• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من هيچي نوفهمم !

natanail2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من از طراحي سايت (توسط برنامه نويسي)هيچي نميدونم . اما ميخوام يه سايت كوچولو بزنم كه خيلي ساده هستش.فقط يه سري متن و لينك و فرم "ارتباط با ما" (كه اطلاعات رو به ايميلم بفرسته ) . تا اين جاش راه حل داره اما مساله اينجاست نميتونم(پيش خودمون بمونه نمي خوام) پاش پول بدم .حالا شما ميگين چكار كنم ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اگر اینقدر که میگی ساده هست و پیچیدگی نداره از فرانت پیج استفاده کن خیلی شبیه ورد هست و فوق العاده ساده یک کم باهاش کار کنی تمام این چیزهایی رو که گفتی میتونی خ.دت انجام بدی
البته یه چند تا ریزه کاری داره اگر باهاش کار کردی و به مشکلی برخوردی بیا اینجا بگو

natanail2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودم هم مي خواستم همين كار رو بكنم ولي frontpage رو ويندوزم نصب نميشه (word وexcelو بقيه مشكلي ندارن ) . هم رو 98 آزمايش كردم هم XP . نميدونم چرا قاط زده .

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
برو یاد بگیر اینم راه حل. تا یاد نگیری سایت درست کردن هم فایدی نداره. مثل اینه که بگی جراحی بلد نیستی و میخوای یه نفر رو جراحی کنی. ( چی گفتم)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فقط فرانت پيج كه اين كارو نميكنه
اولا برا فرانت پيج اگه نصب نشد از يه ورژن قديمي تر يا جديد تر استفاده كن ...نصب ميشه
نه نشد...دريم ويور نصب كن
كلي نرم افزار برا اينكار هست

natanail2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي . يه كاريش ميكنم:( . اما با دريم ويور كه نميشه علاوه بر اينكه خيلي تخصصيه . اعصاب خورد كن هم هست:wacko: ( واسه مبتدي ها )
به هر حال از همه ممنونم .

بالا