• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من با 200 تومن چي بخرم ؟؟

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من حدود 200 هزار تومن پول دارم ميخواهم يك دوربين خوب ماركدار بگيرم كه كيفيتش خوب باشه . قابليت هايي مثل فيلمبرداري و ضبط صدا هم اصلا برام مهم نيست در ضمن مموري خود دوربين هم برام مهم نيست چون يك مموري 256 از دوربين قبليم دارم . لطفا لينك مشخصات و عكس دوربين هايي كه ميگيد رو هم بديد . مرسي
1 سوال : چرا بعضي دوربين ها چشم ها را قرمز ميگيرن حتي دوربين هاي ماركدار و گرون

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول سوال دومت رو جواب مي دم ( البته در حد اطلاعات خودم ) ببينيد اين ماجراي قرمزي چشم زياد به دوربين ربطي نداره مشكل چشم افراده !!! بعضي از رنگهاي چشمها در عكس قرمز ميشه و اگر دوربيني اين قرمزي رو حذف مي كنه اين جز محاسن اون دوربين هست ولي اگر نكنه اين رو نميشه به حساب عيب گذاشت . ( نتيجه : قرمزي چشم در عكس به دوربين ربطي نداره )

در مورد سوال اول هم توي اين رنج دوربين هاي زيادي هستش از توي اينا من Canonn Powershot A85 , Nikon Coolpix 5100 رو پيشنهاد ميدم البته حدود 50 تا 60 هزار تومن فرق داره البته بهتره از نظر دوستان ديگه استفاده ي بيشتري بكني

Irang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته A510 رو فراموش كردم

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من دیروز CanonA510 گرفتم واقا مرکس
از عکسباران گرفتم 205 + یه کیف چون این دوربینا کیف نداره باید جدا بگیری
از خرید این دوربین ÷شیمون نمیشی
بای

اینم نمونش عکس سگه خودمه

IMG_0181.jpg

اینم خود دوربین

cards.jpg

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Irang :
اول سوال دومت رو جواب مي دم ( البته در حد اطلاعات خودم ) ببينيد اين ماجراي قرمزي چشم زياد به دوربين ربطي نداره مشكل چشم افراده !!! بعضي از رنگهاي چشمها در عكس قرمز ميشه و اگر دوربيني اين قرمزي رو حذف مي كنه اين جز محاسن اون دوربين هست ولي اگر نكنه اين رو نميشه به حساب عيب گذاشت . ( نتيجه : قرمزي چشم در عكس به دوربين ربطي نداره )

در مورد سوال اول هم توي اين رنج دوربين هاي زيادي هستش از توي اينا من Canonn Powershot A85 , Nikon Coolpix 5100 رو پيشنهاد ميدم البته حدود 50 تا 60 هزار تومن فرق داره البته بهتره از نظر دوستان ديگه استفاده ي بيشتري بكني

رنگ چشم در عكس قرمز نمي شود بلكه قرمزي ناشي از انعكاس رگهاي قرمز شبكيه چشم است. دوربين قرمزي رو حذف نمي كند بلكه مانع آن ميشود. هر چند با يكسري كارها ميشود مانع ان شد اما مشخصات خود دوربين نيز در ايجاد آن دخالت دارد. كه به هرحال نبود اين مشخصه جزو عيبهاي دوربين محسوب ميشود.
قرمزي چشم در حقيقت حاصل تركيب شرايط چشم + شرائط دوربين است.

لایک‌ها
0
به نقل از nmroshan :
رنگ چشم در عكس قرمز نمي شود بلكه قرمزي ناشي از انعكاس رگهاي قرمز شبكيه چشم است. دوربين قرمزي رو حذف نمي كند بلكه مانع آن ميشود. هر چند با يكسري كارها ميشود مانع ان شد اما مشخصات خود دوربين نيز در ايجاد آن دخالت دارد. كه به هرحال نبود اين مشخصه جزو عيبهاي دوربين محسوب ميشود.
قرمزي چشم در حقيقت حاصل تركيب شرايط چشم + شرائط دوربين است.

خوب منم اين سئوال رو در حد اطلاعات خودم جواب ميدم ....

زير نورهاي سفيد مخصوصا فلوروسنت (مهتابي) اين حالت بيشتر پيش مياد .... چون بازتاب اين نوع نور به علت تكرار مداوم آنها به هنگام روشن بودن (اينم در مورد مهتابيه) به صورت رنگ قرمز در چشم در مياد كه. چون خودتون ميدونيد كه مهتابي نورش ثابت نيست و با سرعت زياد در حال خاموش روشن شدنه كه انقدر اين سرعت زياده شما به صورت مداوم روشن ميبينيدش و اين حالت باعث پديد اومدن رنگ قرمز در چشمه.... جشمهاي سبز و عسلي و خاكستري و رنگهاي روشن قرمزي بيشتري در عكس از خودشون نشون ميدن و اين به علت اينه كه نور رو بيشتر برميگردونن ولي چشمهاي قهوه اي و آبي و رنگهاي تيره كمتر دچار اين مشكل ميشن كه البته اين هم باز بستگي داره به شدت نور فلوروسنت و مهتابي... در مورد تكرار نور مهتابي اگر با يك هندي كم يا يك وبكم از مهتابي به صورت مستقيم و فاصله بيشتر از 10 متر فيلم برداري كني متوجه تكرر نوري ميشي و دقيقا ميبيني كه داره تكرار ميشه و ثابت نيست. ... حالا حالت red eye در بعضي فلاشها وجود داره كه با پرتاب نور با سرعت بالا در چشم (با فركانسي بالا تر از نور مهتابي) و به صورت تكرر در فلاش كوتاه اين بازتاب رو به صورت ضد نوري كوتاهتر از سرعت شات برميگردونه و قرمزي در چشم كمتر ديده ميشه ...

موفق باشي

لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
سلام من حدود 200 هزار تومن پول دارم ميخواهم يك دوربين خوب ماركدار بگيرم كه كيفيتش خوب باشه . قابليت هايي مثل فيلمبرداري و ضبط صدا هم اصلا برام مهم نيست در ضمن مموري خود دوربين هم برام مهم نيست چون يك مموري 256 از دوربين قبليم دارم . لطفا لينك مشخصات و عكس دوربين هايي كه ميگيد رو هم بديد . مرسي
1 سوال : چرا بعضي دوربين ها چشم ها را قرمز ميگيرن حتي دوربين هاي ماركدار و گرون

براي خريد دوربين بهت پيشنهاد ميكنم بيشتر هزينه كني و دوربين بهتري بخري ...

در مورد قرمزي چشم هم تا جايي كه ميتونستم تو ريپلاي قبلي برات توضيح دادم ...

موفق و پاينده باشي

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوربين canon a400 ميتوني بخري كه زير دويست دومنه و البته بايد بگي كه اون دوربينت چه مموري داشت ببينيم به دوربين جديد ميخوره يا نه چون انواع مختلفي مموري داريم

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ارسطو جان قرمزي چشم چه ربطي به رنگ عنبيه داره ؟ تا جايي كه من ميدونم و جناب روشن هم توضيح دادند قرمزي چشك كاملا مربوط مويرگهاي شبكيه هست .

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
با اون پول
A75 و یا 510
من اگه بودم A75 رو برمیداشتم
دلیلش هم سلیقه ای هست

لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
ارسطو جان قرمزي چشم چه ربطي به رنگ عنبيه داره ؟ تا جايي كه من ميدونم و جناب روشن هم توضيح دادند قرمزي چشك كاملا مربوط مويرگهاي شبكيه هست .

من هم اين قضيه رو تو كتاب تكنيكهاي عكاسي مدرن خوندم و هم اينكه تجربش كردم ... مطمئن باش اگر حرفي رو ميزنم مستنده ...

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

با توجه به اينكه قيمت آ75وآ510 برابره به نظر شما جناب نیاز کدوم بهتره؟؟

مرسی!

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از همه غير از كنون لطفا چند مارك ديگر هم معرفي كنيد ولي فكر مي كنم كنون از همه بهتر باشد
براي اون دوستي كه پرسيده بود از دوربين قبلي يك SD Card 256 MB دارم . مرسي
تفتوت آن دو را هم بگيد .

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کنون بهترین و قدیمی ترین شرکت ساخت دوربینه
من که A510 گرفتم و واقا راضیم
مثلا نیکون بد نیست ولی حد رقابت با کنون نیست
به نظر من اشتباه نکون و به جز کنون چیز دیگه ای انتخاب نکن
موفق باشی

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از siavash8027 :
با تشكر از همه غير از كنون لطفا چند مارك ديگر هم معرفي كنيد ولي فكر مي كنم كنون از همه بهتر باشد
براي اون دوستي كه پرسيده بود از دوربين قبلي يك SD Card 256 MB دارم . مرسي
تفتوت آن دو را هم بگيد .
حيف كه SD كارت داري وگرنه بهت ژيشنهاد مي كردم سوني سري پي بگيري. Sony-p100 حدود 300 تومن است ولي فكر كنم پي 72 در حد همون قيمت هايي است كه تو مي خواهي.
از مزاياي اين دوربين:
1- ساخت ژاپن (البته اگر ساخت چه كشوري برات مهم است)
2-جلوگيري از همون قرمزي چشم با رد آي رديوسر
3-قيمت خوب نسبت به دوربين هاي ديگر مثل كنون و نايكون و...
4-كيفيت خيلي خوب
5-زيبايي منحصر به فرد(البته به نظر خودم)
6-عمر باتري زياد:مي تواني حدود 300 عكس با فلاش و آخرين رزولوشن با يك شارژ بگيري كه ابته قيمت باتري هايش هم خيلي ارزون و خوب است
6-استفاده از مموري استيك پرو و قابليت ذخيري بيش از 4 گيگ!!!
بدي:
1-كارتش مموري ستيك هست كه نسبت به كارت هاي ديگر حدود 10 تومن گرونتر هست.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از farhadoo :
سلام

با توجه به اينكه قيمت آ75وآ510 برابره به نظر شما جناب نیاز کدوم بهتره؟؟

مرسی!
با اينكه A510 نسل جديدتري هست ولي ميگن A75 در محيطهاي تاريك بهتر فوكوس ميكنه
ولي من A510 رو صلاح ميدونم

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن A510 مموری SD میخوره

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم اولا" بگم که هيچ وقت دقت رنگ کانن به دوربينهاي نيکون نميرسه و باز هم ميگم که مارک مهم نيست و بايد ديد که چه امکاناتي نياز داريد. دوست خوبم اول اينو بت بگم که من تو خريد دوربين ادم خيلي سخت گيريم بطوري که بيش ار بازم تاکيد ميکنم که بيش از 100 نوع از دوربينهاي مختلف رو چه در حوزه انالوگ و چه در حوزه ديجيتال بررسي کردم هيچکدوم اين دوربينها مثل نيکون کولپيکس 4500 نتونست نظر منو جلب کنه .اين دوربين هم بدرد کسي ميخوره که ميخواد راه بيفته و هم براي کسي خوبه که راه افتاده و ميخواد حداکثر استفاده رو از دوربينش ببره .از نظر من تمام دوربينهايي که دوستان عزيز فرمودند ئر برابر اين دوربين اسباب بازي هستن .چرا ؟؟؟ الان تمام دلايل خودم و بعلاوه امکانات اين دوربين رو براتون بر ميشمرم.
1.شاتر 1/2300 .کاملا قابل تنظيم در طيف وسيعي از سرعتها
دوم.چهار مگاپيکسل رزولاسيون
سوم. چهار ايکس زوم براي با 155 ميلي متر حرکت لنز که معادل 4.7 ايکس زوم ميشه .
ال سي دي با کيفيت تصويري 110000 پيکسل در اينچ و اندازي 1.5
ديافراگم قابل تنظيم و با گستره زياد براي تنظيم از 2.6 تا 10.6
لنز قابل گردش که باعث ميشه خاصيت دوربينهايي رو که ال سي دي گردان رو دارن به اين دوربين ببخشه.
سنسور 1.8 اينچي
16 مد مختلف و پيش فرض براي عکاسي
نويز بسيار پايين
قابليت نصب فلاش خروجي توسط سيم سنکرون
حالت بالب در شاتر تا 5 دقيقه
براکت وايت بالانس
براکت اي وي
براکت کنراست
حالت تنظيم پرسپکتيو نرم افزاري در دوربين
هيستو گرام افلاين
7 مد مختلف وايت بالانس
بدنه فلزي محکم و زد زنگ
فلاش متوسط
پنج نقطه براي اتو فوکاس و همچنين حالت اسپات و نيز 256 سگمنت ماتريکس براي اندازه گيري نور
باطري شارژي به همراه شارژر
اسلات کارت سي اف تيپ وان و تو
ايزو از 100 تا 800
و از همه بهتر ماکروي 2 سانتي متري
و خيلي امتيازات ديگه که نميتونم بيان کنم ولي واقعا دوربين کامل جامع و نسبت به قيمت کنونيش با کيفيته و من فکر نميکنم بشه تو رنج دوربينهاي کامپکتي مثل سري ا کانن جاش داد و خيلي بالاتره. اين دوربين در شب فوق العاده عکاسي ميکنه و داري ايزو 800 با امکان کنترل و کاهش نويز به صورت نرم افزاري که درون خود دوربين هستش ميباشد . اين دوربين در سال توليدش 2002 قيمتي معادل 700 دلار داشته ولي الان با قيمت 250 هزار تومان با گارانتي تصوير ياد تو بازار موجوده .نمونه عکس اين دوربين به وفور پيدا ميشه به غير از سايت dpreview.com ميتوني تو سايت pbase.com تو قسمت سرچش با تايپ نام اين دوربين گالري هاي مختلفي رو ببيني که دارندگان اين گالري ها دوربين 4500 نيکون رو دارن و کيفيت عکسهاش بسيار بالاست .
اين دوربين با دارا بودن اين امکانات و بدنه محکم و زيباش به همه کاري مياد حتي عکاسي نجوم و عکاسي از پرندگان .براي ديدن اينگونه عکسها تو فتو بيس که ادرسشو به شما دام سرچ کن .موفق و پيروز باشي.

Same

Registered User
لایک‌ها
0
1- نظرتون در مورد coolpix 4200 چیه؟ آیا این هم در مقابل coolpix 4500 اسباب بازیه؟!! ( چون به نظرم 4500 قیافه و همچنین وزن زیاد جالبی نداره ! و در شرایط برابر 4200 رو میشه ترجیح داد)

2- منظور از نوع لنز Nikkor در 4500 چیه؟

3- چرا به نظرت مثلا A510 یه اسباب بازیه مگه تقریبا دارای همین مشخصات نیست؟

خیلی ممنونم

بالا