سلام
javad2000 جان و دوستان عزيز
. داشتم ليست تاپيكهاي Subscribe خودم را مرتب ميكردم كه چشمم به اين تاپيك و نام دوست قديميم
افتاد كه الان خيلي وقته تو فروم نديدمش! ديدم كه جواب درست و كاملي به دوستم ندادم و همچنين مشابه همين سوال اخيرن چندين بار در فروم و حتا
تاپيك ويندوز 7 پرسيده شده، پس بهتر ديدم هم به ياد دوستم خوبم و هم براي پاسخ به سوالات مشابه همين تاپيك، پاسخهايي به روز تر را در اينجا بنويسم. همچنين به پيروي از كار خيلي خوب دوست خوبمان
Kasandra جان در اين تاپيك براي اينكه به دوستان قديمي خود بگوييم كه به يادتان هستيم، ميشه به هر روشي يا بهانهاي اين موضوع را نشان دهيم!
. به هزار و يك روش امروزه ميشود فايلها را از سيستم خودمان در اينترنت به اشتراك بگذاريم! (
حالا ديگه بماند روشهايي كه ميشود فايل هايمان را در بعضي از سايتهاي اينترنتي Upload كنيم و سپس از هر جاي دنيا و بدون نياز به روشن بودن سيستم خانگيمان به آنها دسترسي داشته باشيم! مثل 4Shared و Drop Box و ... كه البته اين روش سوال اين تاپيك هم نيست!) اما در ادامه و از ديد خودم از سادهترين روشها شروع ميكنم تا اونهايي كه كمي كار بيشتري داره! همچنين بعضي از برنامههاي زير به غير از اينترنت براي شبكههاي LAN يا Wireless (محلي) هم قابل استفاده هستند:
# | نام برنامه يا روش اشتراك گذاري | روشهاي دسترسي | ايمني | آساني كار | ميزان تنظيمات/
نياز به نصب در هر
سيستم | امكانات برنامه |
1 | HFS | Internet + LAN | ??? | خيلي | پس دنلود فقط
اجراش كنيد و
آماده استفاده
ميشود!!!
/ خير! فقط كافيه
روي سيستم مبدا
اجرا شود. | Download and upload
Virtual file system
Highly customizable
HTML template
Bandwidth control
Easy/Expert mode
Log
Full control over connections
Accounts
Dynamic DNS updater
DL Size ~600KB |
2
| TeamViewer
| Internet + LAN | High | خيلي | لازم نيست حتمن
نصب بشه و ميشه
اجراش هم كرد و
بدون نياز به تنظيمات
اوليه است.
/ بله نياز به اجرا يا
نصب در هر سيستم
دارد. | Password Protection
Encryption AES 256bit
Remote Control
File Transfer
V*P+N
Voice Chat
Text Chat
Accounts
Messenger
DL Size ~4MB |
3
| Hamachi
| Internet | High | نه خيلي! | پس از نصب نياز
به ساخت اكنت و
لاگين داريد و ... | تواناييهاي برنامه |
4
| Gbridge
| Internet + LAN | ??? | ??? | ??? | remotely control
sync folders
share files
chat
gtalk servic
V*P-N
...
DL Size ~2.4MB |
. خوب در ادامه يك توضيح مختصر در مورد برنامههاي فوق ميدهم.
برنامه HFS:
. اين برنامه بسيار ساده و كوچك ميباشد. اين برنامه يك سرور HTTP برروي سيستم شما درست ميكند. بنابراين شما ميتوانيد از هرجا كه هستيد با نوشتن آدرسي كه اين برنامه پس از اجرا به شما در بالاي پنجره خود نمايش ميدهد به فايلها يا فولدرهاي مشترك شده خود به راحتي دسترسي يابيد.
. اين برنامه را پس از دونلو اجرا نماييد(فايل آن Portable است و هيچ نياز به نصب شدن ندارد!!!) همين! در اولين اجرا در تصويري به شما نشان ميدهد كه به منوي راست كليك موش يك گزينه به نام Add to HFS اضافه شده است و به كمك همين گزينه ميتوانيد هر فايل يا فولدري را در اين برنامه به اشتراك بگذاريد.
. براي دسترسي به فايلهاي مشترك شده در اين برنامه، آدرسي كه در بالاي پنجره برنامه در قسمت "Open in Browser" نوشته شده است را بايد در Browsers سيستم مقصد وارد نماييد و همه دادههاي مشترك خود را ببينيد.
.
نكته خيلي جالب اين برنامه اين هست كه به شما امكان ميدهد كه فايلهايتان را به كمك برنامه Download Manager هم دنلود كنيد!(براي اينكار بايد از Menu\Limits\Prevent Leeches را از انتخاب خارج كنيد) يا قبل از دنلود آن را فشرده كرده بعد دنلود نماييد! (در صفحه فايلها روي لينك File Archive يا Folder Archive روبروي نامشون كليك كنيد)
. براي تغيير IP اينترنتي به شبكه از پنجره اصلي برنامه به منوي Menu\IP Address رفته و آي پي شبكه LAN يا اينترنتي خود را انتخاب نماييد. از ايمني اين برنامه آنچنان اطلاعي ندارم چون زياد نيست كه پيداش كردم و من فقط از TeamViewer استفاده ميكنم كه ايمني + راحتي آن 99.99% است!!!
اين مقاله در مورد اين برنامه در سايت LifeHacker نوشته شده است.
برنامه TeamViewer:
. اين برنامه را
به شكل كامل در اينجا توضيح دادهام. بسيار كارامد و ايمن و آسان است. نكته بسيار عالي اين برنامه اين است كه در استفاده اينترنتي آن (نه شبكه داخلي) اين برنامه به جاي IP شبكه كه ممكنه هي تغيير كنه از يك ID استفاده ميكنه كه بر اساس سخت افزار و سيستم عامل اون سيستم تعيين شده و تا تغيير چيزي ثابت است! اين يعني راحت شدن از شر IP شبكه!!!
برنامه Hamachi:
. اين برنامه براي شبيه سازي شبكه LAN در اينترنت مورد استفاده من بود و مناسب براي بازيهاي كامپيوتري كه فقط روي LAN قابليت Multi Player داشتند بود. ولي اين برنامه يك V+P-N هم ايجاد ميكنه تا بشه به فايلها و فولدرهاي مشترك شده دو سيستم يا بيشتر دسترسي يافت. من هيچ وقت از توانايي اشتراك فايل آن استفاده نكردم ولي اين جزو امكانات اين برنامه است!
. ايمني آن بسيار بالاست ولي راحتي كار با آن...؟!؟!
بقيه برنامهها و مقالات مفيد:
. برنامه Gbridge را اكنون يافتم و تا كنون تست نكردم. اما يكسري مقاله در مورد شبكه كردن يا مرتبط با آن را ديدم گفتم شايد مفيد واقع شوند:
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/06/07