• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::: مهم و فوری ::: با پول چند میلیونی در گردش چه کاری میشه کرد که بیشتر بشه؟

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

فرض کن
یه کسب و کار مارکت پلیس داری
یعنی محصولات چند تامین کننده رو میزاری توی فروشگاهت
میفروشی و تامین کننده، سفارش رو برای مشتریت ارسال می کنه؛

و پول سفارش ها حدود 2 روز دستت می مونه
و بعد از این مدت، پس از کسر مبلغ پورسانت و ...، مبلغی رو به تامین کننده باید تقدیم کنی.

سوال اینجاس :
توی این مدت 2 روز کاری، چه کاری با این پول ها که مبالغش چند ده میلیون و بعدها بیشتر میشه، می تونی انجام بدی که سودت به مبالغ پورسانت محدود نشه و بیشتر از اون اعداد و ارقام بشه؟

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
سلام

فرض کن

و بعد از این مدت، پس از کسر مبلغ پورسانت و ...، مبلغی رو به تامین کننده باید تقدیم کنی.

سوال اینجاس :
توی این مدت 2 روز کاری، چه کاری با این پول ها که مبالغش چند ده میلیون و بعدها بیشتر میشه، می تونی انجام بدی که سودت به مبالغ پورسانت محدود نشه و بیشتر از اون اعداد و ارقام بشه؟
قدیم روزی که پول تو حساب بود می رفتی شعبه درخواست وام می کردی اگه مبلغ سنگین تو حساب بود که خود رئیس شعبه جلوت خم می شد و الی آخر
الان دیگه معیار کمترین میزان موجودیه، یعنی مهم نیست شما توی ماه 29 روز 1 میلیارد تو حسابت باشه اون 1 روزی که مثلا 5 میلیون توی حساب بوده رو در نظر میگیرن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
هر موقع زیاد شد یک هفته تسویه نکنید و فرار کنید از کشور خارج بشید

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
قدیم روزی که پول تو حساب بود می رفتی شعبه درخواست وام می کردی اگه مبلغ سنگین تو حساب بود که خود رئیس شعبه جلوت خم می شد و الی آخر
الان دیگه معیار کمترین میزان موجودیه، یعنی مهم نیست شما توی ماه 29 روز 1 میلیارد تو حسابت باشه اون 1 روزی که مثلا 5 میلیون توی حساب بوده رو در نظر میگیرن
ممنون
قصد وام گرفتن نیست.

مثلا این 3 ماهه پیش بینی می کنیم روزانه 5 میلیون تومان تو حساب میاد و به مدت 48 ساعت کاری می مونه و حدود 75 درصدشو باید بعد از 48 ساعت کاری به حساب تامین کننده واریز کنیم.
فردا حدود 5 میلیون دیگه میاد، اما 75 درصد دو روز قبلی رو باید بزنیم به حسابشون و از موجودی حساب کم میشه.

خلاصه :
سال اول رو روی همون روزی 5 میلیون تومان حساب می کنیم (نه 10 میلیون تومان)؛
روزی 5 میلیون دستمونه که فرداش باید 3,750 رو بزنیم به حسابشون و فرداش 6,250 تو حسابمونه (5 میلیون جدید و 1,250 از قبل).

اون پولی که روزانه دستمونه و رو به رشد هست رو چه کار میشه باهاش کرد؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اون پول مردمه که دستت امانته. میخوای از امانت مردم که 48 ساعت دستته سود ببری ؟:D شما همونی نیستی که پروفایلت پرچم ج.ا بود؟ من نمیدونم چه سری در این هست که امثال شما هیچکدوم به اخلاقیات پایبند نیستید:p

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام

فرض کن

سوال اینجاس :
بذارید در بانک رسالت
روزشمار امتیاز وام بهتون تعلق میگیره
بعدش میتونید امتیاز وام رو بفروشید (آخرین قیمتی که دارم میلیونی ۱۵۰ تومن بود)
فرض کنید بعد از ۶ ماه، ‍۱۰۰ میلیون امتیاز وام داریم
می تونید این امتیاز رو ۱۵ میلیون بفروشید

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما به فکر پرداخت مالیاته این گردش مالی باش که سال دیگه باید بدی! وقتی مبلغشو بفهمی از این فکرای بچه گانه میای بیرون!

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
اون پول مردمه که دستت امانته. میخوای از امانت مردم که 48 ساعت دستته سود ببری ؟:D شما همونی نیستی که پروفایلت پرچم ج.ا بود؟ من نمیدونم چه سری در این هست که امثال شما هیچکدوم به اخلاقیات پایبند نیستید:p
وقتی در جریان باشن با پولشون چه کاری انجام میشه و راضی باشن، هیچ منعی نداره.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
شما به فکر پرداخت مالیاته این گردش مالی باش که سال دیگه باید بدی! وقتی مبلغشو بفهمی از این فکرای بچه گانه میای بیرون!
برای ایجاد یه مزیت رقابتی که اینجا مطرح نشده تا حالا، این مشورت رو انجام میدیم. تا حالا پاسخ هایی هم دریافت کردیم و چند گزینه رو داریم بررسی می کنیم. اتفاقا مالیات گردش مالی که خوب بهش اشاره کردین رو پوشش میدن بعضی گزینه ها.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
این موجودی در واقع برات پول حساب نمیشه توصیه میشه خودتو به دردسر و ضرر ننداز

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
این موجودی در واقع برات پول حساب نمیشه توصیه میشه خودتو به دردسر و ضرر ننداز
ممنون از مشارکتت
لطفا استدلالتونو مطرح کنید

هستن کسب و کارهایی که از مبالغی که پیششون هست، استفاده می کنن.
قضیه ی ما کمی فرق می کنه و زمان زیاد پول دستمون نیست. تا الان هم چند گزینه در دست بررسی داریم.

ممنون میشم مشارکت کنین در بحث

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
۹۹.۹۹درصد بانکا هنوز مشتری که پول تو حسابش باشه رو سرشون میزارن!

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
فقط منفی بافی نکنیم و بعدش پاسخی نداشته باشیم!

باور کنید به جز موردی که براش تاپیک زدم، سال ها قبل تو فکر راه اندازی یک سایت بودم که برای هر مورد آگهی، به دریافت 1000 تومان راضی بودم.
الان می بینم مشابه همون ایده ی من، "پرداخت امن" گزاشته؛ یعنی به جز درصدی از معالمه (که من 1000 تومان ثابت می خواستم بگیرم)، مبلغ معامله چند روز تا سفارش خریدار به دستش برسه، توی حساب صاحب کسب و کاره. و هیچ منع اخلاقی و شرعی و قانونی برای استفاده کردن از این مبالغ به شرط باخبر بودن طرفین معامله، وجود نداره.
این ها فرصته.

همین جا اعلام می کنم هر دوستی که گزینه ی خوبی بهم پیشنهاد کرد که به هر حال قابل اجرا باشه و در دسترسم و موردپسندم، 1 میلیون تومان تقدیمش می کنم.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
توی نوشته های قبلیم مثال زدم. حدودیه. البته حداقل رو گفتم.
به نظرم کار اینترنتی ریسکه.
رو خود سود هم ریسک نکنید چه برسه به پول تامین کننده.
فردا ممکنه به صدتا جرم الکی درگاه و حسابتون رو ببندن.
یا کارت سرقتی
یا فیلتربنگ
یا شکایت مشتری
یا کالای قاچاق
و...

بالا