• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهمترین مباحث در دوره mcitp

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان
من میخوام شروع کنم دوره mcitp رو از طریق dvd یاد بگیرم، برامم مهم هستش، فقط چون خودم میخوام بخونم تنها، و مطمئناً یادگیری تنهایی سختی بیشتری داره و حوصله بیشتری میخواد نسبت به یادگیری جمعی، حالا از دوستانی که محیط عملی کار کردن یا تدریس میکنن درخواست دارم مهمترین مباحثی که تو محیط عملی واسه راه اندازی کار تو شبکه واقعاً نیازه و همیشه کاربرد دارن و استفاده میشه برام لیست کنن تا روی اونها مانور و وقت بیشتری نسبت به مباحث دیگه براشون بزارم، ممنون :)

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام .
والله من که تو مجتمع فنی خوندم البته شهرستان ! همه مباحثو خودم میخوندم و یکسر سر کلاس خطاهای استاد!!! رو تصحیح میکردم ! بنابراین این دوره رو میشه بدون کلاس رفتن راحت یاد گرفت ولی از اونجاییکه دوره طولانی هست و فرسایشی نیاز به انگیزه زیاد داره !
مطالب هم بستگی به جایی که شما کار میکنی متغیره ! بعنوان مثال من از تمام مطالب رنگارنگ و جور واجور این دوره فقط از گروپ پالیسی + DHCP + DNS + Active Directory استفاده میکنم و سایر قسمتهای آموزشی مثل NLB + FSRM + Failover Cluster + WSUS + IIS + DFS , ... تا بحال بکارمون نیومده . پس همه چی به محیط کار شما بستگی داره !
در ضمن شما باید اول Network+ رو بخونی و بعد هم تمام قسمتهای ویندوز 7 که مربوط که شبکه میشه رو بلد باشی مثل File Sharing + Permision , ...

بالا