• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت کاری؛ خوابگاه دانشگاه یا اجاره سوییت؟

7star

Registered User
لایک‌ها
280
سلام به همگی، بعد از مدتها دارم تاپیک میزنم :) و نیاز به همفکری باهاتون دارم.
من کارم خدمات فنی هست در یکی از شهرهای کوچیک استان یزد؛ تصمیم دارم که به شیراز مهاجرت کنم. حالا چرا به فکر مهاجرت کاری افتادم؟ دلایل زیادی دارم برای اینکارم ولی چون نمیخوام توضیحاتم طولانی بشه که شما از خوندنش خسته بشید، پس از نوشتن دلایل مهاجرتم صرف نظر میکنم؛ و مستقیم میریم سر اصل مطلبی که نیاز به راهنمایی شما دارم.

من کارم بصورت سیار هست، یعنی با همین وانتی که دارم و ابزارآلات میتونیم کار انجام بدم و فعلا نیازی به اجاره مغازه یا کارگاه ندارم. مشکل اصلی م سر رهن و اجاره اپارتمان یا سوییت هست که قیمت ها سر به فلک کشیده. زمان زیادی صرف بررسی مناطق و محلات و قیمت های اجاره در شیراز کردم اما وقتی با خودم حساب کتاب میکنم می بینم در سال اولی که میخوام برم شیراز و هنوز اونقدر مشتری ندارم، از پس این مبالغ هنگفت رهن و اجاره برنمیام؛ بحث خرید حداقل وسایل خونه و آشپزخونه هم هست :)

پس نشستم و فکر کردم ببینم میتونم راه حل جایگزینی برای اجاره سوییت یا آپارتمان پیدا کنم که هزینه ش خیلی کمتر باشه؟ در این مورد اگه راهکاری پیشنهاد دارید، بفرمایید. گزینه ای که خودم دارم بهش فکر میکنم اینکه بجای اجاره سوییت (که هم مبلغ اجاره ش بالاست، هم پول پیش بالایی میخواد و هم یه مبلغی برای خرید وسایل اولیه خونه لازم داره) بیام توی یه رشته دانشگاه دولتی که آزمون ورودی نداره و شهریه نداره، ثبت نام کنم و از خوابگاه اونجا استفاده کنم. اینجوری یه خوابگاه تقریبا مفتی با حداقل امکانات در اختیار دارم که برای منی که صبح تا شب سرکار هستم، کافیه. این خوابگاه بیشتر برام جنبه محل خواب رو داره. درس و دانشگاه رو هم یکاریش میکنم.

نهایتش بخوام یکسال از اون خوابگاه استفاده کنم بعدش اگه شد سوییت اجاره میکنم. از اون ور هم یه واحد آپارتمان پیش خرید کردم توی شهرمون، حدودا کمتر از 1.5 سال دیگه موعده تحویلش هست، اون موقع آماده که شد، میفروشمش و میام توی همین شیراز یه واحد نقلی برا خودم میخرم.
حالا از دوستان گلم تقاضا دارم در مورد این تصمیمی که گرفتم، منو راهنمایی کنید که آیا این فکر (یعنی خوابگاه دانشگاه بجای اجاره سوییت) ایده خوبیه یا نه؟ دلایل درست یا غلط بودنش از نظر خودتون رو هم بنویسید. اگه فکر و راه حل بهتری هم دارید که ممنون میشم باهام در میون بذارید. تشکر

پ ن: من تابحال تجربه زندگی در خوابگاه دانشجویی رو نداشتم. اونایی که تجربه داشتند، نظرشون در اینباره رو هم بگند؛ ساعت ورود و خروج به خوابگاه چجوریه؟ خوابگاه پارکینگ برای ماشین دانشجو هم داره یا نه؟ بین دو ترم و تابستان خوابگاه تعطیل میشه کلا یا بازم میشه توی خوابگاه موند؟

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پشت وانت یه اتاق بزن دوش هم بذار

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من کارم خدمات فنی هست در یکی از شهرهای کوچیک استان یزد؛ تصمیم دارم که به شیراز مهاجرت کنم. حالا چرا به فکر مهاجرت کاری افتادم؟ دلایل زیادی دارم برای اینکارم ولی چون نمیخوام توضیحاتم طولانی بشه که شما از خوندنش خسته بشید، پس از نوشتن دلایل مهاجرتم صرف نظر میکنم؛ و مستقیم میریم سر اصل مطلبی که نیاز به راهنمایی شما دارم.

من کارم بصورت سیار هست، یعنی با همین وانتی که دارم و ابزارآلات میتونیم کار انجام بدم و فعلا نیازی به اجاره مغازه یا کارگاه ندارم. مشکل اصلی م سر رهن و اجاره اپارتمان یا سوییت هست که قیمت ها سر به فلک کشیده. زمان زیادی صرف بررسی مناطق و محلات و قیمت های اجاره در شیراز کردم اما وقتی با خودم حساب کتاب میکنم می بینم در سال اولی که میخوام برم شیراز و هنوز اونقدر مشتری ندارم، از پس این مبالغ هنگفت رهن و اجاره برنمیام؛ بحث خرید حداقل وسایل خونه و آشپزخونه هم هست :)

پس نشستم و فکر کردم ببینم میتونم راه حل جایگزینی برای اجاره سوییت یا آپارتمان پیدا کنم که هزینه ش خیلی کمتر باشه؟ در این مورد اگه راهکاری پیشنهاد دارید، بفرمایید. گزینه ای که خودم دارم بهش فکر میکنم اینکه بجای اجاره سوییت (که هم مبلغ اجاره ش بالاست، هم پول پیش بالایی میخواد و هم یه مبلغی برای خرید وسایل اولیه خونه لازم داره) بیام توی یه رشته دانشگاه دولتی که آزمون ورودی نداره و شهریه نداره، ثبت نام کنم و از خوابگاه اونجا استفاده کنم. اینجوری یه خوابگاه تقریبا مفتی با حداقل امکانات در اختیار دارم که برای منی که صبح تا شب سرکار هستم، کافیه. این خوابگاه بیشتر برام جنبه محل خواب رو داره. درس و دانشگاه رو هم یکاریش میکنم.

نهایتش بخوام یکسال از اون خوابگاه استفاده کنم بعدش اگه شد سوییت اجاره میکنم. از اون ور هم یه واحد آپارتمان پیش خرید کردم توی شهرمون، حدودا کمتر از 1.5 سال دیگه موعده تحویلش هست، اون موقع آماده که شد، میفروشمش و میام توی همین شیراز یه واحد نقلی برا خودم میخرم.
حالا از دوستان گلم تقاضا دارم در مورد این تصمیمی که گرفتم، منو راهنمایی کنید که آیا این فکر (یعنی خوابگاه دانشگاه بجای اجاره سوییت) ایده خوبیه یا نه؟ دلایل درست یا غلط بودنش از نظر خودتون رو هم بنویسید. اگه فکر و راه حل بهتری هم دارید که ممنون میشم باهام در میون بذارید. تشکر

پ ن: من تابحال تجربه زندگی در خوابگاه دانشجویی رو نداشتم. اونایی که تجربه داشتند، نظرشون در اینباره رو هم بگند؛ ساعت ورود و خروج به خوابگاه چجوریه؟ خوابگاه پارکینگ برای ماشین دانشجو هم داره یا نه؟ بین دو ترم و تابستان خوابگاه تعطیل میشه کلا یا بازم میشه توی خوابگاه موند؟

به شخصه نظرم اینه که سعی کن از دوستان و همکارای بی حاشیه‌ات یکی رو انتخاب کنی یک خونه بگیرید
سوئیت و خوابگاه جای زندگی نیست
حتی یک خونه ۷۰ متره بگیرید سه نفر باشید خیییلی بهتر از خوابگاه ۴ نفرس که اتاق ۲۰ متری میدن😂

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
کدوم دانشگاه دولتی ازمون ورودی نداره و بدون شهریس😕😕😕

7star

Registered User
لایک‌ها
280
بمون همون شهر خودتون. یه مدرک جوشکاری اساسی بگیر، برو کشورای عربی مثل امارات کار کن.
میخواستم جواب بدم که zgg123 زودتر جواب داد. شهر کوچیک هم بازارش کمه هم تعرفه خدماتش هم اینکه واقعا جای پیشرفت نداره. مهاجرت به خارج از کشور هم بنا به دلایلی فعلا جزو گزینه هام نیست.
در حین همین مهاجرت به شیراز میتونه اونم انجام بده ،شهر کوچیک برای این چیزا مفت نمیارزه

7star

Registered User
لایک‌ها
280
به شخصه نظرم اینه که سعی کن از دوستان و همکارای بی حاشیه‌ات یکی رو انتخاب کنی یک خونه بگیرید
سوئیت و خوابگاه جای زندگی نیست
حتی یک خونه ۷۰ متره بگیرید سه نفر باشید خیییلی بهتر از خوابگاه ۴ نفرس که اتاق ۲۰ متری میدن😂
اخه مشکل اینکه همه نقدینگی م صرف پیش خرید آپارتمان شده و الان هیچ نقدینگی ندارم که بخوام برای پول پیش و خرید یه سری وسایل خونه بدم.
حرف تون هم درسته، خوابگاه جای زندگی نیست ولی گفتم که برای من که تایم کاریم زیاده، خوابگاه نقش محل خواب رو برام داره نه محل زندگی. این پروسه نهایتش 1 سال یا 1.5 سال طول بکشه بعدش دیگه میتونم سوییت مستقل بگیرم یا اپارتمان که اماده شد بفروشم و شیراز یه واحد نقلی بگیرم.
میدونی بیشتر بحث م سر اینکه نمیخوام 1.5 سال دیگه صبر کنم و میخوام زودتر مهاجرت کنم به شیراز، چون برنامه های زیادی برا کار دارم.

7star

Registered User
لایک‌ها
280
دولتی ؟بعد شهریه نمیخاد؟!
اره دولتی، بدون شهریه؛ ولی فقط رشته هایی آزمون ندارند که زیاد براش تقاضا نیست و صرفا بدرد مدرک گرفتن میخوره. رشته های بدرد بخور هنوز هم براساس رتبه کنکوره.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اخه مشکل اینکه همه نقدینگی م صرف پیش خرید آپارتمان شده و الان هیچ نقدینگی ندارم که بخوام برای پول پیش و خرید یه سری وسایل خونه بدم.
حرف تون هم درسته، خوابگاه جای زندگی نیست ولی گفتم که برای من که تایم کاریم زیاده، خوابگاه نقش محل خواب رو برام داره نه محل زندگی. این پروسه نهایتش 1 سال یا 1.5 سال طول بکشه بعدش دیگه میتونم سوییت مستقل بگیرم یا اپارتمان که اماده شد بفروشم و شیراز یه واحد نقلی بگیرم.
میدونی بیشتر بحث م سر اینکه نمیخوام 1.5 سال دیگه صبر کنم و میخوام زودتر مهاجرت کنم به شیراز، چون برنامه های زیادی برا کار دارم.

اگه واقعا یک سال و نیم (حداکثر) میخوای بری خوابگاه اشکال نداره
حتی به نظرم خوابگاه ازاد بگیر
یک رشته الکی نزن دردسر برات میشه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
اگر فقط برای خوابه،پانسیون برید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

در عوض من تجربه زندگی در هر خوابگاهی رو داشتم :)

نخست ببینید می توانید در دانشگاه شیراز پذیرفته شوید؟ البته درست است که دیگر قبول شدن در دانشگاه های دولتی سخت نیست، اما علی ایحال، شیراز شهر پرطرفداری است.

بر فرض قبولی، روزانه یا شبانه بودن شما مهم است. اولویت با دانشجویان روزانه است. معمولا خوابگاه های مقطع کارشناسی ۶ نفره است اما برای شما که تنها به جای خواب نیاز دارید این فضا برایتان کافی است. یک سری امکانات اولیه هم خوابگاه ها دارند، مانند یخچال در هر اتاق یا میز و کمد. کیفیت خوابگاه هم بسته به دانشگاه متفاوت است.

دانشجوی شبانه هم معمولا همدیگر را پیدا می کنند و بیرون برای خودشان خوابگاه می گیرند یا در خوابگاه هایی که متعلق به دانشگاه است اما قیمت بالاتری دارد اسکان می یابند.

جو خوابگاه بستگی به نفرات آن دارد. ترم اول که چاره ای ندارید و مجبورید با نفرات از پیش تعیین شده زندگی کنید، ولی از ترم های بعد می توانید بگردید و نفراتی که با آن ها سازگارترید را انتخاب کنید و در یک خوابگاه با آن ها باشید.

در خصوص ساعت تردد هم معمولا ساعت ۱۲ شب ورود به خوابگاه ممنوع می شود که آن را هم می توانید با صحبت حل کنید.

براب جای پارک ماشین هم معمولا در خود محوطه دانشگاه پارک می کنند. اگر خوابگاهتان از محوطه دانشگاه دور است نگران نباشید، معمولا سرویس رفت و برگشت به سمت خوابگاه و دانشگاه همیشه برقرار است.

یادش بخیر، یه زمانی عمرمون تو همین خوابگاه ها گذشت، قدر ندونستیم. دلم برای اون روزها تنگ شده….

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292

سلام
چند گزینه ای که به ذهنم میرسه الان می گم. قبلش یه تذکر جدی میگم بهت : اگر یه حرکتی بزنی، بعد چند ماه زیر پات خالی شه، سخته توی شهر دیگه موندن و اگر برگردی، بد میشه. پس یه مقدار زیر پاتو سفت کن که تلاش و زحمتت نتیجه بده و زندگیت خوب پیش بره.

یه گزینه اینه که صبر کنی تا خونتو توی شهرتون تحویل بگیری، بعد بفروشی که شیراز خونه ی خودت باشی. 1.5 سال زمان میبره، اما خوبی های خودشو داره. توی این 1.5 سال، سرمایه جمع کن برای خرید لوازم خونه و ابزارهای کار و حتی مهارت هات که بهترین سرمایه ت هستن رو بیشتر کن یا ارتقا بده. در این حالت، بعد از 1.5 سال، با شرایط خوب و مطمئن میری.

یه گزینه همخونه شدن با دانشجوهاست. شیراز هم هستن. توی دیوار حتما آگهی میزارن. یا خودت آگهی بزن.

بالا