• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

منتشر نشدن مطالب در وردپرس

ruhollah_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان عزیز یه مشکل جدید برام پیش اومده نزدیک به 3 ماهه که زیاد با وردپرس کار نمیکردم

الان یه سایت دارم ایجاد میکنم با وردپرس 4.1.1 مشکل اصلی اینه که مطلب منتشر نمیشه و فقط در وضعیت پیش نویس میمونه

قبلا" وقتی انتشار میزدی خیلی راحت منتشر میشد الان هر چی انتشار رو میزنم مطلب فقط به روز میشه و منتشر نمیشه کی میدونه مشکل کجاست .

rezayar72

Registered User
لایک‌ها
60
پوسته سالمه ؟
هاستت چی ؟

ruhollah_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
عزیز قالب که مال خوده وردپرس هست همون قالب 2015

هاست سی پنل هست اولین هاستم هست نمیدونم چی را باید چک کنم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
با افزونه بهینه سازی بهینش کن همه چیز رو هم آپدیت کن دوباره امتحان کن

AmirHz.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
زمان انتشار رو بررسی کنید حدس میزنم با فعال یا غیر فعال کردن افزونه وردپرس فارسی ( wp-jalali ) مشکلتون حل بشه.

m.b.70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز یه مشکل جدید برام پیش اومده نزدیک به 3 ماهه که زیاد با وردپرس کار نمیکردم

الان یه سایت دارم ایجاد میکنم با وردپرس 4.1.1 مشکل اصلی اینه که مطلب منتشر نمیشه و فقط در وضعیت پیش نویس میمونه

قبلا" وقتی انتشار میزدی خیلی راحت منتشر میشد الان هر چی انتشار رو میزنم مطلب فقط به روز میشه و منتشر نمیشه کی میدونه مشکل کجاست .

من هم همین مشکل رو داشتم، شما باید اول لینک فعال سازی وردپرس رو که به ایمیلتون فرستاده شده رو فعال کنید و بعد اقدام به انتشار مطالبتون بکنید وگرنه وردپرس از انتشار مطالب شما جلوگیری خواهد کرد و اونها رو در حالت ذخیره و پیش نویس نگه خواهد داشت.

بالا