• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موبایل با دوربین بسیار خوب و حجم کم

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من یه موبایل میخوام که دوربینش خیلی خوب باشه و سایز خود گوشی حتی الامکان کوچک باشه ...
دیگه mp3 و نمیدونم هندز فری و اینجور امکانات اصلاً برام مهم نیست !

یکی از دوستان K750 سونی اریکسون رو پیشنهاد کرد، قیمتش هم مناسبه، ولی من نمیدونم آیا این گوشی در مقایسه با w800 یا w810 که قیمت بالاتری دارند و جدید تر هستند ، با توجه به اینکه هر سه آنها 2 مگا پیکسل هستند آیا تفاوتی در کیفیت عکس آنها وجود دارد یا خیر ؟

برای من فرقی بین نوکیا و سونی اریکسون و بقیه نیست فقط میخوام دو مشخصه فوق رو داشته باشه!

قیمتش هم مهم نیست.

ممنون :blush:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوربین هر سه تایی که گفتین از نظر سخت افزاری یکی هستن واگه mp3 براتون مهم نیست همون K750 رو بگیرید که قیمتش هم کمتره و دوربینش هم خیلی عالیه

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamidix :
سلام.
من یه موبایل میخوام که دوربینش خیلی خوب باشه و سایز خود گوشی حتی الامکان کوچک باشه ...

یکی از دوستان K750 سونی اریکسون رو پیشنهاد کرد، قیمتش هم مناسبه، ولی من نمیدونم آیا این گوشی در مقایسه با w800 یا w810 که قیمت بالاتری دارند و جدید تر هستند ، با توجه به اینکه هر سه آنها 2 مگا پیکسل هستند آیا تفاوتی در کیفیت عکس آنها وجود دارد یا خیر ؟

برای من فرقی بین نوکیا و سونی اریکسون و بقیه نیست فقط میخوام دو مشخصه فوق رو داشته باشه!

قیمتش هم مهم نیست.

سلام دوست عزیز
اگه واقعا قیمت برات مهم نیست و حاضری صبر کنی بهترن انتخاب SonyEricsson K790/K800 است چون یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی:blink: روشه و در ضمن مهمتر اینکه SonyEricsson بهش لقب CyberShot داده
موفق باشی
( اگه مطلبی رو اشتباه گفتم دوستان وارد تر تصحیح کنن. :blush: )

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
نه خیر شما بسیار خوب گفتین
نظر من هم همینه که امیر سینا جان گفت

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از شما دوستان.
سونی اریکسون جان ممنون از راهنماییت
امیر سینا جان این موبایل هنوز نیومده تو بازار ؟
اگه بیاد قیمتش چجوریه ؟
نمونه عکسهای موبایل ها رو کجا میشه دید ؟
بازم ممنون

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamidix :
ممنون از شما دوستان.
اگه بیاد قیمتش چجوریه ؟
بازم ممنون
نه نیومده
تو Mobile-review.com میشه دید

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از hamidix :
ممنون از شما دوستان.
اگه بیاد قیمتش چجوریه ؟
بازم ممنون
برو تو تاپیک خودش همه چیز رو کامل نوشته.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hamidix :
سلام.

قیمتش هم مهم نیست.

به عقیده من برای شما که میگید قیمتش مهم نیست کا 750 بهترین انتخاب نمیتونه باشه .. شما اگر صبر کنین همونطور که سایر دوستان گفتن میتونین کا 790 رو بگیرین که با توجه به اولویت دوربین میتونه کاملا راضی کنتون .. البته اینطور که دوستان میگفتن قیمتش برای شروع حدود 450 تومنه که با افت شدید(که قابل تصوره) به قیمتی میرسه که هم به صرفه باشه هم بهترین انتخاب .. ولی اگه خیلی عجله دارین برای انتخاب من دبلیو 810 رو ترجیح میدم ..

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همه شما دوستان خوب :blush:

بالا