجای کار رو خودم میتونم انجام بدم...
- در مهمترین قسمت که تقاضای انجامش رو دارم، در یکی از submenu ها لیست اعضای سایت ( این اعضا عمومی نیستند و اعضای خاص سایت هستند و تعداد آنها زیاد نیست )را داریم و با کلیک روی هر یک به صفحه شخصی او وارد میشویم:
در اون صفحات شخصی نام و مشخصات، شماره تماس و آدرس email عضو و متون مورد نظر او وارد میشود.
این بخش قابلیت Update شدن برای ثبت نام اعضای جدید و امکان ادیت کردن صفحات شخصی برای اعضای فعلی را باید دارا باشد...
برای انجام این قسمت آخر مبلغ 150-200 تومان در نظر گرفته شده است... اگرچه زیاد نیست ولی بیشتر در توان صاحب پروژه نیست... با توجه به زمان کم هرچه زودتر با private message در همین forum تماس حاصل فرمائید...
توضیح پروژه
یک پرتال شامل قسمتهای زیر:
- در صفحه اول یک banner flash نصب میگردد و سپس در آخر به page اصلی redirect میشود.
- در mianpage در دو ستون منوهای دست راست و چپ را داریم.
- یک header jpg در بالای سایت نصب میگردد.
- یک عکس در صفحه اصلی با پیام welcome نصب میگردد.
- تعداد منوهای اصلی یا menu box ها در ستونهای کناری جمعا 4 box است.
- تعداد sub-menu ها در حدود 20 میباشد ( کلا این تعداد است )
تا اینجای کار رو خودم میتونم انجام بدم...
- در مهمترین قسمت که تقاضای انجامش رو دارم، در یکی از submenu ها لیست اعضای سایت ( این اعضا عمومی نیستند و اعضای خاص سایت هستند و تعداد آنها زیاد نیست )را داریم و با کلیک روی هر یک به صفحه شخصی او وارد میشویم:
در اون صفحات شخصی نام و مشخصات، شماره تماس و آدرس email عضو و متون مورد نظر او وارد میشود.
این بخش قابلیت Update شدن برای ثبت نام اعضای جدید و امکان ادیت کردن صفحات شخصی برای اعضای فعلی را باید دارا باشد...
برای انجام این قسمت آخر مبلغ 150-200 تومان در نظر گرفته شده است... اگرچه زیاد نیست ولی بیشتر در توان صاحب پروژه نیست... با توجه به زمان کم هرچه زودتر با private message در همین forum تماس حاصل فرمائید...