• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

منتقل کردن نسخه قدیمی سایت

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
نمی دونم دقت کردید یا نه که وقتی اسان دانلود قالب جدید رو انداخت روی سایت اومد همه مطالب قبلی رو به پوشه ای به این ادرس : asandownload.com/old منتقل کرد
توی این قالب جدید مطالب جدید رو می زاشت و دیگه مطالب قبلی و کلا سایتی که تا روز داشتن رو توی همین پوشه old زاشتن
حالا فرض کنید من یه سایت دارم که می خوام قالب جدید بزارم و همین کارو کنم یعنی مطالب قبلی رو به یه پوشه دیگه منتقل کنم
چطوری می تونم همچین کاری کنم بدون اینکه بازدید ها به هیچ وجه از بین نرن؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یعنی الان مطالب قدیمی اسان دانلود فقط از طریق asandownload.com/old در دسترس هست؟ یا از asandownload.com هم در دسترس هست؟

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
یعنی الان مطالب قدیمی اسان دانلود فقط از طریق asandownload.com/old در دسترس هست؟ یا از asandownload.com هم در دسترس هست؟

اره الان مطالب قبلی اسان دانلود فقط از طریق asandownload.com/old در دسترس هست

اینا این کارو برای این کردن که توی قالب جدید زمین های دلخواه جدیدی تعریف شده بود که طبعا نمی شد بیان تمام مطالب قبلی رو ویراش کنن و زمینه دلخواه جدید به اونا بدن، برای همین راحت تمام سایت رو به این پوشه منتقل کردن و مطالب جدید از ادرس اصلی سایت مورد دسترس قرار دادند

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز اگه شما بیشتر توجه کرده باشید میبینید وقتی قالب اومد بالا 14 پیح از قبل داشت . بعد آسان دانلود خیلی کلفته و اگر هم اون مطالب قبلیو نگه نمیداشت بازم آمارش بالا بود البته کاهش میافت برای این که کم نشه اومد اینکارو کرد . بعد دوست عزیز برای سایت های کلفتی مثل آسان دانلود اینکار زیاد ضرر نمیزنه اما برای سایت های کوچیک این کار بزرگترین اشتباهه من الان دارم قالب برای سایتم میسازم و زمینه های دلخواه جدید ساختم مثل آسان دانلود اما به راحتی با یک دستور شرطی دیگه قدیمیا فقط برای مطالب خودش نمایش میدهد .

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
باید به این هم توجه داشته باشید که مطالب شما با آدرس الان در گوگل ایندکس شده اگر اینکارو کنید 404 میشه.

بالا