• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من گلكسي s2 دارم همش هنگ ميكنه!!!

bahador15003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...من هفته پيش يك s2 خريدم...ولي احساس ميكنم گوشي داره سنگين كار ميكنه...وسط آهنگ گوش كردن هنگ ميكنه كه مجبور ميشم باتري رو از توش دربيارم و يا گاهي اوقات خودش اهنگو عوض ميكنه...در حين كار كردن هم گير داره...نمي دونم چكارش كنم...ضمنا ورژن اندرويدش هم 2.3.4 هست...كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
با سلام...من هفته پيش يك s2 خريدم...ولي احساس ميكنم گوشي داره سنگين كار ميكنه...وسط آهنگ گوش كردن هنگ ميكنه كه مجبور ميشم باتري رو از توش دربيارم و يا گاهي اوقات خودش اهنگو عوض ميكنه...در حين كار كردن هم گير داره...نمي دونم چكارش كنم...ضمنا ورژن اندرويدش هم 2.3.4 هست...كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟

نسخه g هست یا بدون جی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
فضای خالی استورج گوشی همون 16 یا 32 یگ منظورمه رو چک کنید . سعی کنید همیشه حداقل 500 مگ فضای خالی حتما داشته باشید . رم گوشی رو کنترل کنید که چقدر خالیه . نرم افزار fast reebot رو امتحان کنید . توی مارکت بازار هست میتونید دانلود کنید و هر وقت احساس کردید گوشی سنگین شده با یک کلیک کل رم رو خالی کنید و به اصطلاح یه سافت ریست میده . برنامه هایی که معمولا بصورت استارت آپ اجرا میشن و نرم افزار هایی که معمولا حالت سرویس دارن رو سعی کنید از روی گوشی پاک کنید تا ببینید کدوم نرم افزار ممکنه برای شما اختلال ایجاد کرده باشه . حتما نرم افزارهایی که دارید بروز رسانی (Update ) کنید چون ممکنه نرم افزارهایی که دارید دچار مشکلاتی از این دست باشن و بالطبع گوشی رو هم دچار مشکل کنن .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
چرا 2.3.4 باید 2.3.5 باشه! رام اصلی و رسمی شو دانلود و نصب کنید و از نصب برنامه های اضافی برای مدیریتش جدا پرهیز کنید.

بالا