hossein1111
Registered User
سلام به همه عزيزان من 150 مايه دارم چه دوربيني بگيرم خوب باشه
از راهنمايياتون ممنون ميشم
از راهنمايياتون ممنون ميشم
خيلي ممنون اگه ميتوني چندتا عكس باسم بزار.محصولات كريتيو چه جورياس.در ضمن اگه ميتوني چندتا مدل کرتیو ومرکوری رو معرفي كن.قيمتاشم بزار.خيلي خيلي ممنونتم.سلام دوسته خوب شما میتونی مدلهای مختلفی از بنکیو و کرتیو ومرکوری بگیری که من بت مدلهایی رو از بنکیو و مرکوری پیشنهاد میدم البته بازم مرکوری در اولویت هست با این پول میتونی یه دوربین سایبر پیکس مرکوری با 3 ایکس زوم و سنسور سی سی دی و سه مگا پیکسل رزولاسیون بگیری خیلی من تعرفشو شنیدم البته خودمم مرکوری دارم و خیلی راضیم اگه خواستی بگو تا نمونه عکس برات بفرستم البته تو تاپیک تهران برفی من دو سه تا عکس گذاشتم که البته کوچیکش کردم تا سنگین نباشه من در خدمتم همیشه منتظرتم
خيلي ممنون ولي قيمتش يه كم ..... چاكرتمفكر ميكنم سوني پي32 يا پي 43 بد نباشه.حدود قيمتش فكر ميكنم 180-190 باشه.
قيمت a75 و a80 بين 250 تا 300 تومن .به نقل از daftarekhaterat :كانن A75 يا A80
يه جستجو در همين فروم بكن. اطلاعات زيادي گيرت مياد.
صد البته قيمتش بستگي به گارانتي داره. اگه بخواين گارانتي آفومار يا كانولا بخرين همين قيمت ها در مياد اما به نظر من ارزشش رو نداره..به نقل از ealy :قيمت a75 و a80 بين 250 تا 300 تومن .
اگه ميشه يه كم بيشتر در موردش توضيح ميدي.عكسي چيزي... (خدارو چي ديدي يهو ديدي 40 تومن جور شد )40 تومن بذاري روش مي توني يه nikon SQ بگيري با گارانتي كه تو اين رنج قيمت بهترين انتخابه.
3مگاپيكسليه و قيافه خوبي داره. از نظر كيفيت هم با توجه به قيمتش كاملا قابل قبوله.به نقل از hossein1111 :اگه ميشه يه كم بيشتر در موردش توضيح ميدي.عكسي چيزي... (خدارو چي ديدي يهو ديدي 40 تومن جور شد )
3مگا كم نيست.باسه من وضوح تصوير خيلي اهميت داره.كسي باهاش كارنكرده؟ميرزه آيا؟؟به نقل از buf :3مگاپيكسليه و قيافه خوبي داره. از نظر كيفيت هم با توجه به قيمتش كاملا قابل قبوله.
اينجا رو ببين
http://www.dpreview.com/news/0302/03021805cpsqpreview.asp
به نقل از hossein1111 :3مگا كم نيست.باسه من وضوح تصوير خيلي اهميت داره.كسي باهاش كارنكرده؟ميرزه آيا؟؟
از راهنماييتون خيلي خيلي ممنونم.دوست خوبم منم به شما همين نيكون اس كيو رو ژيشنهاد ميدم من نميدونستم اين مدل 190 هزار تومان است يه چيزي رو راست بت بگم اگه انتخاب بد بكني ژشيمون ميشي بعدا يه فكر درست كن تو كه تا حالا 150 هزار تومان جمع كردي يكم ديگه بذار روش تا نيكون بخري من توجه كردم ديدم اين دوربين جايزه طلاي بهترين ديزاين رو در سال 2003 و2004 از تي اي ايي پي از ان خودش كرده من كه خوشم اومد امكاناتش خوبه قيمتش هم با توجه به شركت معتبرش واقعا عاليه در اخر اگه مركوري مدل ميخواي سايت رو معرفي كردم ولي من مدل سايبر پيكس 350 رو پيشنهاد ميدم كه قيمتش 150 هزار تومان هستش موفق باشي اووووووووو ببخشيد اگه ميخواي در مورد اين نيكون بيشتر بدوني برو اينجا
http://www.steves-digicams.com/2003...ws/nikonsq.html
هم عكس داره هم توضيح يه سر بزن موفق و سربلند و خوشحال باشي گوش بده به حرف من دوست خوب.
من زوم اپتيكال رو قبول ندارم. چونكه اكثر اين دوربينهاي آماتوري 3x زوم اپتيكال بيشتر ندارند. يعني به اندازه اينكه يه قدم بري جلو! و اين يه قدم حداقل حداقل برات 50 تومن آب ميخوره!به نقل از parscyber :آره رفیق...
عجله نکن . سعی کن هر چی میگیری دنبال مارک چینی و این آت و آشغالها نری...
هر چی هم که میگیری، زوم اپتیکال داشته باشه که اگه نداشته باشه بعدا پشیمون میشی!!!
از ما گفتن...