• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

منتشرشدن پست‌ها در آينده ( خودكار )

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام. من براي پست در آينده در ام تي از اين راهنما استفاده كردم.
http://mozahem.caspianblog.com/archives/000390.php

كار خيلي تر و تميز و اصولي هست! فقط يه مشكلي:
من همه اين‌كار ها رو كردم، هيچي اروري هم نداد. مطلب رو در حالت Draf ذخيره مي‌كنم بعدش ساعت و تاريخ مي‌دم و با Publish on ... سيو مي‌كنم! مشكلي اينجاست كه سر اون ساعت مطلب منتشر نميشه، انگار نه انگار!

كسي از اين روش استفاده مي‌كنه!؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
سلام. من براي پست در آينده در ام تي از اين راهنما استفاده كردم.
http://mozahem.caspianblog.com/archives/000390.php

كار خيلي تر و تميز و اصولي هست! فقط يه مشكلي:
من همه اين‌كار ها رو كردم، هيچي اروري هم نداد. مطلب رو در حالت Draf ذخيره مي‌كنم بعدش ساعت و تاريخ مي‌دم و با Publish on ... سيو مي‌كنم! مشكلي اينجاست كه سر اون ساعت مطلب منتشر نميشه، انگار نه انگار!

كسي از اين روش استفاده مي‌كنه!؟

امير جان عزيز دل برادر، بيا و دست از اين MT 2.6 بردار و به جمع رستگاران و صالحین (کاربران MT 3.1 ) بپیوند.
آخه این انتشار در آینده رو که MT 3.1 خودش ساپورت میکنه اونم بدون بدبختی و نصب پلاگین و این حرفا ...
ول کن این چیزای قدیمی رو قربون قد و بالات!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
امير جان عزيز دل برادر، بيا و دست از اين MT 2.6 بردار و به جمع رستگاران و صالحین (کاربران MT 3.1 ) بپیوند.
آخه این انتشار در آینده رو که MT 3.1 خودش ساپورت میکنه اونم بدون بدبختی و نصب پلاگین و این حرفا ...
ول کن این چیزای قدیمی رو قربون قد و بالات!
آره عزیز جان، ام تی 3 اینو خودش ساپورت می کنه باقلوا :lol:
من هم بدم نمیاد که بیام به این ام تی 3 ، ولی از اونجا که نسخه مجانیش فقط یک وبلاگ میشه باهاش ساخت، زیاد به کار من نمیاد.

در حال حاضر من حدود 6 تا وبلاگ با چیزی حدود 4 - 5 نویسنده دارم! ام تی 3 نصب کنم که از نظر اخلاقی !!!!!!! نمیتونم اینها رو داشته باشم. درسته!؟

چه کنم پس حاجی؟! :(

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
خوب راه حل ساده است
يا بي خيال اخلاق شو!
يا از جيب مبارك يكمي خرج كن. :happy:
تازه من يه ايده جالب دارم ببين تمام اون وبلاگ ها رو تو 3.1 مي شه با يكي مديريت كرد. اونم با سيستم Subcategory . یعنی هر وبلاگت بشه یه category بعد هر categoty اون بشه subcategory. واسه قالب ها هم میشه واسه هر کدوم یه index template جدید تعریف کرد و آرشیو ها هم با یه پلاگین مثل switch جمع و جور کرد. بعد تو هر آدرس که خواستی وبلاگ بزنی با Php فایلها تو include می کنی.
پیچیده هست ولی نشد نداره!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آره. میشه با یک وبلاگ هم همشو استاد کرد، ولی به قول خودت دردسر داره. تازه الان که من توی هر وبلاگ کلی پست و اینها دارم! همش قاطی پاتی میشه.

من شنیدم که اگه مثلا بفهمن بیشتر از یه وبلاگ با نسخه ی مجانیش گرفتی، می تونن شکایتت کنن و حتی سرور رو بخوابونن! درسته!؟
یعنی اگه بی خیال اخلاق بشیم، چی ممکنه پیش بیاد!؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :

من در اين مورد هيچ حرفي نمي زنم! ولي بله مي تونن!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
معمولا به صاحب سرور از طریق دیتاسنتر اخطار میدن. البته اگر پیگیر موضوع باشند. و شما رو مجبور میکنن یا اسکریپت رو حذف کنی یا اینکه بری بخری. حالا من نمیدونم مووبل تایپ چقدر پیگیر این موضوع هست.

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي نسخه 3.01 فول ام تي رو خواست بهم بگه من دارم
ديگه احتياجي به دست كردن توي جيب مبارك نيست

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از sok0te-marg :
اگه كسي نسخه 3.01 فول ام تي رو خواست بهم بگه من دارم
ديگه احتياجي به دست كردن توي جيب مبارك نيست

چند تا نكته:
ام تي 3.01 فول يعني چي؟ آخه فرقي نداره كه! دقت کن که خودشون به نسخه مجانی می گن fully functional
اگه منظورت اينه كه خريدي خوب بازم طبق قرارداد نمي توني به كس ديگه بدي و Redistribute کنی. یعنی همون مشکل اخلاقیات که از اول مطرحه سرجای خودش باقی می مونه. :happy:
اگه هم همونه که از اون سایت isatisweb دانلود کردین که دروغه. بنده خدا واسه اینکه معروف شه ورداشته بود یه نسخه مجانی گذاشته بود به اسم کامل، ملت هم که از همه جا بی خبر! بنده خدا حتی اون D مربوط به Develorers Edition رو پاک نکرده بود!!! ;)

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
حالا جواب امير چي نشد ؟!!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
چند تا نكته:
ام تي 3.01 فول يعني چي؟ آخه فرقي نداره كه! دقت کن که خودشون به نسخه مجانی می گن fully functional
اگه منظورت اينه كه خريدي خوب بازم طبق قرارداد نمي توني به كس ديگه بدي و Redistribute کنی. یعنی همون مشکل اخلاقیات که از اول مطرحه سرجای خودش باقی می مونه. :happy:
اگه هم همونه که از اون سایت isatisweb دانلود کردین که دروغه. بنده خدا واسه اینکه معروف شه ورداشته بود یه نسخه مجانی گذاشته بود به اسم کامل، ملت هم که از همه جا بی خبر! بنده خدا حتی اون D مربوط به Develorers Edition رو پاک نکرده بود!!! ;)
آره. عزيز درست مي‌گه. فرقي نمي‌كنن با هم.

حالا از بحث اصلي دور نشيم! با ام‌تي 2.64 اين كار رو چه جوري انجام بدم!؟
كسي با اون پلاگين كه بالا لينك دادم، كار نكرده!؟ :(

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از azemati :
آره. میشه با یک وبلاگ هم همشو استاد کرد، ولی به قول خودت دردسر داره. تازه الان که من توی هر وبلاگ کلی پست و اینها دارم! همش قاطی پاتی میشه.

من شنیدم که اگه مثلا بفهمن بیشتر از یه وبلاگ با نسخه ی مجانیش گرفتی، می تونن شکایتت کنن و حتی سرور رو بخوابونن! درسته!؟

وا خدا مرگم بده! اخلاق ورزشكاري چي ميشه! اينجاس كه ارزشها رو بايد بها داد :rolleyes:
البته در بعضي موارد خاص شرعا بدون مشكله ;)
به نقل از آيت الله HWT

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از hwt :
وا خدا مرگم بده! اخلاق ورزشكاري چي ميشه! اينجاس كه ارزشها رو بايد بها داد :rolleyes:
البته در بعضي موارد خاص شرعا بدون مشكله ;)
به نقل از آيت الله HWT
مصلا كدوم موارد خاص؟! :lol:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مثلا براي عظمت.كام ميشه زير ميزي عمل كرد . اينجانب آيت الله HWT براي گسترش سايتهاي خوب اين عمل بس نا جوان مردانه رو Without اشكال مي دونم . البته شرط لازمش اينه كه شما مقلدتو عوض كني و من و مقلد خودت كني :cool: . انشاالله با ديگران محشور شي ننه . :D

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از hwt :
مثلا براي عظمت.كام ميشه زير ميزي عمل كرد . اينجانب آيت الله HWT براي گسترش سايتهاي خوب اين عمل بس نا جوان مردانه رو Without اشكال مي دونم . البته شرط لازمش اينه كه شما مقلدتو عوض كني و من و مقلد خودت كني :cool: . انشاالله با ديگران محشور شي ننه . :D
شب به كم الله حاجاآقا ! :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا بي خيال فتوا :blink: اين قالب سايت رو كي عوض مي كني دلمون پوسيد :lol:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از hwt :
حالا بي خيال فتوا :blink: اين قالب سايت رو كي عوض مي كني دلمون پوسيد :lol:
به زودي!
ماشالله در اين تاپيك درباره ممه چيز صحبت شد! غير از موضوع اصلي!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
خوب راه حل ساده است
يا بي خيال اخلاق شو!
يا از جيب مبارك يكمي خرج كن. :happy:
خب آقا ما بي خيال كه نتونستيم بشيم! مجبور شديم از جيب مبارك خرج كنيم.

عزيز جان شما كه دستت تو كاره يه خورده توضيحات بده. كه قيمت يه لايسنس معمولي ( مثلا با زير 10 وبلاگ و 10 نويسنده ) چنده!؟
بي زحمت ارزون حساب كن مشتري شيم!

بالا