• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من که بی خیال رنک گوگل و الکسا شدم !!!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
قبلا جایی خونده بودم که وبسایت رو باید به سلیقه ی بازدیدکننده اداره کرد . قبلا رنک لینک باکس من ( محسن باکس ) 3 و رتبه ی جهانی اون هم حدود350 هزار بود . الان با تغییراتی که دادم رنکم شده 2 و رنک الکسا هم حدود 508 هزار . ولی با وجود این که عضویت و ارسال لینک در اون کاملا رایگانه و کسی مجبور نیست کد یا لینک و بنر اون رو در وبسایتش بذاره ، کارایی و محبوبیت اون نسبت به قبل خیلی بیشتر شده .
خواستم بگم که خیلی حرص و جوش گوگل و الکسا رو نخورید ببینید سلیقه ی بازدیدکننده های ایرانی چیه :D

vela

Registered User
لایک‌ها
4
مخصوصا سئو که هم زجر آوره و هم گوگل هر روز یه تغییری توش ایجاد میکنه:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به این که من ایمان اوردم که کلا گوگل+الکسا رو باید دایورت کرد، کار خودمو میکنم گوگل دوست داشت رنک و بازدید بده دوست نداشت به درک، الکسا هم که اصن هیچی کلا کار خودشو میکنه
biggrinsmiley.gif

البته این مواردی گفتی برای سایت شما که لینک باکس هست تا وبلاگ های وردپرسی زمین تا آسمون فرق داره

مخصوصا سئو که هم زجر آوره و هم گوگل هر روز یه تغییری توش ایجاد میکنه:D

دقیقا!
به همین دلیله که دیگه از گوگل بریدم کلا عشقی کار میکنه :|
پ.ن: گرچه عشقی کار کردنش با برنامه ریزی واسه خودش هست :دی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
چه باکس شلوغی :دی
میخوایی بازدهی لینک ها رو افزایش بدی باید ارسال لینک بدون گذاشتن کد باکس رو برداری چون اینطوری هیچ کس باکس رو نمیذاره تو سایت اش.نتیجه هم این میشه که تو باکس شما من هیچ لینکی پیدا نکردم که 1000 تا کلیک خورده باشه،اکثر اون ها فقط تا 100 تا کلیک داشتن و این باعث میشه بازدهی باکس پایین بیاد.

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
چه باکس شلوغی :دی
میخوایی بازدهی لینک ها رو افزایش بدی باید ارسال لینک بدون گذاشتن کد باکس رو برداری چون اینطوری هیچ کس باکس رو نمیذاره تو سایت اش.نتیجه هم این میشه که تو باکس شما من هیچ لینکی پیدا نکردم که 1000 تا کلیک خورده باشه،اکثر اون ها فقط تا 100 تا کلیک داشتن و این باعث میشه بازدهی باکس پایین بیاد.

سلام
چند ماهه که قانون گذاشتن کد رو برداشتم :دی
دلیل این که لینک ها کلیک خور پایینی دارند حجم بالای ارسال لینک هست . یعنی یه لینک حداکثر چند روز در بخش بالایی باقی می مونه . اگه لینک خوبی باشه به بحش پربازدیدترین ها منتقل میشه و بعد از حدود 2 ماه به آرشیو میره . شاید جالب باشه بدونید که از اول امسال تا حالا 1800 لینک رو به دو صفحه ی آرشیو منتقل کردم .
خلاصه این که چون گذاشتن کد ، بنر و حتی لینک ما اجباری نیست استقبال خوبی ازش شده . با کمک گرفتن از 4 نفر به عنوان مدیر ، انشاء الله قصد داریم لینک های سایت های بیشتری رو معرفی کنیم .
سایت p30gallery شما هم رفت تو لیست سایت هایی که گاهی شخصا بهش سر می زنم و اگه لینک جالبی گذاشته باشید اونو در باکس معرفی می کنم . فعلا دو لینک دعوای رئیس جمهور و کاریکاتورهای افراد مشهور رو معرفی کردم .
موفق باشید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلامچند ماهه که قانون گذاشتن کد رو برداشتم :دیدلیل این که لینک ها کلیک خور پایینی دارند حجم بالای ارسال لینک هست . یعنی یه لینک حداکثر چند روز در بخش بالایی باقی می مونه . اگه لینک خوبی باشه به بحش پربازدیدترین ها منتقل میشه و بعد از حدود 2 ماه به آرشیو میره . شاید جالب باشه بدونید که از اول امسال تا حالا 1800 لینک رو به دو صفحه ی آرشیو منتقل کردم . خلاصه این که چون گذاشتن کد ، بنر و حتی لینک ما اجباری نیست استقبال خوبی ازش شده . با کمک گرفتن از 4 نفر به عنوان مدیر ، انشاء الله قصد داریم لینک های سایت های بیشتری رو معرفی کنیم . سایت p30gallery شما هم رفت تو لیست سایت هایی که گاهی شخصا بهش سر می زنم و اگه لینک جالبی گذاشته باشید اونو در باکس معرفی می کنم . فعلا دو لینک دعوای رئیس جمهور و کاریکاتورهای افراد مشهور رو معرفی کردم . موفق باشید
سلامتو این که لینک ها ارسالی حجم شون بالاست اصلا شکی نیست :دی
از این که لینک سایت من رو هم گذاشتید ممنون .راستش رو بخوایی خودم یادم رفته بود یه سایت به اسم پی سی گالری هم دارم یه ماه میشه بهش سر نزدم :|
درضمن فکر کنم 2 سال قبل بود که اولین لینک باکسی که تو وبلاگم گذاشتم مال شما بود.اما اون موقع باید کد باکس رو تو وبلاگم میذاشتم مثل الان رایگان نبود.
موفق باشی دوست عزیز;)

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
بستی داره شما از چه راهی بخواین درآمد داشته باشین
بعضی راه ها باید رنک گوگل داشت و برخی الکسا
بعضیشایون هم هیچکدومو لازم ندارن و درآمد رو میرسونن

بالا