• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من وقتي عکس ميندازم رو خود دوربين کيفيت عکس...و

amirsibiloo

Registered User
لایک‌ها
0
من وقتي عکس ميندازم رو خود دوربين کيفيت عکس خوبه اما وقتي به کام÷يوتر منتقل ميکنم از شفافيتش کم ميشه حالا بايد چي کار کنم دوربينم هم اس 60 سوني است در اولين فرصت يه نمونه ميزارم اينجا

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
منظورت اينه که نسبت به کيفيتي که تو ال سي دي دوربين ميبيني و اونچيزي که تو کامپيوتر هست تفاوت وجود داره؟؟؟ اگه مشکل اينه که بايد بگم در واقع مشکلي نيست و هميشه يه تلارانس چند درصدي رو براي ال سي دي دوربينها ثبت ميکنن براي مثال ميگن که ال سي دي 96 درصد از عکس واقعي رو به نمايش ميذاره .در ضمن ال سي دي به خاطر کوچکي و فشردگي تصوير بلور بودن و يا نور بيش از حد و يا نور کم رو تشخيص نميده و براي تنظيم دقيقش باشيد نور ال سي دي رو به نسبت عکسي که تو مانيتور ميبيني بايد تنظيم کني(مشروط به اينکه دوربينت تنظيم نور ال سي دي داشته باشه) خلاصه با گرفتن چندتا عکس لمش مياد دستت. اما بايد بگم جاي نگراني نيست هميشه اين مشکل پيش مياد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میتونی تو فتوشاپ کمی contrast رو بیشتر کنی و کمی هم از فیلتر sharpen استفاده کنی. معمولا عکسها یه ذره edit رو کام‍پیوتر نیاز دارن.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
براي دوربين سوني به نظر من بايد تصويري كه توي ال سي دي ميبيني و ميخواي بگيري ، نور رو كمي بيشتر در نظر بگيري. يعني اون چيزي كه توي دوربين هست چون شفاف و پرنور هست و توي كامپيوتر چند درصد كم ميشه بايد موقع گرفتن عكس فكر كني كه نور كمه نه اينكه مناسب و اين باعث ميشه كه نور بيشتري به محيط دور و ور محل عكس بدي و وقتي عكس به كامپيوتر منتقل ميشه حالت طبيعيتري داره. همونطور كه ارسلان جان گفت لمش مياد دستت.
براي اينكه لمش بياد دستت بايد در محل هاي با نور متفاوت زياد عكس بگيري!

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirsibiloo :
من وقتي عکس ميندازم رو خود دوربين کيفيت عکس خوبه اما وقتي به کام÷يوتر منتقل ميکنم از شفافيتش کم ميشه حالا بايد چي کار کنم دوربينم هم اس 60 سوني است در اولين فرصت يه نمونه ميزارم اينجا
کلا این را هم در نظر داشته باشین که مونیتورتون هم ممکنه تنظیم بخواهد.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
از داخل Setup ميتونيد Brightness ال سي دي دوربين رو تغيير بدين!

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش اون چیزی که من از سوال ایشون دریافت کردم این بود که:
تصاویر وقتی بصورت کوچکتر مثلا تو صفحه LCD دوربین دیده میشه هم کنتراست خوبی داره و هم شارپنس خوب. که این موضوع طبیعیه و اگه تو سایت dpreview هم به sample gallery هر کدوم از دوربینها نگاه میکنید وقتی عکس تو سایز ۸۰۰*۶۰۰ نمایش داده میشه بهتر از حالتی هست که عکس اصلی رو با سایز اصلی دانلود کنید و ببینید. در کل عکس با سایز اصلی یه مقدار blur تر و کم کنتراست تره.
بعنوان مثال:

عکس اصلی :
Resize of K750_Br.jpg

عکس بعد از کمی افزودن sharpness , contrast

Resize of K750_Br2.jpg

حالا دیگه نظر اصلی و سوال اصلی جناب amirsibiloo چی بوده باید خودشون بگن.

بالا