• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!
حالا ممكنه دوستان بپرسن: "از كي تاحالا؟!"

من بايد در جوابشون بگم: از وقتي قبض ايرانسل اومده!!!

توضيح اينكه من قبل از اومدن قبض تاحدودي از سرويسهاي ايرانسل راضي بودم و خيلي جاها سنگ ايرانسل رو به سينه مي زدم ولي از وقتي قبض ايرانسل اومده نظرم رو به كلي پس گرفته ام و دنبال يه نفر مي گردم كه اين سيم كارتم رو بهش قالب كنم.(حتي شما دوست عزيز!!!)
علتش هم اينه كه چون ايرانسل هزينه مكالمه رو دقيقه اي حساب ميكنه، در صورتي كه مثلاً 2 دقيقه و چند ثانيه زمان مكالمه شما باشه باشه؛ بايد به جرم اينكه چند ثانيه ديرتر تماستان را قطع كرده ايد، هزينه 3 دقيقه مكالمه يعني حدوداً 3*53 تومان (با عوارض و ماليات) پياده بشين. و اين در نظر اول شايد زياد به نظر نياد ولي وقتي قبض ايرانسل به دستتون ميرسه، اون وقت متوجه ميشين كه در شرايط مشابه قبض اپراتور اول (TCI) خيلي پائين تر بوده و آنجاست كه مي فهمين :" از كي تا حالا؟!!!"
در ضمن اگه از مشكلات ديگه اي كه با ايرانسل داشتم براتون بگم ديگه بهم حق ميدين كه بگم " من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!"
1) CLIP يا به عبارتي همون نمايشگر شماره بسيار با كلاس كه در مواقع حساس كه يكي مي خواد مزاحمتون بشه با مزاحم همكاري كرده و شماره رو نشون نميده. توضيح اينكه، اگه كسي از تلفنهاي ثابت بعضي شهرها بهتون زنگ بزنه، شماره مشترك مورد نظر مخفي ميمونه و ميتونه براحتي مزاحمتون بشه و گاهي اوقات حتي وقتي از موبايلهاي TCI هم باهاتون تماس ميگيرن شماره نشون داده نميشه.
2) وقتي ميخواهيد از شهر خود خارج شويد؛ با خدمات مشتركين ايرانسل تماس بگيريد، چون ممكن است به جائي برويد كه گوشي شما خارج از دسترس آنتن ها باشه و تفاوتي با يه گوشت كوب (البته از نوع كم دوام !!!) نداشته باشه. توضيح اينكه شهر از ديدگاه شركت ايرانسل فقط مركز شهر محسوب ميشه و اگه از مركز شهر خارج شويد و مثلا محل زندگي يا كار شما در يكي از شهرك ها يا شهرهاي جديد مجاور شهرهاي بزرگي كه تحت پوشش ايرانسل هستن قرار داشته باشه، آنتن در آنجا وجود خارجي نخواهد داشت و حتي قادر به فرستادن sms هم نخواهيد بود.
3) وقتي قبض ايرانسل به دست شما رسيد و هزينه مكالمه خود را با آنچه كه گوشي شما نشان ميدهد و زمان واقعي مكالمه شماست مقايسه كنيد مغز شما بخاطر هزينه واقعي كه شما براي يك دقيقه بايد پياده شويد ( هزينه واقعي يك دقيقه مكالمه = هزينه تماسهاي شما كه در قبض نوشته شده/ زمان مكالمه انجام شده كه گوشي شما نشان ميدهد ) سوت كشيد!!، اصلاً نگران نباشيد!! فقط با خدمات مشتركين تماس بگيريد تا در مورد نداشتن هزينه جابجائي برايتان سخنراني كنند.
4) Connection Error: گاهي، وقتي كار واجبي داريد و مي خواهيد با جائي تماس بگيريد و آنتن گوشي Full است و وقتي شماره ميگيريد با پيغام زيباي Connection Error!!! مواجه ميشويد – در اين زمان، كساني هم كه با شما تماس ميگيرن با بوق اشغال مواجه ميشوند- و چاره اي نداريد مگر آنكه يا يك تلفن عمومي پيدا كنيد يا يكي دو ساعت صبر كنيد تا مشكل حل شود.(البته از حق نگذريم كه اين مشكل فقط يه بار واسه من پيش اومده. ولي زماني بود كه من كار واجب داشتم و اعصابم خورد شد!!!)
5) وقتي ميخواهيد تماس بگيريد بايد بعد از فشار دادن Call كلي منتضر بمانيد تا بوق زنگ را بشنويد و اين در حالي است كه در شرايط مشابه اين زمان براي TCI خيلي كمتر است.
6) شايعاتي كه در مورد بيشتر بودن حجم اين سيمكارتها هست با پيگيري هائي كه اينجانب انجام دادم، رد شد. چون اين سيمكارتها توانائي ذخيره 250 شماره تلفن دارن كه طبق بررسي هاي انجام شده حداقل سيمكارتهائي كه 2 سال پيش توسط TCI توزيع شده نيز همين ظرفيت رو دارن!!!
7) اگه كسي مثل من بخواد سيمكارنش رو بفروشه، خريداري وجود نداره. چون سيمكارت صفر به وفور موجوده و هركسي ميتونه از سوپرماركت سر كوچه اش در 5 دقيقه سيمكارت اش رو تحويل بگيره.

پس همينجا اعلام ميكنم : من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!
ممكنه بپرسين: چرا به "كمترين" پيشنهاد؟؟
بخاطر اينكه پيشنهاد دهنده پشيمون نشه و معامله حتماً انجام بشه!!

پيشنهادهايتان را به شماره زير از طريق پيام كوتاه بفرستين:

989352128208+

اگر در خريد شكي داريد با من تماس بگيريد تا در مورد مزاياي فوق العاده ايرانسل از جمله "MMS" و "سريس ذخيره شماره تماس گيرنده" و "پيام گير صوتي رايگان" كه وقت گل ني قراره راه بيفته واستون سخنراني كنم.
منتظر قالب كردن سيم كارتم هستم.

در پايان
با ما تماس بگيريد:

989352128208+

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم دوسه روزی باهش کار می کردم، مشکلش این بود که با اپراتور اول مشکل داشت و شماره ها رو خیلی موقع ها نشون نمی داد و وقتی هم که اس ام اس می فرستادم فقط توی گوشی های نوکیا شماره م معلوم می شد!!
ولی ازون طرف، آنتن دهیش خیلی بهتر بود، چند نفری که باهم صحبت می کردن همه کف کرده بودن از صافی صدام!!
سیستم بیلینگش روهم که می گن می خوان ثانیه ای کنن
خلاصه همچین بدم نیست
272.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا گریه نکن !
من هزار و دویست تومن میخرم ! <!--StartFragment -->
uglylol.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کمترین پیشنهاد 1200 بود من 1990 میخرم
Just_Cuz_19.gif

حالا گذشته از شوخی مینیمم چند میدی تا از دستش خلاص بشی؟
xmas.gif

شاید خریدم.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بابا انقدرام بد نیست که میگی، دایی من خریده فقط گهگاهی مشکل آنتن دهی داشته، ولی
ولی انصافا این نشون ندادن شماره خیلی مسخرس، به نظر من برای مزاحم شدن ساخته شده وگرنه شاید زیاد به کار نیاد:f34r:
در ضمن تالیا هم همین طور بود روزای اول همش حرف و حدیث دربارش بود اما العان قیمتش که سه برابر شده و گفته که تا چند وقته بعد کشوری میشه ! :D :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ایول، من هزار و صد می خرم
304.gif

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من هم دارم
مشكل آنچناني باهاش ندارم
شايد هم چون هنوز قبضش نرسيده اين رو دارم ميگم!
ولي فكر ميكنم تا چند وقت ديگه اوضاعش بهتر ميشه چون شنيدم كه زياد ازش استقبال نشده و ايرانسل مجبوره براي جلوگيري از ورشكستگيش خودش رو سريع اصلاح كنه!

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه میخواستم دولتی رو بفروشم ایرانسل بخرم.نمیدونستم که "از کی تا حالا:eek: ".
من حاضرم 100 تومن بخرم البته 10تا ده تومنی خشک میدم.:D :p ;)

luckybuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره به همه
راستش من پشيمون شدم. ديگه سيم كارتم رو نميفروشم.
چون ديدم مردم دارن واسه اين آگهي كه من زدم، پدر ايرانسل رو در ميارن. واسه همين بهتر ديدم كه در مورد مزاياي ايرانسل هم يه سخنراني داشته باشم تا مردم ديگه اين همه سنگ TCI رو به سينه نزنن.
درسته كه من از ايرانسل اين همه ايراد گرفتم ولي TCI ايرادهاي بزرگتري داره كه اصلا براي رفعشون تلاش نمي كنه. در صورتيكه اين بنده خداهائيكه توي ايرانسل زحمت مي كشن، هر وقت ما (حتي 2 نصفه شب) بهشون زنگ ميزنيم؛ ميگن مشكل بزودي حل ميشه و متخصصين ما دارن روش كار ميكنن!!!
حالا راستش ما نفهميديم متخصصين ساعت 2 نصفه شب چجوري چشمشون ميبينه و كار ميكنن ولي خدا بهشون اجر بده. چون اين متخصصين TCI كه هميشه خواب هستن و اگه مشكلي پيش بياد، گردن همون بنده خدائي كه مشكل داره ميندازن و ميگن كه شبكه ما هيچ مشكلي نداره!!! شما برين خودتون رو درست كنين و از بقيه ايراد نگيرين.
اين كاملا بهتون ثابت ميشه اگه مشكلي با ايرانسل داشته باشين و به خدمات مشتركين زنگ بزنين. مثلا من يه مشكلي با فعال كردن Call Barring داشتم. بهشون زنگ زدم. 2ساعت وقت گذاشت و مشكل من رو با امتحان كردن كدهاي مختلف روي موبايلم بررسي كردن و بعد كه ديدن مشكل مثل اينكه اينطوري حل نميشه، مشخصاتم رو گرفتن و گفتن با من تماس ميگيرن و مشكل رو حل ميكنن. پس فرداي اون روزي كه من زنگ زده بودم ساعت 10 صبح با من تماس گرفتن و من مشكلم رو دوباره گفتن و خلاصه بعد از پيگيري هائي كه انجام دادن (درست شنيدين، اونها انجام دادن. يعني چند بار بهم زنگ زدن تا بدونن مشكل حل شده يا نه) دوباره بهم زنگ زدن و وقتي دوباره تماس گرفتن مشكل رو حل كرده بودن و گفتن شما چك كنين و ما فردا دوباره با شما تماس ميگيريم. من دوباره چك كردم و ديدم مشكل حل شده و فردا صبحش دوباره تماس گرفتن تا مطمئن شن مشكل حل شده.

حالا اگه سرتون از اين همه تماس گرفتن گيج ميره، يه كم صبر كنين بعد ادامه شو بخونين!!!
بله اين طوريه!! حالا بازم بگين TCI!!!
البته فقط مشكل من با اين CLIP هست كه دو ماه هست هر وقت زنگه ميزنم، ميگن بزودي حل ميشه و متخصصين ما روش دارن كار ميكنن. حالا من موندم اين متخصصين چرا اين همه روش كار ميكنن و به نتيجه نمي رسن!!!
مشكلات ديگه اي هم كه قبلاً گفتم واقعاً در مقابل مشكلات TCI خيلي قابل تحملتره. چون حداقل ميدونم بزودي حل ميشه و مثل TCI نيست كه شبكه اش اصلا مشكل نداشته باشه و فقط اشكال از مشتركين باشه.
اما، اين شركت ايرانسل اگه يه كم بجاي اين همه پول دادن به ضرغامي و ديگران واسه تبليغات، اين پول رو براي گسترش پوشش شبكه و حل مشكلاتش ميذاشت من اينقدر ناراحت نميشدم كه نوشته قبلي رو بنويسم. مطمئناً اگه مردم از سرويسهاشون راضي باشن، خودشون براش تبليغ ميكنن و نمي خواد اين همه پول به ضرغامي اينا!!! بدن. تلفن همراه -حداقل تو ايران – چيزي نيست كه تبليغات بخواد. مردم خودشون وقتي بيكارن، در مورد آنتن دادن و ندادن و اينكه چطور فلان شركت چه سرويسهائي ميده، با هم صحبت ميكنن.
مثلاً همه ميدونن كه TCI با اين همه دبدبه و كبكبه بازهم در شهرها مشكل آنتن دهي داره. چه برسه به خرج از شهر. درحاليكه ايرانسل در داخل شهرهائي كه گفته آنتن ميده، مشكل آنتن دهي و قطع و وصل صدا نداره و من وقتي با كسي صحبت ميكنم، طرف فكر ميكنه از تلفن ثابت دارم صحبت ميكنم.
فقط اگه اين مشكلاتي كه در پست قبل گفتم رو حل كنه، ديگه TCI هرگز نمي تونه بهش برسه. چون ايرانسل داره سرويسهائي رو ارائه ميده كه TCI ممكنه وقت گل ني، اون هم با گرفتن هزينه هاي زياد از مشتركينش ارائه بده. همين كه ايرانسل براي اكثر سرويسهاش آبونمان ماهانه نميگيره، خودش نشون ميده كه بزودي ديگه هيچ كس از TCI پشتيباني نخواهد كرد.

خوب فكر كنم عدالت رعايت شد و به اندازه كافي از ايرانسل هم تعريف كردم.

اين رو هم بگم كه قراره بزودي محاسبه هزينه تماسهاي ايرانسل ثانيه اي بشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بلاخره ما نفهمیدیم شما از ایرانسل راضی هستی یا نه؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه چیزی که از اول منو جذب این ایرانسل کرد، وجدان کاریشونه که مخابرات ازش بی بهره اس!!
21.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینهم یک نوع تبلیغاته دیگه! یک مشتری شاکی چه زود راضی شد!

اتفاق آیتی ایران مطلب قشنگی نوشته بود. تبلیغات ایرانسل جوانمردانه نیست یکی دیگه از موارد هم اینه که تعرفه مخابرات با مالیات و ... میشه 44 در حالیکه تعرف ایرانسل که اعلام شده بدون محاسبه مالیات و اینهاست یعنی تعرفه واقعی اینی نیست که میگن.

کته مهم دیگری که در مورد ایرانسل قابل ذکر است نوعی از تبلیغات فریبنده و ظاهری است که سعی می کند صرفا با جلب اولیه مشتری به نوعی وی را دعوت به خرید سیم*کارت کند. این تبلیغات نسبتا گسترده در سراسر شهر و بسیاری از رسانه*ها قابل مشاهده است، اما نگاهی دقیق به بسیاری از این شعارها فریبندگی آن*ها را آشکار می*کند. به*عنوان مثال در یکی از تبلیغات ایرانسل آمده که این سیم*کارت*ها با 30 دقیقه مکالمه رایگان به مشترکان عرضه می*شود در حالی که در واقع این 30 دقیقه مکالمه رایگان تنها مربوط به تماس*های داخلی این شبکه ( فقط مختص سیم*کارت*های ایرانسل) است. همچنین کسر کردن مبلغ مالیات از تعرفه واقعی این اپراتور نیز تمهید تبلیغاتی دیگری است که در فضای رسانه*ای اخلاقی به*نظر نمی*رسد چراکه مالیات بخش جدایی*ناپذیر هر کار اقتصادی است و کسی نمی تواند قیمت جنس خود را با کسر مالیات به مردم اعلام کند.

http://www.itiran.com/?type=article&id=7283

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینکه سی دقیقه فقط بین خطوط ایرانسله رو پایین همه ی تبلیغا نوشتن، کاملاً هم تابلوه که بین خطوط ایرانسل فقط اینکارو می کنن، بعدم همچین ناجوانمردانه نیستش، تبلیغا همه همینجورین، مثلاً نگاه می کنید می بینید نوشته فلان لپ تاپ سونی 950 دلار، بعد که می رید تو سایت نگاه می کنید می بینید اون پایین یه متن کوچولو آورده که آره اینقد ولی بعد ریبیت و در صورت خرید فلان چیز دیگه!اصلاً همین نوکیا چپ و راست نمی گه که کیفیت فیلم برداری ان93 مثل dvd هستش؟! واقعاً هستش!؟ این ایرانسلیا کلی هم تیریپ صادقانه اومدن بابا
286.gif

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
یکی دیگه از موارد هم اینه که تعرفه مخابرات با مالیات و ... میشه 44 در حالیکه تعرف ایرانسل که اعلام شده بدون محاسبه مالیات و اینهاست یعنی تعرفه واقعی اینی نیست که میگن.

http://www.itiran.com/?type=article&id=7283
تعرفه 447 ريالی مخابرات هم بدون محاسبه مالیات است میخواهید مطمئن بشوید قبض موبایلتون رو یک نگاهی بندازید!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تعرفه 447 ريالی مخابرات هم بدون محاسبه مالیات است میخواهید مطمئن بشوید قبض موبایلتون رو یک نگاهی بندازید!

تایید میشه اون مالیات روی پول اینترنت adsl هم میاد چه برسه به ایرانسل
به نظر من در حال حاضر بزرگترین مشکل ایرانسل عدم پوشش تمام شهر ها و محاسبه تعرفه اش به دقیقه است اگر این دوتا برطرف بشه همونطور که قول دادن (اگر مثل تالیا نشه) واقعا سیمکارت خوبیه من برادرم یکی داره اونجاهایی که محدوده پوشش هست تا حالا نشده آنتن نده

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
عزيزم من بعضي از حرفات رو قبول دارم ولي بايد بگم كه اين سيمكارت شماره را در مدت 3 ثانيه وصل ميكنه كافيه شما از يه نفر كه خط دولتي داره بخواي شماره شما رو بگيره و تايم بگيري و بعد خودت شماره اونو بگيري.ميبيني كه مال تو حد اكثر نصف مال اونه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عزيزم من بعضي از حرفات رو قبول دارم ولي بايد بگم كه اين سيمكارت شماره را در مدت 3 ثانيه وصل ميكنه كافيه شما از يه نفر كه خط دولتي داره بخواي شماره شما رو بگيره و تايم بگيري و بعد خودت شماره اونو بگيري.ميبيني كه مال تو حد اكثر نصف مال اونه!

چه فایده داره....خب به جای 3 ثانیه ترجیح میدم 6 ثانیه صبر کنم ولی قبضم سرماه 2 برابر نیاد

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یکی از آشناهای ما يه یشته ايرانسل گرفته 150000 تومان که توش علاوه بر سیم کارت یه فرم و یه دفترچه هم هست که صفحه اول دفترچه اينطور نوشته :

بنام خدا
طرح پرداخت ماهيانه

باسلام، به ام تي ان ايرانسل شبکه برگزيده ايران خوش آمديد.

اين سيم کارت به گونه اي طراحي شده است که شما مي توانيد از روش "پرداخت ماهيانه" استفاده کنيد. روشي
آسان براي شما که مي خواهيد همواره در دسترس باشيد. در اين روش هر ماهه براي شما يک
صورتحساب ارسال مي شود که بايد آن را پرداخت نماييد.

براي استفاده از اين سيم کارت شما ابتدا مبلغي بابت اشتراک سرويس مي پردازيد و سپس مبلغي بابت
"حد اعتبار ماهيانه" بدلخواه خود مشخص و پرداخت مي کنيد. براي مثال اگر مبلغ اوليه حد اعتبار
ماهيانه شما 1000000 ريال باشد شما قادر خواهيد بود حداکثر تا اين مبلغ تماس تلفني داشته باشيد.
البته اگر اين مبلغ کافي نباشد شما مي توانيد بسادگي آنرا افزايش دهيد براي اين منظور شما مي توانيد
با مرجعه به مراکز ارائه خدمات يا با رجوع به سايت اينترنتي ما به نشاني www.irancell.ir و استفاده
از سرويس اينترنتي E-care از خدمات شبکه بهره مند شويد. شما مي توانيد از هر يک از روشهاي
پرداخت ماهيانه براي پوشش مخارج اشافي استفاده کنيد.

یعنی برای استفاده اول باید حساب کنی بعد حرف بزنی
چندتا روش دیگه داره
اگه کسی میدونه یه توضیح کامل بده

بالا