• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهندسی پزشکی ؟

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
درود
وقت تابستانی دوستان پاتوقی بخوشی
از دوستان کسی هست دانشجوی مهندسی پزشکی باشد؟ یا با این رشته آشنایی نزدیک داشته باشد؟
چندتا سوال خدمتشون دارم.
سپاس

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من آشنایی دارم، اما اگر مشاوره انتخاب رشته دانشگاهه، بلد نیستم راهنمایی کنم:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مشاوره انتخاب رشته نیست، مشاوره انتخاب گرایش هست :D
اینطور مشاوره دادن ها خیلی سخته. آینده رو کسی نمیتونه پیشبینی کنه... من الان یچیزی میگم، فردا مصطفی از خواب بلند میشه یه قانون رو عوض میکنه، وضعیت اون رشته، 180 درجه میچرخه:general509:

چیزی که من تقریبا با اطمینان توصیه میکنم اینه که کسی از مقطع کارشناسی مهندسی پزشکی نخونه.کارشناسی رو یک رشته مادر ( مثل برق یا مکانیک) بخونه و از کارشناسی ارشد وارد مهندسی پزشکی بشه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اینطور مشاوره دادن ها خیلی سخته. آینده رو کسی نمیتونه پیشبینی کنه... من الان یچیزی میگم، فردا مصطفی از خواب بلند میشه یه قانون رو عوض میکنه، وضعیت اون رشته، 180 درجه میچرخه:general509:

چیزی که من تقریبا با اطمینان توصیه میکنم اینه که کسی از مقطع کارشناسی مهندسی پزشکی نخونه.کارشناسی رو یک رشته مادر ( مثل برق یا مکانیک) بخونه و از کارشناسی ارشد وارد مهندسی پزشکی بشه
مخالفم
نظرم اینه اول کار پیدا کنید بعد برید سراغ تحصیل
گمراه نشوید باشد که لایک کنید

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مخالفم
نظرم اینه اول کار پیدا کنید بعد برید سراغ تحصیل
گمراه نشوید باشد که لایک کنید
به کله گچی مصطفی که مخالفی. ذلیل مرده :D
کار پیدا کردن در سن پایین، مترادف با ول کردن تحصیله ( از هر 100 نفر بالای 90 نفر اینطوری میشن):general406:

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
( از هر 100 نفر بالای 90 نفر اینطوری میشن):general406:
من هر بار گذرم به Tv خورد دیدم مصطفی یا دوستاش دارن حرف میزنن با گزارشگر و این عبارتو بکار میبرن : از هر 100 نفر 90 درصد افراد .... :general208:
حالا زیر اسمشون رو صفحه نوشته مدیر کل معاونت فلان وزارت فلان :D بدون اشاره به مدرک تحصیلی . :D

بالا