• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت از ویندوز به مک چقدر مایه تیله می خواد ؟

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

سال نو همگی مبارک

من از وقتی گوشی Iphone4 خریدم شیفته محصولات اپل شدم

چند سئوال خدمتتون داشتم

1-مزایای مک رو خوندم شما عیب سیستم عامل مکینتاش رو نسبت به ویندوز بهم بگین؟

2-برای من که از کامپیوتر به عنوان دیدن فیلم و موسیقی و عکس و بازی استفاده می کنم

3-آیا سیستم مک توصیه میشه ؟ و یا با مک چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد ؟

4- ایا اگه بخوای مکینتاش نصب کنی باید سخت افزارتم محصول اپل باشه ؟

5- من یه لپ تاپ DELL XPS 1530 دارم می تونم مک روش نصب کنم ؟!

6- یه PC دسکتاپ دارم اگه فقط کیس از اپل باشه و مونیتور و کیبورد و موس اپل نباشه امکانش هست ؟

7- تا 1.5 میلیون می تونم هزینه کنم یه سیستم ویندوزی ( فقط کیس ) بگیرم قویتره برای بازی یا یه محصول اپل ؟

می بخشید زیاد شد

مرسی

Last edited:

Khashayar King

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، مک هم یک سیستم عامل هست ! و نیازی نیست که شما تمام محصولاتتان و اجزای کامپیوترتان

از اپل باشد ! ولی در مورد مولتی مدیا مک نسبتا اجرا کننده های قوی داره مثل گوشی آیفون :happy: یعنی از لحاظ

عکس و فیلم و موزیک بسیار عالی هست ، اما از لحاظ بازی باید بگم بازی هایی که برای ویندوز منتشر میشوند ، 99%

از بازی هایی که برای مک عرضه میشن بیشترن و ساپورت بهتری دارند ! :) ! والا ما هم آیفون داریم ! نه میتونیم از

یوتیوبش استفاده کنیم نه به طور درست درمون از اینترنتش !!! :blink: به نظر من ویندوز خیلی برای ما کاربرایی که بیشتر

نرم افزارامون کپی هست و به هیچ وجه دارای ساپروت نیست بهتره ! و اینکه درسته که مک خیلی جذاب هست و شاید

باحال تر باشه ! ولی هم حجم بسیار بالایی داره و ساپورت نرم افزاریش با ویندوز 7 قابل مقایسه نیست ... !

حالا بازم خود دانی ، ولی توصیه میکنم تو ایران دنبال اینچیزا نباشی ! جییییزه ! :lol:

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
سلام

سال نو همگی مبارک

چند سئوال خدمتتون داشتم

بستگی به کاربردت داره
2-برای من که از کامپیوتر به عنوان دیدن فیلم و موسیقی و عکس و بازی استفاده می کنم
pc بهتره
بازی هاش کمه
نخیر
بله

6- یه PC دسکتاپ دارم اگه فقط کیس از اپل باشه و مونیتور و کیبورد و موس اپل نباشه امکانش هست ؟
بله
7- تا 1.5 میلیون می تونم هزینه کنم یه سیستم ویندوزی ( فقط کیس ) بگیرم قویتره برای بازی یا یه محصول اپل ؟
pc
می بخشید زیاد شد

مرسی

برو اینجا i-phone.ir

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

سال نو همگی مبارک

چند سئوال خدمتتون داشتم

می بخشید زیاد شد

مرسی
شما می تونی مک رو روی سخت افزار خودتم نصب کنی البته نسخه های دستکاری شده که یه سری پچ اضافه شده بهش یه سرچ ساده کنی گیر میاد

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
1-خیلی از نرم افزارها وبازیهای ویندوز رو پشتیبانی نمیکنه مثل نرم افزارهای تخصصی اتوکد ، ویژوال استودیو و...
2-ویندوز
3-نه ، ممکنه نرم افزار یا بازی خاص بخوای اما نتونی کار کنی مجبور میشی رو کامپیوترت ویندوز نصب کنی
4-اگر سخت افزارت اپل باشه خیلی بهتره چون نسخه هک شده خیلی از نرم افزارها رو جواب نمیده و گیر اوردن درایور خیلی سخته و من که نصب کردم اصلا به درد نمیخورد.
5-میتونی اما به دردی نمیخوره...
6- اپل یه کامپیوترهایی داده به نام "Apple Mini" که برای همین کار ساخته شده اند و قیمت مناسبی هم نسبت به بقیه کامپیوترها دارند.
7-فقط اگر کارت طراحی گرافیک به صورت تخصصی هست من بهت مک رو پیشنهاد میدم.
موفق باشید

بالا