• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی شیمی؟یا شیمی؟

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من دانشجوی مهندسی شیمی هستم
متسفانه خیلی از مردم فرق مهندسی شیمی و شیمی رو نمی دونن.من از این قضیه خیلی رنج می برم.
ولی مهم نیست.
من دوست دارم دوستان چه شیمی و چه مهندسی شیمی هر چی در باره ی رشتشون میدونن بنویسن.:cool:

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب خودتون چرا نمینویسید؟

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از HendeseH :
خوب خودتون چرا نمینویسید؟
عجله نکن دوست عزیز من هم می نویسم دوست دارم ببینم نظر دوستان چیه که من در تایید یا رد گفته هاشو ن بنویسم.
برای اینکه به خواسته ی این دوستمون احترام گذاشته باشم یه توضیح کلی اینه که شیمی کاربردی رشته ای که همه چیز در مقیاس آزمایشگاهی ولی در مهندسی شیمی این چنین نیست و همه چیز رنگ صنعتی داره:happy:

hichkas_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در مورد مهندسی شیمی چیز زیادی نمی دونم اما اطلاعاتم از شیمی خوبه چون داننشجوی شیمیم
نمی دونم دقیقا چه چیزی رو می خواین بدونید تا توضیح بدم اگه سوالی هست بپرسید سعی میکنم جواب بدم

ali_nateghi

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز با حضور خودشون در www.ChemicalQuestion.com

ما رو هم مصتفیض ( درست نوستم:D ) کنن .

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این جا قراره در مورد مهندسی شیمی صحبت بشه یا در مورد مباحث مرتبط با شیمی ؟؟؟
:)

kodex-missile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهم اینه که تو مهندس هستی. بذار نادان ها ندونن ! :)

فروش انواع مواد منفجره
انواع مواد منفجره مورد نیاز با قدرت تخریب بالا

موشک
موتور موشک با برد ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ متر و بیشتر.

سکوی پرتاب پرتابل.

پروپلانت موشک-سوخت جامد با هر شکل و ابعاد

برای درخواست موارد ذکر شده توسط ایمیل نامه نگاری کنید

ali_73237

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شب تاب یکی از محصولات جدید اختراع شده در ایران توسط آقای رامتین بهداد در زمان های بحرانی بوده که روشنایی نور را جذب و در تاریکی نیز از خود نور ساطع می کند و در صورت بروز هرگونه حادثه که منجر به قطعی برق و تاریکی شود ،روشنایی های جذب کرده در طول روز را از خود منعکس می کند.
آقای رامتین یهداد از ادعای در اختیار داشتن یك تكنولوژی كاملاً منحصر به فرد و استثنایی صحبت می كند، چیزی كه آن را" شب تاب " می نامیم و به جرأت می گوییم كه " نمونه های شب تاب " آقای رامتین بهداد که به تازگی ثبت اختراع شده از پركاربردترین محصولاتی است كه دست رد به سینه هیچ كدام از اصناف و مشاغل نمی زند . ، لازم به ذكر است جدا از بحث ایمنی ِ محصولات شب تاب، می توان از جنبه های تزیینی آن در موارد گوناگون استفاده كرد:
ـــ استفاده از سرامیك شب تاب : برای روشنایی پاركینگ ـ راه پله ـ نمای بیرونی ساختمان ـ سرویس های بهداشتی ، عمومی و خانگی ـ فرودگاه ها ـ تونل ها ـ جاده ها و...
آقای رامتین بهداد با ذکر این موضوع که شب تاب ایرانی در جهان می درخشد ، اعتقاد دارد که می توان کشوری نورانی به دور از هرگونه خطرات بحرانی داشت

kimiagar501

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در پاسخ به mgc عزيز:

دوست عزيز اتفاقا اين شيمي کاربردي هست که مباحث شيمي رو به صورت عملي بررسي ميکنه و بايد گفت که مهندسي شيمي يه جور مهندسي مکانيک هست
به نظر من اصل شيمي مربوط ميشه به شيميست هاي محض و کاربردي:cool:
مثلا شما مهندسين شيمي فقط يه شيمي آلي و يه شيمي تجزيه و يه شيمي فيزيک دارين بقيش هم واحد هاي مکانيک اما ما شيميست ها آلي 1و2و3/تجزيه 1و 2و دستگاهي/معدني 1و2/صنعتي 1و2/شيمي فيزيک 1و 2 + همگي همراه با آزمايشگاه:)

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من دانشجوی مهندسی شیمی هستم
متسفانه خیلی از مردم فرق مهندسی شیمی و شیمی رو نمی دونن.من از این قضیه خیلی رنج می برم.
ولی مهم نیست.
من دوست دارم دوستان چه شیمی و چه مهندسی شیمی هر چی در باره ی رشتشون میدونن بنویسن.:cool:

علیک سلام
دقیقا !:D من هم یکی از دوستام دانشجوی مهندسی شیمیه !:) همیشه ناراحته میگه اکثر مردم فرق شیمی و مهندسی شیمی رو نمیدونند :lol:

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
اینجا دقیقا میخواید در مورد چه چیزی صحبت کنید؟!؟
من خودم رشته ام شیمیه!!
با حرف های کیمیاگر هم موافقم مهندسی شیمی بیشتر مهندسیه اینطوری همکه پیداست اصلا ربط چندانی به شیمی نداره مهندسی ها فقط چندتا شیمی میخونن و بعدش میره تو بعد مهندسیش چیزی هم که من شنیدم اینه که قراره اسمش از مهندسی شیمی به یه اسمه دیگه عوض بشه و به خوده شیمیست ها مهندسی شیمی اطلاق بشه.
البته این فقط در حده بحث این که عملی بشه یا نه رو من نمیدونم.

بالا