• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(مهم)چگونه یک فولدر را با یک کامپیوتر راه دور شیر کنم؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من گاهی ناچارم چند فایل حجیم را با چند نفر رد و بدل کنم. مثلاً 4 فایل 75 مگابایتی را به 4 نفر بدهم. برای این کار، اگر بخواهیم به 4 نقطه شهر، پیک موتوری بفرستیم، هزینه زیادی دارد. آیا راهی دارد که یکی از فولدرهای سیستم خودم را شیر کنم که آنها بتوانند فایل های مورد نیاز را به کامپیوتر من ارسال یا دریافت کنند؟

متشکرم

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام javad2000 عزيز
1538.gif

. كجايي رفيق كم پيداي ما!! آقا براي اون كار از برنامه Hamachi بايد استفاده كني. من هم مدتي هست كه دارمش اما براي اشتراك فايل هيچ وقت ازش استفاده نكردم!!! بلكه براي بازي كردن استفاده مي‌كنم!! اما نبايد پيچيده باشه و خودت حتمن سر در مياري..... بيشتر ببينيمت تو فروم.........

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/17
26650.gif
209266.gif

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به IgImax عزیز
من اینقدر درگیر کارم که کمتر میرسم به فروم بیام، ولی وقتی میام، از دیدن دوستانی مثل شما خوشحال میشم.
این لینکی که دادی کار نمی کرد. ضمناً اینطور که توضیح دادی، برداشتم این بود که این برنامه، برای ارسال مستقیم فایل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر هست. یعنی باید هر دو کاربر، به طور همزمان پای کامپیوتر نشسته باشند، من می خواهم بتوانم یک فولدر را شیر کنم و کامپیوتر را روشن بگذارم، و دیگران هر وقت بخواهند، بتوانند با وارد کردن یک پسورد، به آن فولدر دسترسی پیدا کنند و فایل های دلخواه خود را دانلود کنند بدون این که نیازی به حضور خودم باشد. آیا این برنامه، این قابلیت را دارد؟

متشکرم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام javad2000 عزيز
1538.gif

این لینکی که دادی کار نمی کرد....
. آقا درسته! فقط احتمالن HSP شما هم جزو همون دسته از ISPهايي هست كه HTTPS را نشان نميدهد! تو گوگل اسم Hamachi رو بزني اوليش خودشه!
من می خواهم بتوانم یک فولدر را شیر کنم و کامپیوتر را روشن بگذارم، و دیگران هر وقت بخواهند، بتوانند با وارد کردن یک پسورد، به آن فولدر دسترسی پیدا کنند و فایل های دلخواه خود را دانلود کنند بدون این که نیازی به حضور خودم باشد. آیا این برنامه، این قابلیت را دارد؟
. اي باب !! خوب اين رو از اول مي‌گفتي ببم جان!! 1000 تا راه هست!! من دوتاشو مي‌گم:
1) از µTorrent استفاده كني: فكر كنم تو ebook آموزش اين شبكه كه در اينجا هست روش ست كردن IP سيستمت براي ارتباط مستقيم با آن را گفته باشم.
2) استفاده از برنامه eMule هست كه باز هم يك برنامه P2P هست و اساس تنظيمات و ارتباط باهاش باهاش همانند اون هست.

. در تمامي اين مراحل لازمه كه ديگرا IP شما را بدانند. ولي خوب اگر IP شما Static نباشه و با هر بار قطع و وصل نمودن ارتباط اينترنتي IP عوض بشه (IP Dynamic) لازمه كه از سايت‌هايي همانند www.dyndns.com استفاده نماييد كه با رجيستر كردن در آن سايت و استفاده از برنامه اون كه باشد دنلود نماييد، هر بار كه به اينترنت دسترسي يابيد اون برنامه IP جديد شما را براي اين سايت ارسال مي‌كند و شما كه قبلن در اين سايت يك آدرس براي خود ساختيد (مثلن javad.dyndns.com) اين آدرس معادل IP شما مي‌شود. پس از اين به بعد هركي از اين آدرس استفاده كند و شما هم اون برنامه سايت را فعال كنيد تا IP جديد را در اين آدرس UL كند، مي‌تواند IP سيستم شما را داشته باشد.

. اگر نتوانستيد خودتان راشون بندازيد بفرماييد تا فردا بيشتر توضيح بدهم..... در خدمتيم رفيق.......................

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/05/18
26650.gif
209266.gif

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
هیچ کس نیست راهشو بگه؟ من شنیدم که با *** امکانپذیره ولی هرچی سعی کردم جواب نداد. یکی کمک کنه.

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام javad2000 جان و دوستان عزيز
1.gif

. داشتم ليست تاپيك‌هاي Subscribe خودم را مرتب مي‌كردم كه چشمم به اين تاپيك و نام دوست قديميم
53.gif
افتاد كه الان خيلي وقته تو فروم نديدمش! ديدم كه جواب درست و كاملي به دوستم ندادم و همچنين مشابه همين سوال اخيرن چندين بار در فروم و حتا تاپيك ويندوز 7 پرسيده شده، پس بهتر ديدم هم به ياد دوستم خوبم و هم براي پاسخ به سوالات مشابه همين تاپيك، پاسخ‌هايي به روز تر را در اينجا بنويسم. همچنين به پيروي از كار خيلي خوب دوست خوبمان Kasandra جان در اين تاپيك براي اينكه به دوستان قديمي خود بگوييم كه به يادتان هستيم، ميشه به هر روشي يا بهانه‌اي اين موضوع را نشان دهيم!
3.gif
6.gif

. به هزار و يك روش امروزه مي‌شود فايل‌ها را از سيستم خودمان در اينترنت به اشتراك بگذاريم! (حالا ديگه بماند روش‌هايي كه مي‌شود فايل هايمان را در بعضي‌ از سايت‌هاي اينترنتي Upload كنيم و سپس از هر جاي دنيا و بدون نياز به روشن بودن سيستم خانگيمان به آنها دسترسي داشته باشيم! مثل 4Shared و Drop Box و ... كه البته اين روش سوال اين تاپيك هم نيست!) اما در ادامه و از ديد خودم از ساده‌ترين روش‌ها شروع مي‌كنم تا اون‌هايي كه كمي كار بيشتري داره! همچنين بعضي از برنامه‌هاي زير به غير از اينترنت براي شبكه‌هاي LAN يا Wireless (محلي) هم قابل استفاده هستند:

#نام برنامه يا روش اشتراك گذاريروش‌هاي دسترسيايمنيآساني كارميزان تنظيمات/
نياز به نصب در هر
سيستم
امكانات برنامه
1HFSInternet + LAN???خيليپس دنلود فقط
اجراش كنيد و
آماده استفاده
مي‌شود!!!
/ خير! فقط كافيه
روي سيستم مبدا
اجرا شود.
Download and upload
Virtual file system
Highly customizable
HTML template
Bandwidth control
Easy/Expert mode
Log
Full control over connections
Accounts
Dynamic DNS updater
DL Size ~600KB
2
TeamViewer
Internet + LANHighخيليلازم نيست حتمن
نصب بشه و ميشه
اجراش هم كرد و
بدون نياز به تنظيمات
اوليه است.
/ بله نياز به اجرا يا
نصب در هر سيستم
دارد.
Password Protection
Encryption AES 256bit
Remote Control
File Transfer
V*P+N
Voice Chat
Text Chat
Accounts
Messenger
DL Size ~4MB
3
Hamachi
InternetHighنه خيلي!پس از نصب نياز
به ساخت اكنت و
لاگين داريد و ...
توانايي‌هاي برنامه
4
Gbridge
Internet + LAN?????????remotely control
sync folders
share files
chat
gtalk servic
V*P-N
...
DL Size ~2.4MB

. خوب در ادامه يك توضيح مختصر در مورد برنامه‌هاي فوق مي‌دهم.

برنامه HFS:
. اين برنامه بسيار ساده و كوچك مي‌باشد. اين برنامه يك سرور HTTP برروي سيستم شما درست مي‌كند. بنابراين شما مي‌توانيد از هرجا كه هستيد با نوشتن آدرسي كه اين برنامه پس از اجرا به شما در بالاي پنجره خود نمايش مي‌دهد به فايل‌ها يا فولدر‌هاي مشترك شده خود به راحتي دسترسي يابيد.

. اين برنامه را پس از دونلو اجرا نماييد(فايل آن Portable است و هيچ نياز به نصب شدن ندارد!!!) همين! در اولين اجرا در تصويري به شما نشان مي‌دهد كه به منوي راست كليك موش يك گزينه به نام Add to HFS اضافه شده است و به كمك همين گزينه مي‌توانيد هر فايل يا فولدري را در اين برنامه به اشتراك بگذاريد.

. براي دسترسي به فايل‌هاي مشترك شده در اين برنامه، آدرسي كه در بالاي پنجره برنامه در قسمت "Open in Browser" نوشته شده است را بايد در Browsers سيستم مقصد وارد نماييد و همه داده‌هاي مشترك خود را ببينيد.

. نكته خيلي جالب اين برنامه اين هست كه به شما امكان ميدهد كه فايل‌هايتان را به كمك برنامه Download Manager هم دنلود كنيد!(براي اينكار بايد از Menu\Limits\Prevent Leeches را از انتخاب خارج كنيد) يا قبل از دنلود آن را فشرده كرده بعد دنلود نماييد! (در صفحه فايل‌ها روي لينك File Archive يا Folder Archive روبروي نامشون كليك كنيد)

. براي تغيير IP اينترنتي به شبكه از پنجره اصلي برنامه به منوي Menu\IP Address رفته و آي پي شبكه LAN يا اينترنتي خود را انتخاب نماييد. از ايمني اين برنامه آنچنان اطلاعي ندارم چون زياد نيست كه پيداش كردم و من فقط از TeamViewer استفاده مي‌كنم كه ايمني + راحتي آن 99.99% است!!! اين مقاله در مورد اين برنامه در سايت LifeHacker نوشته شده است.

برنامه TeamViewer:
. اين برنامه را به شكل كامل در اينجا توضيح داده‌ام. بسيار كارامد و ايمن و آسان است. نكته بسيار عالي اين برنامه اين است كه در استفاده اينترنتي آن (نه شبكه داخلي) اين برنامه به جاي IP شبكه كه ممكنه هي تغيير كنه از يك ID استفاده مي‌كنه كه بر اساس سخت افزار و سيستم عامل اون سيستم تعيين شده و تا تغيير چيزي ثابت است! اين يعني راحت شدن از شر IP شبكه!!!
69.gif

برنامه Hamachi:
. اين برنامه براي شبيه سازي شبكه LAN در اينترنت مورد استفاده من بود و مناسب براي بازي‌هاي كامپيوتري كه فقط روي LAN قابليت Multi Player داشتند بود. ولي اين برنامه يك V+P-N هم ايجاد مي‌كنه تا بشه به فايل‌ها و فولدر‌هاي مشترك شده دو سيستم يا بيشتر دسترسي يافت. من هيچ وقت از توانايي اشتراك فايل آن استفاده نكردم ولي اين جزو امكانات اين برنامه است!

. ايمني آن بسيار بالاست ولي راحتي كار با آن...؟!؟!

بقيه برنامه‌ها و مقالات مفيد:
. برنامه Gbridge را اكنون يافتم و تا كنون تست نكردم. اما يكسري مقاله در مورد شبكه كردن يا مرتبط با آن را ديدم گفتم شايد مفيد واقع شوند:

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/07
26.gif
103.gif

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اگه بخواد از طریق اینترنت شیر بشه خوب مثل آپلود-دانلود معمولی نمی مونه ؟
خوب چه کاریه آدم یه جا که اطمینان داره آپلود می کنه ... برا ایمنی بیشتر بعدش که طرف مقابل دانلود کرد پاکش می کنه :eek:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Parsa-Undead جان
1.gif

اگه بخواد از طریق اینترنت شیر بشه خوب مثل آپلود-دانلود معمولی نمی مونه ؟
خوب چه کاریه آدم یه جا که اطمینان داره آپلود می کنه ... برا ایمنی بیشتر بعدش که طرف مقابل دانلود کرد پاکش می کنه :eek:
. خوب هدف سوال تاپيك از نياز به دسترسي به فايل‌هاي شخصي از راه اينترنت در اكثر موارد خود صاحب سيستم‌ است. موارد و نياز‌هاي مختلفي ممكنه وجود داشته باشه كه طرف بخواهد به سيستم خودش به شكل كامل يا فقط به بخشي از داده‌ها از راه دور دسترسي داشته باشه. ممكنه نياز شخصي باشه يا اداري! نمايش فايل‌هايي باشه كه ممكنه آدم يادش بره با خودش ببره يا حتا اصلن نمي‌خواهد با خودش ببره و از راه دور فقط مي‌خواهد نمايشش بده و .... در اين نياز هميشه هم بحث دنلود از سيستم راه دور نيست!

. براي نمونه من خودم هر وقت به مسافرت مي‌روم سيستم خانگيم را به كمك ماكرويي كه در برنامه Robotask نوشته‌ام در زمان‌هاي خواصي به اينترنت متصل مي‌كنم و از راه دور به كل سيستمم به كمك برنامه TeamViewer كه بسيار ايمن هم است، متصل شده و يكسري چيز‌ها را چك مي‌كنم يا تنظيمات جديدي را براي دنلود‌هاي شبانه تعريف مي‌كنم يا ممكنه در جايي كه هستم نياز به نمايش دادن يكسري عكس يا فايل متني يا ... پيش بياد! اون‌ها را هم ميشه از سيستم منزل به سيستم مسافرتي يا اداري يا ... دنلود كرد يا فقط در سيستم مبدا آنها را اجرا نمود و از راه دور اجراي اونها را به نمايش ديگران گذاشت.

. استفاده از روش فوق، ممكنه كاربرد‌هاي مختلفي داشته باشد. اگر هم فقط بحث همراه داشتن داده‌هاي سيستم خانگي باشه! مگه چقدر هاردديسك‌هاي قابل حمل يا USB Stickها را ميشه پر از داده كرد!؟ البته درسته هارديسك‌هاي 1TB به تازگي خيلي ارزان شده ولي ممكنه كه گاهي دسترسي از راه دور به آنها براي نمايش يا دنلودشان، ساده‌ترين و (ممكنه از جهاتي!) ايمنترين راه براي اون شخص باشه!؟

. به هر حال اين هم روشي است براي دسترسي يا اشتراك فايل‌هاي شخصي از سيستم خود و بدون نباز به Upload تك تك فايل‌ها و همانطور كه عرض كردم، بايد نيازش پيش بياد تا از اين حالت استفاده نمود وگرنه حرف شما صحيح است كه ممكنه بر اساس نيازي متفاوت استفاده از سايت‌هاي File Host مثل 4Shared و DropBOX به روش فوق مناسب‌تر‌ باشد!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/09
26.gif
103.gif

reyhoo

Guest
لایک‌ها
0
با داشتن یک IP Valid که می تونید اون رو از شرکت ارائه دهنده اینترنتتون اجاره کنید و فعال کردن port forwaring و یک FTP Server می تونید مشکل رو برای همیشه حل کنید. به نظر من این بهترین و پایدارترین راه حله.:)

Mari1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من گاهی ناچارم چند فایل حجیم را با چند نفر رد و بدل کنم. مثلاً 4 فایل 75 مگابایتی را به 4 نفر بدهم. برای این کار، اگر بخواهیم به 4 نقطه شهر، پیک موتوری بفرستیم، هزینه زیادی دارد. آیا راهی دارد که یکی از فولدرهای سیستم خودم را شیر کنم که آنها بتوانند فایل های مورد نیاز را به کامپیوتر من ارسال یا دریافت کنند؟

متشکرم
1.gif

. داشتم ليست تاپيك‌هاي Subscribe خودم را مرتب مي‌كردم كه چشمم به اين تاپيك و نام دوست قديميم
53.gif
افتاد كه الان خيلي وقته تو فروم نديدمش! ديدم كه جواب درست و كاملي به دوستم ندادم و همچنين مشابه همين سوال اخيرن چندين بار در فروم و حتا تاپيك ويندوز 7 پرسيده شده، پس بهتر ديدم هم به ياد دوستم خوبم و هم براي پاسخ به سوالات مشابه همين تاپيك، پاسخ‌هايي به روز تر را در اينجا بنويسم. همچنين به پيروي از كار خيلي خوب دوست خوبمان Kasandra جان در اين تاپيك براي اينكه به دوستان قديمي خود بگوييم كه به يادتان هستيم، ميشه به هر روشي يا بهانه‌اي اين موضوع را نشان دهيم!
3.gif
6.gif

. به هزار و يك روش امروزه مي‌شود فايل‌ها را از سيستم خودمان در اينترنت به اشتراك بگذاريم! (حالا ديگه بماند روش‌هايي كه مي‌شود فايل هايمان را در بعضي‌ از سايت‌هاي اينترنتي Upload كنيم و سپس از هر جاي دنيا و بدون نياز به روشن بودن سيستم خانگيمان به آنها دسترسي داشته باشيم! مثل 4Shared و Drop Box و ... كه البته اين روش سوال اين تاپيك هم نيست!) اما در ادامه و از ديد خودم از ساده‌ترين روش‌ها شروع مي‌كنم تا اون‌هايي كه كمي كار بيشتري داره! همچنين بعضي از برنامه‌هاي زير به غير از اينترنت براي شبكه‌هاي LAN يا Wireless (محلي) هم قابل استفاده هستند:

نياز به نصب در هر
سيستم
امكانات برنامه
اجراش كنيد و
آماده استفاده
مي‌شود!!!
/ خير! فقط كافيه
روي سيستم مبدا
اجرا شود.
Download and upload
Virtual file system
Highly customizable
HTML template
Bandwidth control
Easy/Expert mode
Log
Accounts
Dynamic DNS updater
DL Size ~600KB
2
TeamViewer
نصب بشه و ميشه
اجراش هم كرد و
بدون نياز به تنظيمات
اوليه است.
/ بله نياز به اجرا يا
نصب در هر سيستم
دارد.
Password Protection
Encryption AES 256bit
Remote Control
File Transfer
V*P+N
Voice Chat
Text Chat
Accounts
Messenger
DL Size ~4MB
3
Hamachi
به ساخت اكنت و
لاگين داريد و ...
توانايي‌هاي برنامه
4
Gbridge
sync folders
share files
chat
gtalk servic
V*P-N
...
DL Size ~2.4MB

برنامه HFS:
. اين برنامه بسيار ساده و كوچك مي‌باشد. اين برنامه يك سرور HTTP برروي سيستم شما درست مي‌كند. بنابراين شما مي‌توانيد از هرجا كه هستيد با نوشتن آدرسي كه اين برنامه پس از اجرا به شما در بالاي پنجره خود نمايش مي‌دهد به فايل‌ها يا فولدر‌هاي مشترك شده خود به راحتي دسترسي يابيد.

. اين برنامه را پس از دونلو اجرا نماييد(فايل آن Portable است و هيچ نياز به نصب شدن ندارد!!!) همين! در اولين اجرا در تصويري به شما نشان مي‌دهد كه به منوي راست كليك موش يك گزينه به نام Add to HFS اضافه شده است و به كمك همين گزينه مي‌توانيد هر فايل يا فولدري را در اين برنامه به اشتراك بگذاريد.

. براي دسترسي به فايل‌هاي مشترك شده در اين برنامه، آدرسي كه در بالاي پنجره برنامه در قسمت "Open in Browser" نوشته شده است را بايد در Browsers سيستم مقصد وارد نماييد و همه داده‌هاي مشترك خود را ببينيد.

. نكته خيلي جالب اين برنامه اين هست كه به شما امكان ميدهد كه فايل‌هايتان را به كمك برنامه Download Manager هم دنلود كنيد!(براي اينكار بايد از Menu\Limits\Prevent Leeches را از انتخاب خارج كنيد) يا قبل از دنلود آن را فشرده كرده بعد دنلود نماييد! (در صفحه فايل‌ها روي لينك File Archive يا Folder Archive روبروي نامشون كليك كنيد)

. براي تغيير IP اينترنتي به شبكه از پنجره اصلي برنامه به منوي Menu\IP Address رفته و آي پي شبكه LAN يا اينترنتي خود را انتخاب نماييد. از ايمني اين برنامه آنچنان اطلاعي ندارم چون زياد نيست كه پيداش كردم و من فقط از TeamViewer استفاده مي‌كنم كه ايمني + راحتي آن 99.99% است!!! اين مقاله در مورد اين برنامه در سايت LifeHacker نوشته شده است.

برنامه TeamViewer:
. اين برنامه را به شكل كامل در اينجا توضيح داده‌ام. بسيار كارامد و ايمن و آسان است. نكته بسيار عالي اين برنامه اين است كه در استفاده اينترنتي آن (نه شبكه داخلي) اين برنامه به جاي IP شبكه كه ممكنه هي تغيير كنه از يك ID استفاده مي‌كنه كه بر اساس سخت افزار و سيستم عامل اون سيستم تعيين شده و تا تغيير چيزي ثابت است! اين يعني راحت شدن از شر IP شبكه!!!
69.gif

برنامه Hamachi:
. اين برنامه براي شبيه سازي شبكه LAN در اينترنت مورد استفاده من بود و مناسب براي بازي‌هاي كامپيوتري كه فقط روي LAN قابليت Multi Player داشتند بود. ولي اين برنامه يك V+P-N هم ايجاد مي‌كنه تا بشه به فايل‌ها و فولدر‌هاي مشترك شده دو سيستم يا بيشتر دسترسي يافت. من هيچ وقت از توانايي اشتراك فايل آن استفاده نكردم ولي اين جزو امكانات اين برنامه است!

. برنامه Gbridge را اكنون يافتم و تا كنون تست نكردم. اما يكسري مقاله در مورد شبكه كردن يا مرتبط با آن را ديدم گفتم شايد مفيد واقع شوند:

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/07
26.gif
103.gif
1.gif

53.gif
3.gif
6.gif

نياز به نصب در هر
سيستم
امكانات برنامه
اجراش كنيد و
آماده استفاده
مي‌شود!!!
/ خير! فقط كافيه
روي سيستم مبدا
اجرا شود.
Download and upload
Virtual file system
Highly customizable
HTML template
Bandwidth control
Easy/Expert mode
Log
Accounts
Dynamic DNS updater
DL Size ~600KB
2
TeamViewer
نصب بشه و ميشه
اجراش هم كرد و
بدون نياز به تنظيمات
اوليه است.
/ بله نياز به اجرا يا
نصب در هر سيستم
دارد.
Password Protection
Encryption AES 256bit
Remote Control
File Transfer
V*P+N
Voice Chat
Text Chat
Accounts
Messenger
DL Size ~4MB
3
Hamachi
به ساخت اكنت و
لاگين داريد و ...
توانايي‌هاي برنامه
4
Gbridge
sync folders
share files
chat
gtalk servic
V*P-N
...
DL Size ~2.4MB

برنامه HFS:

برنامه TeamViewer:
69.gif

برنامه Hamachi:

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/07
26.gif
103.gif

Mari1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا من می توانم بازی بازی های 3D از طریق Radmin http :/ / www.radmin.com/، اگر چنین است چگونه اتفاق می افتد؟

Alireza_hsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک همچین کاری میخوام یکنم یک فولدر تصویر رو با کسی روی اینترنت اشتراک کنم که بتونه روی سیستم خودش ببینه بدون نیاز یه گزینه دانلود. همئن طوری که میشه یک فولدر رو توی شبکه داخلی دید.
انگار که وارد سیستم من شده البته بدون استفاده از نرم افزار رد سیستم کلاینت چون اداره هست و فقط میتونن وب بروز کنن.
ممنون میشم راهتمایی کنید. خودم فکر میکنم مثل وب باید بهش نشون بدم اما نمیدونم چطوری.
در ضمن من خارج از ایران هستم و نمیتونم از برنامه های کرک استفاده کنم.
اگر سایتی هم میشناسید که اینکارو بکنه خوبه.من قبلا از اپرا استفاده میکردم که دیگه این امکان رو جمع کرد.
ممنون

بالا