بابا ابا مراما بجوابين ديگهبه نقل از nonherat :سلام
دوستان من يه چيزي نرم افزاري پكي سايتي مي خواستم كه الكي امار بازديد كننده هاي سايتم رو ببره بالا
فقط امار رو ها
فقط آمار گيرهاي مبتدي و سطح پايين اين شمارش رو به حساب ميارن.به نقل از night wolf :شما میتونی این کد رو بزاری تو صفحه اول سایتت
بعد هر 1 دقیقه (یا هر زمانی که بخوای) خود به خود رفرش میشه! ولی باید یه نفر صفحه ات رو لود کرده باشه!
<meta http-equiv="refresh" content="60">
باید زیر تگ <Head> قرار بگیره.
نه مه نه؟به نقل از balabala :خوب فيلدش رو تو ديتابيس پيدا كن بگو تا دستور SQLش رو بگم برات.
بابا آيس چيو ايل رو نيميش ناسي؟به نقل از amirhoman :نه مه نه؟
همون شاگرد حسن اقا بقال؟به نقل از balabala :بابا آيس چيو ايل رو نيميش ناسي؟
آ! همون ديگه پسر اوس قمبر! رفته خارج اسمشو گذاشته SQL!به نقل از amirhoman :همون شاگرد حسن اقا بقال؟
یک پدر سوخته ایه . افتاده دنبال دختر دنیا بیس. :happy:به نقل از balabala :آ! همون ديگه پسر اوس قمبر! رفته خارج اسمشو گذاشته SQL!
اي پسره ناخلف! خوب شد گفتي مي خواستيم از دختراي فاميلو بديم بهش!به نقل از amirhoman :یک پدر سوخته ایه . افتاده دنبال دختر دنیا بیس. :happy:
به نقل از balabala :اي پسره ناخلف! خوب شد گفتي مي خواستيم از دختراي فاميلو بديم بهش!
اي اي ايي! برو دخترت بيدار شده داره گريه ميكنه بدو بدو...به نقل از amirhoman :فامیل خوبن؟
اي بابا سخت نگير ديگه دفتر جون. ما رفتيم با اجازهههه...!به نقل از daftarekhaterat :من راپورت اينجا رو به مديران بدم... واسه خودتون توي بخش متفرقه پست ميزنين؟!
صحبتمون اینجا گل انداخته. چی میشه کرد.به نقل از daftarekhaterat :من راپورت اينجا رو به مديران بدم... واسه خودتون توي بخش متفرقه پست ميزنين؟!
اخی دلم تنگ شد براش.به نقل از balabala :اي اي ايي! برو دخترت بيدار شده داره گريه ميكنه بدو بدو...