• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت از whmcs به وردپرس

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
از شما دوستان عزیز راهنمایی و کمک میخوام . ممنون میشم پاسخ بدین.
من چند سالی هست که از هاست گیتور هاستینگ دارم و whmcs های رایگان میده و از اونها استفاده میکنم که اپدیت و به روز هستند. بنا به دلایلی میخوام کلا مهاجرت کنم به وردپرس ولی مشکلات زیر را دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1. حدود 4 هزار یوزر هستند . چطوری میتونم اونها را انتقال بدم به وردپرس؟ تک تک بخوام خودم دستی انجام بدم یه وقت و زمان بسیار زیادی ازم میگیره . کسی راه حلی سراغ داره؟
2. پلاگین ibsng میخوام که اتصال بین وردپرس و ibsng باشه . هستش؟ اگر کسی لطفا لینک بدین یا اگر خریدنی هست بگین .
3. پلاگین ساخت یوزرنیم و پسوورد میخوام که اتومات در ibsng یوزرنیم و پسوورد بسازه و برای مشتری ارسال کنه. حالا نمیدونم این با شماره 2 بالا یکی هست یا دوتا پلاگین مستقل هست... به هر هال نیاز دارم ...
موارد دیگری هم هست که مهم نیست و ردیفش میکنم مثل پلاگین درگاه ها . همینطور سئو که خوب باید دوباره روش کار کنم برگرده ...

موارد 1 تا 3 را کسی میدونه کمک کنه...

با تشکر

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
فک نمی کنم برای موارد فوق پلاگینی باشه، حداقل من که ندیدم

منتها میشه با برنامه نویسی اطلاعات کاربران whmcs رو گرفت و دونه دونه توی وردپرس اینسرت کرد.... با بگردید، شاید باشه

منتها من یک سوال دارم:
من میخواستم با whmcs سامانه مدیریت مشتری و فروش فایل راه بندازم، مشکلی در whmcs هست که میخواهید مهاجرت کنید به وردپرس؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
بخوام دونه دونه انتقال بدم سخته حدود 4 هزار یوزر هست بخوام تک تک ادد کنم وقتگیره ...
whmcs لایسنس میخواد . برای من هم کلا لایسنر دار هست و اپدیت به روزه بخاطر اینکه از هاستینگی که میگیرم رایگان ارائه میده. ولی بخوام انتقال بدم هاستینگ دیگه باید ازین ک.ر.ک شده ها بگیرم که قالب سایتم را نمیشه و سایت غیر حرفه ای میشه .
کلا وردپرس همه چیزش رایگان هست . خیلی پلاگین ها براش ساخته شده اونهم رایگان .. یه برنامه سبک و حرفه ای. فکرش را کن توی whmcs درصفحه client.php الان دوماهه بهش حمله میشه از طریق یک روبوت و هر بار ای پی را بلراک میکنم از یه ای پی دیگه استفاده میکنه . اگر میشد کدکپچا را گذاشت توی صفحه درست میشد ولی همچین قابلیتی نداره ...
ولی توی وردپرس که خودم توی یه سایت دیگه دارم راحت با یه پلاگین اوکی شد . یه پلاگین دیگه هم بود اونهم اضافه کردم که مشخص میکنی یوزر چند بار لوگین خطا داشت بلاک کنه و اتومات بعد از گذر زمان دوباره بازش کنه... خلاصه وردپرس یه چیز دیگه هست... بخصوص از سئو نظر وردپرس عالی هست......

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
بخوام دونه دونه انتقال بدم سخته حدود 4 هزار یوزر هست بخوام تک تک ادد کنم وقتگیره ...
whmcs لایسنس میخواد . برای من هم کلا لایسنر دار هست و اپدیت به روزه بخاطر اینکه از هاستینگی که میگیرم رایگان ارائه میده. ولی بخوام انتقال بدم هاستینگ دیگه باید ازین ک.ر.ک شده ها بگیرم که قالب سایتم را نمیشه و سایت غیر حرفه ای میشه .
کلا وردپرس همه چیزش رایگان هست . خیلی پلاگین ها براش ساخته شده اونهم رایگان .. یه برنامه سبک و حرفه ای. فکرش را کن توی whmcs درصفحه client.php الان دوماهه بهش حمله میشه از طریق یک روبوت و هر بار ای پی را بلراک میکنم از یه ای پی دیگه استفاده میکنه . اگر میشد کدکپچا را گذاشت توی صفحه درست میشد ولی همچین قابلیتی نداره ...
ولی توی وردپرس که خودم توی یه سایت دیگه دارم راحت با یه پلاگین اوکی شد . یه پلاگین دیگه هم بود اونهم اضافه کردم که مشخص میکنی یوزر چند بار لوگین خطا داشت بلاک کنه و اتومات بعد از گذر زمان دوباره بازش کنه... خلاصه وردپرس یه چیز دیگه هست... بخصوص از سئو نظر وردپرس عالی هست......

نیازی نیست دستی وارد کنید، شما کافیه یک کوئری بنویسید اطاعات مشتریان رو از mysql سیستم whmcs بگیره و و به تیبلی اضافه کنه که مال وردپرس هست
تنها مشکل اینجاست که مقدار اطلاعات هر کاربر در whmcs , وردپرس متفاوت هست
یعنی مثلا شاید توی وردپرس آدرس کاربر نداشته باشه در این خصوص نیاز هست بیشتر تحقیق کنید

اگه دوست داشتین آدرس سایتتون رو بفرستین یه نگاه بکنم

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
نیازی نیست دستی وارد کنید، شما کافیه یک کوئری بنویسید اطاعات مشتریان رو از mysql سیستم whmcs بگیره و و به تیبلی اضافه کنه که مال وردپرس هست
تنها مشکل اینجاست که مقدار اطلاعات هر کاربر در whmcs , وردپرس متفاوت هست
یعنی مثلا شاید توی وردپرس آدرس کاربر نداشته باشه در این خصوص نیاز هست بیشتر تحقیق کنید

اگه دوست داشتین آدرس سایتتون رو بفرستین یه نگاه بکنم

اینی که گفتین را امتحان میکنم .. شاید بشه ازین طریق کاری کرد . ممنون
این هم یادم رفت بگم اگر برای کار هاستینگ میخواین بهترینش همین whmcs هست نه وردپرس. چون کلا برای این ساخته شده ...
ولی کار من هاستینگ نیست در حد ارسال یوزرنیم و پسوورد به مشتری هست که از همون وردپرس انجامش میدم .

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
اینی که گفتین را امتحان میکنم .. شاید بشه ازین طریق کاری کرد . ممنون
این هم یادم رفت بگم اگر برای کار هاستینگ میخواین بهترینش همین whmcs هست نه وردپرس. چون کلا برای این ساخته شده ...
ولی کار من هاستینگ نیست در حد ارسال یوزرنیم و پسوورد به مشتری هست که از همون وردپرس انجامش میدم .

بله عزیز میدونم whmcs بهترینه
هر سیستمی مشکلات مربوط به خودش رو داره

من میخوام از نسخه نال شده whmcs برای مدیریت یوزرها، فاکتورها در فروش فایل استفاده کنم

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
بله عزیز میدونم whmcs بهترینه
هر سیستمی مشکلات مربوط به خودش رو داره

من میخوام از نسخه نال شده whmcs برای مدیریت یوزرها، فاکتورها در فروش فایل استفاده کنم
یه سوال داشتم . این whmcs من که نسخه نهایی هست اگر بخوام همین ن.ا.ل شده استفاده کنم ورژن خیلی پایین تری هست میتونم انتقال بدم؟ به مشکل نمیخوره؟

yootoo

Registered User
لایک‌ها
181
الان نسخه من Version: 7.1.2 هست. بخوام نسخه ن.ل شده کنم مثلا اون نسخه 5 باشه چیکار باید کنم؟ چطوری انتقالش بدم که همه دیتاها درست انتقال داده بشه؟
راستش اینو نمیدنم، سوال منم هست
من میخوام از نسخه نال شده استفاده کنم، بعدا برای آپدیتیش چیکار میخوام بکنم؟

اگه پیدا کردین به منم بگین
بالا