• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من ديوان شعرا و كتاب قرآن رو با فرمت Word ميخوام. كسي داره؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من ديوان شعراي ايراني (به خصوص حافظ) و كتاب قرآن رو به صورت word ميخوام تا بتونم ويرايش كنم و با فونتها و آرايش دلخواه پرينت بگيرم. آيا كسي چنين چيزي سراغ داره؟

البته سايت هايي هستند كه صفحه به صفحه اونها رو نمايش ميدن اما ميخوام اگه ممكن باشه متن كامل رو به صورت يكجا داشته باشم نه اين كه صفحه به صفحه بخوام مرور كنم.

اگه كسي لينكي چيزي داشته باشه خيلي ممنون ميشم. اگه PDF هم باشه شايد بتونم به Word‌تبديلش كنم. اگه نرم افزاري هم باشه كه امكان Copy/Paste داشته باشه باز بهتر از هيچي هست.

خيلي متشكرم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
برای قران یه add-on هست اگر خواستید براتون آپش میکنم
دیوان شعرا هم من فقط حافظ رو به فرمت doc دارم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
اگه ديوان حافظ رو برام آپ كنيد خيلي ممنون ميشم. در ضمن اگه ميدونيد حدوداً چند درصد كامل هست لطفاً بگيد.

اون قرآن رو هم اگه جوري هست كه امكان Copy/Paste داشته باشه و بتونم خودم تبديل به وردش كنم ميخوام اگه نه كه هيچي.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خیلی معذرت میخوام الان دیدم پستتون رو باید ببخشید فایل قران رو هم آپلود کردم تو آدرس زیر اگر نتونستید دانلود کنید بگید جای دیگه آپلود کنم
http://files.myopera.com/mammad81/files/quran.exe

فایل های ضمیمه

• Hafez.zip
    276.4 KB · نمایش ها: 342

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
خیلی معذرت میخوام الان دیدم پستتون رو باید ببخشید فایل قران رو هم آپلود کردم تو آدرس زیر اگر نتونستید دانلود کنید بگید جای دیگه آپلود کنم
http://files.myopera.com/mammad81/files/quran.exe

محمد جان دستت درد نكنه. كتاب حافظ كه خيلي به دردم خورد. (البته فقط غزليات بود)
ولي قرآن دانلود نميشه. اگه حجمش كمه ميتونيد اون رو زيپ كنيد و همينجا آپلود كنيد. در ضمن اگر ميدونيد امكان copy/paste به برنامه ورد نداره به زحمت نيفتيد. چون من متن رو (با ترجمه) ميخوام بتونم به فايل ورد تبديل كنم. با فرمتهاي ديگه به كارم نمياد.

سلام

از دوستانی که در انجمن ادبیات و كتابخانه الكترونيكي هم هستند ، سوال بفرمایید

باشه الآن سر ميزنم.
متشكرم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست من

اگر به انجمن ادبيات تشريف مي آورديد در مورد چند تن از بزرگان ادب تاپيك هايي ايجاد شده است ( مثلا تاپيك حافظ و سعدي را من خودم ايجاد كردم ) تمام اشعار ايشان در تاپيك به مرور زمان ارايه شده است و در نهايت كل اثر هم به صورت PDF يا DOC در پست هاي آخرين به فروم پيوست گشته .

درمورد سعدي هم مي توانيد از راهنماي انجمن ادبيات تاپيك مربوطه را بيابيد .

موفق باشيد .

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
دوست من

اگر به انجمن ادبيات تشريف مي آورديد در مورد چند تن از بزرگان ادب تاپيك هايي ايجاد شده است ( مثلا تاپيك حافظ و سعدي را من خودم ايجاد كردم ) تمام اشعار ايشان در تاپيك به مرور زمان ارايه شده است و در نهايت كل اثر هم به صورت PDF يا DOC در پست هاي آخرين به فروم پيوست گشته .

درمورد سعدي هم مي توانيد از راهنماي انجمن ادبيات تاپيك مربوطه را بيابيد .

موفق باشيد .

عاليه. ميرم پيدا مي كنم.
تنك يو

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
محمد جان دستت درد نكنه. كتاب حافظ كه خيلي به دردم خورد. (البته فقط غزليات بود)
ولي قرآن دانلود نميشه. اگه حجمش كمه ميتونيد اون رو زيپ كنيد و همينجا آپلود كنيد. در ضمن اگر ميدونيد امكان copy/paste به برنامه ورد نداره به زحمت نيفتيد. چون من متن رو (با ترجمه) ميخوام بتونم به فايل ورد تبديل كنم. با فرمتهاي ديگه به كارم نمياد.

باشه الآن سر ميزنم.
متشكرم

والا نمیدونم چرا این لینک های myopera چند وقته تو فروم کار نمیکنه ،ولی در مورد اتچ تو همینجا اول اومدم همینکار رو بکنم 20 کیلو بیش از حد مجاز شد :d در مورد کپی هم بله کپی میکنه ولی ترجمه فارسی نداره (فکر کنم انگلیسی داشته باشه)
شما یکبار به جای کلیک کردن روی لینک اون رو دستی توی آدرس بار کپی کن اگه باز هم نشد براتون میل میکنم یا تو rapid یا سایت های مشابه آپلود میکنم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
والا نمیدونم چرا این لینک های myopera چند وقته تو فروم کار نمیکنه ،ولی در مورد اتچ تو همینجا اول اومدم همینکار رو بکنم 20 کیلو بیش از حد مجاز شد :d در مورد کپی هم بله کپی میکنه ولی ترجمه فارسی نداره (فکر کنم انگلیسی داشته باشه)
شما یکبار به جای کلیک کردن روی لینک اون رو دستی توی آدرس بار کپی کن اگه باز هم نشد براتون میل میکنم یا تو rapid یا سایت های مشابه آپلود میکنم

سلام
خيلي ممنون بالاخره تونستم دانلود كنم. ظاهراً لينك مشكلي نداشت، اما من براي دانلودش از Download Accelerator Pro استفاده مي كردم كه مرتب ميگفت براي دانلود از اين سايت بايد UserName/Password وارد كنيد. اما وقتي بدون اون امتحان كردم مشكلي نداشت.
در ضمن ظاهراً اين برنامه يه پلاگين براي word 2003 هست و من چون توي اين ويندوزم ورد 2007 دارم بايد سيستم رو ريستارت كنم تا با اون يكي ويندوز امتحانش كنم. در نتيجه الآن نميتونم نتيجه رو بگم، اما بعداً عرض مي كنم كه كار كرد يا نه.

باز هم ممنون

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اتفاقا من همین دیشب رو 2007 تست کردم کار میگرد فقط میره تو قسمت add-on

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
آره درسته. وقتي ميرم توي Microsoft Office> Word Options> Add-ins يه فايل dll به نام Quran in Word وجود داره. اما نمي فهمم چطور بايد متن قرآن رو بيارم. ميشه لطفاً راهنمايي كنيد؟

بالا