• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من يه دوربين ديجيت خوب حدوداي 150 تومن

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه عزيزان من 150 مايه دارم چه دوربيني بگيرم خوب باشه :D
از راهنمايياتون ممنون ميشم :)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوسته خوب شما میتونی مدلهای مختلفی از بنکیو و کرتیو ومرکوری بگیری که من بت مدلهایی رو از بنکیو و مرکوری پیشنهاد میدم البته بازم مرکوری در اولویت هست با این پول میتونی یه دوربین سایبر پیکس مرکوری با 3 ایکس زوم و سنسور سی سی دی و سه مگا پیکسل رزولاسیون بگیری خیلی من تعرفشو شنیدم البته خودمم مرکوری دارم و خیلی راضیم اگه خواستی بگو تا نمونه عکس برات بفرستم البته تو تاپیک تهران برفی من دو سه تا عکس گذاشتم که البته کوچیکش کردم تا سنگین نباشه من در خدمتم همیشه منتظرتم
اینم ادرس سایت مرکوری
www.kobian.com

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
فكر ميكنم سوني پي32 يا پي 43 بد نباشه.حدود قيمتش فكر ميكنم 180-190 باشه.

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوسته خوب شما میتونی مدلهای مختلفی از بنکیو و کرتیو ومرکوری بگیری که من بت مدلهایی رو از بنکیو و مرکوری پیشنهاد میدم البته بازم مرکوری در اولویت هست با این پول میتونی یه دوربین سایبر پیکس مرکوری با 3 ایکس زوم و سنسور سی سی دی و سه مگا پیکسل رزولاسیون بگیری خیلی من تعرفشو شنیدم البته خودمم مرکوری دارم و خیلی راضیم اگه خواستی بگو تا نمونه عکس برات بفرستم البته تو تاپیک تهران برفی من دو سه تا عکس گذاشتم که البته کوچیکش کردم تا سنگین نباشه من در خدمتم همیشه منتظرتم
خيلي ممنون اگه ميتوني چندتا عكس باسم بزار.محصولات كريتيو چه جورياس.در ضمن اگه ميتوني چندتا مدل کرتیو ومرکوری رو معرفي كن.قيمتاشم بزار.خيلي خيلي ممنونتم.

فكر ميكنم سوني پي32 يا پي 43 بد نباشه.حدود قيمتش فكر ميكنم 180-190 باشه.
خيلي ممنون ولي قيمتش يه كم ..... :D چاكرتم

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
40 تومن بذاري روش مي توني يه nikon SQ بگيري با گارانتي كه تو اين رنج قيمت بهترين انتخابه.

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز من هم با نظر buf موافقم.حيف پولتو بريزي دور.يه نيكون SQ با190 تومان و ساخت خود ژاپن واقعا عالي هست .مبادا دنبال دوربين هاي چيني و تايواني بري تا اين هست!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از daftarekhaterat :
كانن A75 يا A80
يه جستجو در همين فروم بكن. اطلاعات زيادي گيرت مياد. :rolleyes:
قيمت a75 و a80 بين 250 تا 300 تومن .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ealy :
قيمت a75 و a80 بين 250 تا 300 تومن .
صد البته قيمتش بستگي به گارانتي داره. اگه بخواين گارانتي آفومار يا كانولا بخرين همين قيمت ها در مياد اما به نظر من ارزشش رو نداره.. ;)

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
40 تومن بذاري روش مي توني يه nikon SQ بگيري با گارانتي كه تو اين رنج قيمت بهترين انتخابه.
اگه ميشه يه كم بيشتر در موردش توضيح ميدي.عكسي چيزي... :D (خدارو چي ديدي يهو ديدي 40 تومن جور شد :rolleyes: )

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست خوبم منم به شما همين نيكون اس كيو رو ژيشنهاد ميدم من نميدونستم اين مدل 190 هزار تومان است يه چيزي رو راست بت بگم اگه انتخاب بد بكني ژشيمون ميشي بعدا يه فكر درست كن تو كه تا حالا 150 هزار تومان جمع كردي يكم ديگه بذار روش تا نيكون بخري من توجه كردم ديدم اين دوربين جايزه طلاي بهترين ديزاين رو در سال 2003 و2004 از تي اي ايي پي از ان خودش كرده من كه خوشم اومد امكاناتش خوبه قيمتش هم با توجه به شركت معتبرش واقعا عاليه در اخر اگه مركوري مدل ميخواي سايت رو معرفي كردم ولي من مدل سايبر پيكس 350 رو پيشنهاد ميدم كه قيمتش 150 هزار تومان هستش موفق باشي اووووووووو ببخشيد اگه ميخواي در مورد اين نيكون بيشتر بدوني برو اينجا
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html
هم عكس داره هم توضيح يه سر بزن موفق و سربلند و خوشحال باشي گوش بده به حرف من دوست خوب.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از hossein1111 :
3مگا كم نيست.باسه من وضوح تصوير خيلي اهميت داره.كسي باهاش كارنكرده؟ميرزه آيا؟؟

3مگاپيكسل تو چاپ تا قطع A4 كاملا رضايت بخشه. اگه مي خواي عكساتو تو اندازه هاي بزرگ چاپ كني بايد بري سراغ دوربيناي گرون تر. ولي ببين واقعا نيازي به اين هست يا نه.

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
دوست خوبم منم به شما همين نيكون اس كيو رو ژيشنهاد ميدم من نميدونستم اين مدل 190 هزار تومان است يه چيزي رو راست بت بگم اگه انتخاب بد بكني ژشيمون ميشي بعدا يه فكر درست كن تو كه تا حالا 150 هزار تومان جمع كردي يكم ديگه بذار روش تا نيكون بخري من توجه كردم ديدم اين دوربين جايزه طلاي بهترين ديزاين رو در سال 2003 و2004 از تي اي ايي پي از ان خودش كرده من كه خوشم اومد امكاناتش خوبه قيمتش هم با توجه به شركت معتبرش واقعا عاليه در اخر اگه مركوري مدل ميخواي سايت رو معرفي كردم ولي من مدل سايبر پيكس 350 رو پيشنهاد ميدم كه قيمتش 150 هزار تومان هستش موفق باشي اووووووووو ببخشيد اگه ميخواي در مورد اين نيكون بيشتر بدوني برو اينجا
http://www.steves-digicams.com/2003...ws/nikonsq.html
هم عكس داره هم توضيح يه سر بزن موفق و سربلند و خوشحال باشي گوش بده به حرف من دوست خوب.
از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم. :)

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
اينو فراموش نكن كه تو اين همه مدلها كه بعضا حتي ماركهاي معروف هم ساخت مالزي -چين يا تايوان هستند.SQ ژاپن هست.تازه نيازي به خريدن باطري و شارژر نداري !روش هست .باطريش هم از نوع ليتون آيون هست .max اگه 1ساعت طول بكشه شارژش.يه استند رو ميزي هم تو پكش هست.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
بازم سلام خوب دقت کن این دوربین 3 ایکس زوم اپتیک هم داره و تو باش 40000 هزار تومان فاصله داری پس با یکم صبر یه انتخاب درست و حسابی داشته باش موفق و سربلند باشی.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
ببین عزیز اگه میخوای دیجیت بخری اصلا عجله نکن و مارک خوب هم بخر. ممکنه بعدا پشیمون بشی. خلاصه بگم عجله کار شیطونه. به فکر گارانتی و Accessories هم باش. :)

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آره رفیق...
عجله نکن . سعی کن هر چی میگیری دنبال مارک چینی و این آت و آشغالها نری...
هر چی هم که میگیری، زوم اپتیکال داشته باشه که اگه نداشته باشه بعدا پشیمون میشی!!!
از ما گفتن...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از parscyber :
آره رفیق...
عجله نکن . سعی کن هر چی میگیری دنبال مارک چینی و این آت و آشغالها نری...
هر چی هم که میگیری، زوم اپتیکال داشته باشه که اگه نداشته باشه بعدا پشیمون میشی!!!
از ما گفتن...
من زوم اپتيكال رو قبول ندارم. چونكه اكثر اين دوربينهاي آماتوري 3x زوم اپتيكال بيشتر ندارند. يعني به اندازه اينكه يه قدم بري جلو! و اين يه قدم حداقل حداقل برات 50 تومن آب ميخوره!

بالا