• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهم ترین عامل تعیین کننده ی سرعت سیستم چیه؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
مشکل من با سیستم فعلی اینه که کانورت ها خیلی طول می کشه. اگه بخوام یکی از قطعات رو با هزینه ی نه خیلی زیاد، عوض کنم تا سرعت این کانورت ها بالا بره چکار میشه کرد؟
موقعی که بخوام سیستم جدید بخرم، مهم ترین ویژگی فنی سیستم که روی سرعت این کانورت ها تاثیر میذاره چیه؟ چیو باید در نظر بگیرم؟

متشکرم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سیسنم فعلیتون چیه؟؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
سیستم فعلی من یه پنتیوم 4 با Cpu Intel 3000 هست. رم 2GB ولی در مورد مقدار Cash مطمئن نیستم.
یه سوال دارم. جایی خوندم که سیستم های 64 بیتی، کانورت رو سریعتر انجام میدند. آیا درسته؟
چنانچه CPU دو هسته ای بخرم، و ویندوز 64 بیتی نصب کنم، آیا چنین اتفاقی می افته؟ یعنی کانورت ها سریع میشه؟
اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم، آیا این اتفاق پیش نمیاد که بعضی برنامه های ویندوز اکس پی معمولی، روی اون نصب نشند؟

ین رو هم راهنمایی کنید:
چکار کنم که کانورت های وقت گیر، خیلی سریعتر از قبل بشند؟

ممنون

sina.sa

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
سیستم فعلی من یه پنتیوم 4 با Cpu Intel 3000 هست. رم 2GB ولی در مورد مقدار Cash مطمئن نیستم.
یه سوال دارم. جایی خوندم که سیستم های 64 بیتی، کانورت رو سریعتر انجام میدند. آیا درسته؟
چنانچه CPU دو هسته ای بخرم، و ویندوز 64 بیتی نصب کنم، آیا چنین اتفاقی می افته؟ یعنی کانورت ها سریع میشه؟
اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم، آیا این اتفاق پیش نمیاد که بعضی برنامه های ویندوز اکس پی معمولی، روی اون نصب نشند؟

ین رو هم راهنمایی کنید:
چکار کنم که کانورت های وقت گیر، خیلی سریعتر از قبل بشند؟

ممنون

دوست عزیز تا جای که من می دونم در عمل کانورت با توجه به اینکه دیتای زیادی باید خوانده بشه و همین طور نوشته بشه یکی از عوامل تاثیر گذار هارد شماست. پس به نظر من شما اول به فکر هارد باش. می توانی از Raid 0 استفاده کنید البته نیاز به دو هارد دارید.
در مورد سوال بالا بستگی نرم افزار مورد استفاده شما دارد در صورتی که نرم افزار شما توانایی کار با cpu های چند هسته ای را داشته باشد مطمعناً کار شما سریع تر می شود در غیر این صورت تاثیر زیادی نخواهد داشت.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم و هارد در الويت هستند . هر چقدر رم سيستم بالا باشه كمتر از هارد استفاده ميشه به عنوان حافظه . هارد سريع مثل وسترن بلك يا اگر تو مواردي كه هزينه مهم نباشه ssd ميتونه موثر واقع بشه . البته ميدونيد از raid 0 هم استفاده كنيد . استفاده از پردازنده هاي 2 تا 4 هسته اي هم تاثير زيادي داره تو سرعت سيستم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

از توضیحات خوبتون ممنونم. تا اینجا که دستگیرم شد، این راه ها پیشنهاد میشه:
1- سی.پی.یو چند هسته ای
2- هارد سریع مثل وسترن بلک
3- فناوری های جدید ذخیره مثل SSD

فقط منظور از RAiD0 را نفهمیدم. البته سرچ کردم ولی دستگیرم نشد که منظور از ترکیب هارد در RAID0 چیست؟ آیا منظور، همان داشتن دو تا هارد است یا چیز دیگر؟

sina.sa

Registered User
لایک‌ها
101
سلام

از توضیحات خوبتون ممنونم. تا اینجا که دستگیرم شد، این راه ها پیشنهاد میشه:
1- سی.پی.یو چند هسته ای
2- هارد سریع مثل وسترن بلک
3- فناوری های جدید ذخیره مثل SSD

فقط منظور از RAiD0 را نفهمیدم. البته سرچ کردم ولی دستگیرم نشد که منظور از ترکیب هارد در RAID0 چیست؟ آیا منظور، همان داشتن دو تا هارد است یا چیز دیگر؟

در RAID0 همان طور که گفتید از دو هارد یا بیشتر استفاده می شود اما سیستم عامل این هاردها را یکی می بیند و اطلاعات به صورت همزمان بروی هاردها نوشته و همین طور می خواند. این یعنی سرعتی تقریباً چند (به تعداد هارد ها) برابر .
در این چینش حجم شما برابر با مجموع حجم هارد ها است اگر حجم هارد های شما یکسان باشد و اگر نبود برابر با حجم هاردی که کمترین حجم را دارد ضربدر تعداد هارد ها. یعنی اگر یک هارد 500 داشتید و یک هارد 320 حجمی که شما در سیستم عامل می بینید برابر با 640 گیگ است. همچنین سرعت نیز تابع سرعت کند ترین هارد است.
برای استفاده از این روش اول باید مادربرد شما RAID0 را ساپورت کند و شما نیز باید از اول سیستم عامل نصب کنید.
این روش یک مشکل بزرگ دارد در صورتی که یکی از هارد ها خراب شود تمام اطلاعت هارد های دیگر نیز از بین می رود:D.

RAID-0.gif

بالا