• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسي معدن يا مهندسي شيمي

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام خدمت دوستان عزيز
يكي از دوستان بنده
ملي رشته شبانه مهندسي معدن و در ازاد مهندسي شيمي هر دو در شهر خودش قبول شده است

حالا به نظر شما كدام رشته بهتري هست
چه معايب و مزاياي دارند

در كدام رشته بيشتر كار گير مي ايد

در ضمن فرد مورد نظر كرماني هست .

خودش نيز از شيمي خوشش مي ايد ولي بازم دو دل هست

لطفا با نظرات خود ايشون را راهنمايي بكنيد با تشكر

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
اگه دانشگاه واسش مهم نیست همینطور هزینه
شیمی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اگه دانشگاه واسش مهم نیست همینطور هزینه
شیمی

نگاه كنيد ايشون در كرمان زندگي مي كنه
ملي شبانه مهندسي معدن زرند كرمان قبول شده است حدود 1 الي 2 ساعتي تا خود كرمان فاصله داره .
و ازاد نيز خود كرمان شيمي قبول شده است
حالا مهم كار و غيره هست

شما گفتيد بره شيمي براي چي بره شيمي
كار برايش كجا هست در ضمن به شيمي نيز علاقه دارد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دانشگاه آزاد کرمان که مهندسی شیمی نداره. خود رشته شیمی رو داره که خیلی فرق می کنه با رشته مهندسی شیمی.... خب اینجا ۲ تا بحث پیش میاد! یکی علاقه خودش که میگید به رشته شیمی بیشتر علاقه داره. مورد دیگه بحث دانشگاهه که مسلما دانشگاه باهنر (؟) کرمان یکی از دانشگاههای خوب کشوره و مسلما از دانشگاه آزاد خیلی بهتر! شما خودتون هیئت علمی دو گروه آموزشی مربوطه رو ببینید:

گروه آموزشی شیمی | دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
گروه مهندسي معدن > صفحه اول

در مورد آینده کاری هم مسلما رشته مهندسی معدن آینده خیلی بهتری داره (البته صحبت کردن در مورد بازار کار یه خورده اشتباهه). به هر حال اینم اضافه کنم که مشغول شدن تو صنعت معدن نیاز به پشتوانه مالی خوب داره. در ضمن تفاوت روزانه و شبانه فقط و فقط در شهریه ای هست که پرداخت می کنن.

خود من همیشه میگم علاقه خیلی مهمه تو انتخاب رشته ولی با این شرایط من اگه جای ایشون بودم با توجه به اعتبار دانشگاهها و تفاوت خود رشته ها، معدنه رو انتخاب می کردم!

پ.ن: آهان. من فکر کردم ملی منظورتون دانشگاه دولتی کرمان (همون باهنر) هست. صبر کنید ببینم وضعیت این ملی زرند چه طوره تو پست بعدی نظرمو میدم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داستان این ملی زرند چیه؟ تو گوگل که اثری نیست ازش اصلا! لینکی چیزی از وبسایتش ندارید؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز دانشگاه ازاد كرمان امسال مهندسي شيمي دارد .

چون زده است مهندسي شيمي و ظرفيتش نيز 50 نفر بود . كه ايشون رتبه زير 20 را اورد .

نگاه كنيد چون كرمان خودش بهشت معادن هست . از يك لحاظ خوب ميشه بره معدن ولي مي گه علاقه زيادي ندارم و اينكه بايد برم زرند كرمان
ولي از مهندسي شيمي خوشش مي ايد ولي ازاد هست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داستان این ملی زرند چیه؟ تو گوگل که اثری نیست ازش اصلا! لینکی چیزی از وبسایتش ندارید؟

نه رفيق ببين جريانش چيه
دانشگاه شهيد باهنر كرمان است در اصل
در كارنامه زده است
مهندسي معدن دانشگاه شهيد باهنر كرمان
شبانه
ولي محل تشكيل كلاسا زرند هست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دانشگاه آزاد کرمان که مهندسی شیمی نداره. خود رشته شیمی رو داره که خیلی فرق می کنه با رشته مهندسی شیمی.... خب اینجا ۲ تا بحث پیش میاد! یکی علاقه خودش که میگید به رشته شیمی بیشتر علاقه داره. مورد دیگه بحث دانشگاهه که مسلما دانشگاه باهنر (؟) کرمان یکی از دانشگاههای خوب کشوره و مسلما از دانشگاه آزاد خیلی بهتر! شما خودتون هیئت علمی دو گروه آموزشی مربوطه رو ببینید:

گروه آموزشی شیمی | دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
گروه مهندسي معدن > صفحه اول

در مورد آینده کاری هم مسلما رشته مهندسی معدن آینده خیلی بهتری داره (البته صحبت کردن در مورد بازار کار یه خورده اشتباهه). به هر حال اینم اضافه کنم که مشغول شدن تو صنعت معدن نیاز به پشتوانه مالی خوب داره. در ضمن تفاوت روزانه و شبانه فقط و فقط در شهریه ای هست که پرداخت می کنن.

خود من همیشه میگم علاقه خیلی مهمه تو انتخاب رشته ولی با این شرایط من اگه جای ایشون بودم با توجه به اعتبار دانشگاهها و تفاوت خود رشته ها، معدنه رو انتخاب می کردم!

پ.ن: آهان. من فکر کردم ملی منظورتون دانشگاه دولتی کرمان (همون باهنر) هست. صبر کنید ببینم وضعیت این ملی زرند چه طوره تو پست بعدی نظرمو میدم.

دوست عزيز يك سوال دارم ازت
چون خودم سال ديگر بايد كنكور بدهم مي تواني اماري به دست بياري كه براي قبولي در رشته
مهندسي برق قدرت و نرم افزار كرمان
روزانه بايد حداكثر چه رتبه اي را اورد با تشكر
در ضمن باهنر گفتيد دانشگاه خوبي هست مثلا چندمه در كشور

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوست عزيز دانشگاه ازاد كرمان امسال مهندسي شيمي دارد .

چون زده است مهندسي شيمي و ظرفيتش نيز 50 نفر بود . كه ايشون رتبه زير 20 را اورد .

نگاه كنيد چون كرمان خودش بهشت معادن هست . از يك لحاظ خوب ميشه بره معدن ولي مي گه علاقه زيادي ندارم و اينكه بايد برم زرند كرمان
ولي از مهندسي شيمي خوشش مي ايد ولي ازاد هست

نه رفيق ببين جريانش چيه
دانشگاه شهيد باهنر كرمان است در اصل
در كارنامه زده است
مهندسي معدن دانشگاه شهيد باهنر كرمان
شبانه
ولي محل تشكيل كلاسا زرند هست

که اینطور. چی بگم والا. شرایط همونیه که توضیح دادم. سطح علمی و اساتید که قابل مقایسه نیستن و مدرک هم بالاخره اون دانشگاه باهنره کرمانه و این دانشگاه آزاد! ولی خب علاقه مهمترین فاکتوره. فقط بهش بگید اگر هم خواست دانشگاه آزاده رو بره طوری سپریش نکنه که بعد از ۴ سال بگه کاش همون معدنه رو رفته بودم چون دانشگاه دولتی بود. میدونید که چی میخوام بگم. حقیقت اینه که خیلی از فارغ التحصیلهای دانشگاه آزاد سواد درست حسابی ندارن (به خاطر نداشتن آموزش درست حسابی، درس خون نبودن و جو غیررقابتی بین خود بچه ها)... همش به خودش و تلاشش بستگی داره.

پ.ن: راستی در مورد تغییر رشته تو دانشگاههای دولتی هم یه سری کارها میشه کرد. اگه معدلش تو گروه آموزشی مربوطه جزو تاپ ها باشه و بتونه "یه جوری" ( :D ) بالاخره موافقت گروه آموزشی مقصدو هم کسب کنه امکان تغییر رشته به مهندسی شیمی هم وجود داره براش. البته زیاد روش حساب نکنید!

دوست عزيز يك سوال دارم ازت
چون خودم سال ديگر بايد كنكور بدهم مي تواني اماري به دست بياري كه براي قبولي در رشته
مهندسي برق قدرت و نرم افزار كرمان
روزانه بايد حداكثر چه رتبه اي را اورد با تشكر
در ضمن باهنر گفتيد دانشگاه خوبي هست مثلا چندمه در كشور

من ساکن اصفهانم و به همین خاطر زیاد در جریان رتبه و ترازهای مورد نیاز دانشگاههای کرمان نیستم. ولی همینقدر میدونم که باهنر جزو دانشگاههای اصلی (مادر) کشوره. به طور مثال گروه ریاضیش خیلی مطرحه تو کشور. شما یه سری به سایتش بزنید و فایل های cv اعضای هیئت علمیشو بخونید و با دانشگاه های خوب کشور مقایسه کنید، تقریبا دستتون میاد که از لحاظ علمی در چه سطحیه. برای رتبه و تراز هم یه سر برید آموزشگاه های کنکور شهرتون (کانون، گاج، علوی و ...) اطلاعات مورد نیازو در اختیارتون میذارن.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز اگر بتوانيد
اين قسمت اعضاي هئيت علمي دانشگاه شهيد باهنر
و دانشگاه ازاد را بگذاريد ممنون مي شوم
يعني بايد كدام قسمت بروم كه تمام استاد ها با مشخصاتشان باشد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
لینک دادم تو پست اولم. دانشگاه آزاده که تو همون صفحه لیست کرده اعضا رو و برای باهنر هم از ستون سمت جپ لینک اعضای هیئت علمیو پیدا می کنید. برای رشته های دیگه هم از صفحه اصلی خود وب سایت ها میتونید گروه آموزشی مربوطه رو پیدا کنید.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
لینک دادم تو پست اولم. دانشگاه آزاده که تو همون صفحه لیست کرده اعضا رو و برای باهنر هم از ستون سمت جپ لینک اعضای هیئت علمیو پیدا می کنید. برای رشته های دیگه هم از صفحه اصلی خود وب سایت ها میتونید گروه آموزشی مربوطه رو پیدا کنید.

دوست عزيز كلا در رشته معدن و شيمي

حداقل و حداكثر درامد چه قدر هست
كجا ها برايشات كار هست
كارشان چگونه هست
كدامشان در دانشگاه سخت تر هست
خلاصه هر چي مي داني رابگو

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوست عزيز كلا در رشته معدن و شيمي

حداقل و حداكثر درامد چه قدر هست
كجا ها برايشات كار هست
كارشان چگونه هست
كدامشان در دانشگاه سخت تر هست
خلاصه هر چي مي داني رابگو

من شنیده ها را نقل کردم دوست من، خودم اطلاع دقیقی ندارم. ولی طبق همون شنیده ها از اطرافیانم میدونم که اگه پشتوانه داشته باشن تو رشته معدن به جاهای خیلی خوبی میتونن برسن از لحاظ مالی. سختی شغل هم مسلما رشته معدن سختتره و باید تحمل ۲ هفته شرایط سخت کاریو تو بیابون داشته باشه. مهندسی شیمی بیشتر توی کارخونه ها و صنایع موقعیت شغلی براشون وجود داره. بهتره با خود دانشجوها و اساتیدشون صحبت کنید برای اطلاعات بیشتر. سختی در دانشگاه هم هر رشته ای سختی خودشو داره. کلا درس خوندن سخته و اراده قوی میخواد :D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من شنیده ها را نقل کردم دوست من، خودم اطلاع دقیقی ندارم. ولی طبق همون شنیده ها از اطرافیانم میدونم که اگه پشتوانه داشته باشن تو رشته معدن به جاهای خیلی خوبی میتونن برسن از لحاظ مالی. سختی شغل هم مسلما رشته معدن سختتره و باید تحمل ۲ هفته شرایط سخت کاریو تو بیابون داشته باشه. مهندسی شیمی بیشتر توی کارخونه ها و صنایع موقعیت شغلی براشون وجود داره. بهتره با خود دانشجوها و اساتیدشون صحبت کنید برای اطلاعات بیشتر. سختی در دانشگاه هم هر رشته ای سختی خودشو داره. کلا درس خوندن سخته و اراده قوی میخواد :D

تشكر مي كنم ازت
ايول
ولي پتوانه مالي توپ كه الان خيلي ها ندارند
ولي چون كرمان بهشت معادن هست
نيز مي شود رويش حساب باز كرد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تشكر مي كنم ازت
ايول
ولي پتوانه مالي توپ كه الان خيلي ها ندارند