• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موتور های جستجو و روش های سرچ کردن در موتور های جستجو به روش مهران فره راز

Mehran8398

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موتور های جستجو و روش های سرچ کردن در موتور های جستجو به روش مهران فره راز !!!

سلام.

افراد وقتی برای اولین بار پای اینترنت می شینن و مرورگر خودشونو که می تونه internet explorer یا firefox و یا حتی opera یا safari باشه رو باز می کنن به این فکر می کنن که می بایست حتما آدرس سایتی رو داشته باشن که بتونن آن را در toolbar مرورگرشان بنویسن و وارد سایت مربوطه شوند , غافل از این که بینهایت سایت در اینترنت وجود داره و به خاطر سپردن حتی تعداد اندکی از اون ها کار چندان ساده ای نیست. پس می بایست راه حل ساده تری هم وجود داشته باشه ...

راه حل این موضوع استفاده از search engine یا به قول خودمون موتور های جستجو می باشد که از بزرگ ترین و معروف ترین موتور های جستجو می توان از سایت های MSN , Yahoo و قول دنیای سرچ یعنی Google نام برد. شاید چون خود من یکی از طرف داران گوگل هستم بهتون پیشنهاد می کنم از این سایت برای سرچ کردن استفاده کنید چون در کل نتایج بهتر و مرتبط تری با موضوع مورد نظر شما در اختیارتان قرار خواهد داد ...

ترتیب چیدمان سایت هایی که به عنوان نتایج یک جستجو حاصل می شوند به عوامل خاص و پیچیده ای وابسته است و معمولا نتایج در موتور های جستجوی مختلف , متفاوت می باشد. معمولا موتور سرچی بهتر است که بهترین نتایج را بدهد و نتیجه ئ بهتر نتیجه ای است که به کلمه یا کلمات مورد جستجو نزدیک تر باشد ...

شاید یک موتور جستجو خوب , سهم بسیار زیادی در بهتر بودن نتایج سرچمان داشته باشه ولی باید بدونید که اگر شما روش سرچ کردن درست رو بلد نباشید نمی تونید به نتایج دلخواهتون دست پیدا کنید. در ادامه من بهتون می گم که چی کار کنید تا به یک سرچر خوب تبدیل بشید . ( فرقی نداره از کدوم یک از موتور های جستجو استفاده می کنید چون روال سرچ کردن تو همشون یکیه ... من در اینجا برخی از امکانات و خصوصیت های گوگل رو براتون می گم ) ...

برای سرچ کردن ابتدا می بایست نگاهی کلی به موضوع یا کلمه ئ مورد نظر خود داشته باشید. بگذارید با یک مثال شروع کنم ...

من می خواهم اطلاعاتی در مورد Tom Cruise به دست بیارم. می خوام آمار زندگیشو با عکس ها و فیلم هایی که تو اونا بازی کرده به دست بیارم . برای این کار اولین چیزی که به ذهنم می رسه اینه که اسمشو تو گوگل سرچ کنم. نتایج چیز بدی نیست. معمولا سایت های معروف در لینک های اول قرار دارند. همچنین سایت ها یا وبلاگ خود اشخاص هم در لینک های ابتدایی دیده می شن. سایتی مثل یوتیوب هم در لینک های بعدی قرار داره و این در حالیه که فیلم ها یا کلیپ هایی از فرد مورد نظر موجود باشه. البته نباید لینک سایت wikipedia رو در نتایج نادیده بگیریم چون تو این سایت می تونیم اطلاعات بسیار مفیدی رو در مورد فرد یا موضوع مورد نظرمون پیدا کنیم. در ادامه ئ لینک های صفحه ئ اول , سایت هایی که در مورد فرد مورد نظر ساخته شده وجود داره , سایت هایی که حاوی عکس ها و مطالب گوناگون در مورد افراد مختلف هستند و از دید گوگل سایت هایی معتبر محسوب می شوند که در بالاترین نتایج قرار داده شده اند ( اصطلاح PageRank در اینجا مورد استفاده قرار می گیره و معمولا سایتی که PageRank بالاتری در گوگل داشته باشه در نتایج اولیه قرار می گیره ) ... در ادامه ما می خوایم زندگی نامه یا یک Biography از تام کروز داشته باشیم. عبارت Tom Cruise+ Biography را در گوگل سرچ می کنیم یعنی بعد از اسم شخص مورد نظر و با استفاده از علامت + موضوع جستجو را محدود می کنیم. از این روش می تونید در جستجوی هر موضوعی استفاده کنید. بنابراین برای پیدا کردن عکس های تام کروز باید از عبارت Tom Cruise+ Photos استفاده کنیم. حتما متوجه شدید که عبارت بعد از علامت + برای محدود کردن نتایج به دست آمده استفاده می شود ...

با مثالی دیگر بحث رو ادامه میدم. من می خوام سایتی رو برای دانلود کردن رایگان ورژن 11 نرم افزار Real player پیدا کنم. برای این کار بهترین عبارتی رو که می تونم مورد سرچ قرار بدم این است : ...........Real player 11+Download+Free .نتایج این جستجو سایت های هستند که حاوی نرم افزار Real Player هستن و این نرم افزار را برای دانلود گذاشتن و این دانلود به صورت رایگان انجام می شه ...

در قسمت بالای صفحه ئ سایت گوگل عباراتی مانند News , Maps , Images و Web وجود داره که شما می تونید با انتخاب آن ها , برای گوگل مشخص کنید که عمل سرچ را در کل وب یا عکس ها یا نقشه ها و یا اخبار انجام بده. بنابریان نتایج حاصل از جستجو , از موضوعی است که شما انتخاب کرده اید. در قسمت Advanced Search شما می تونید از امکانات زیر که گوگل ارائه داده استفاده کنید : سرچ کردن بیش از چند کلمه , مشخص کردن کلماتی که شما نمی خواهید در نتیجه ئ سرچتان باشند , در هر صفحه چند نتیجه رو مشاهده کنید , نتایج جستجوی شما به چه زبانی باشد , نتیجه های شما از چه نوع فرمت فایلی باشد , و یا گوگل کلمه مورد نظر شما را در چه سایت به خصوصی سرچ کند ...

برای سرچ کردن یک موضوع یا کلمه همیشه سعی کنید که کلمه ئ اصلی و محوری مورد نظرتون رو در ابتدا قرار بدید و بعد از اون با استفاده از علامت + نتایج سرچ رو محدود تر کنید تا بتونید بهترین نتیجه رو به دست بیارید. این اصول سرچ کردن در تمام موتور های جستجو می باشد. فقط کافیه دیدی کلی در مورد موضوع مورد سرچتان داشته باشید...

یکی دیگر از تاکتیک های سرچ کردن که خیلی مورد استفاده قرار می گیرد استفاده از " در عبارات مورد سرچ می باشد. با مثالی , کاربرد این علامت را براتون بیان می کنم :

مثلا شما می خواین اطلاعاتی در مورد بنده به دست بیارید. در اولین قدم اسم بنده رو در گوگل سرچ می کنید , یعنی تو گوگل می زنید : مهران فره راز . برای این سرچ , گوگل حدودا 31000 لینک و نتیجه به شما نشان می دهد. ولی تمام این نتایج در مورد من نیست. اگر چند صفحه جلو تر بروید , خواهید دید که در جاهایی , گوگل فقط به اسم مهران هم بسنده کرده و حتی سایت هایی در مورد مهران مدیری و هر مهران دیگری که نامی از آن در اینترنت وجود دارد , آورده است. این یکی از ایرادات موتور های جستجو می باشد. ولی شما با یک ترفند می تونید کاری کنید که گوگل فقط لینک های حاصل از سرچ مهران فره راز را برای شما نشان دهد. برای این کار عبارت مقابل را در گوگل سرچ کنید : "مهران فره راز" . با استفاده از علامت " در ابتدا و انتهای کلمه ئ مورد سرچ , شما به گوگل می فهمانید که نمی خواهید کلمه ئ شما تکه تکه شود و فقط می خواهید نتایج سرچ , حاصل سرچ کلمه ئ کامل مورد نظر شما باشد ...

تمام این حرف ها برای افرادی بود که می خواستند کمی حرفه ای تر عمل سرچ را در موتور های جستجو انجام بدهند .در این بین افرادی هم هستند که به زبان فارسی علاقه ئ خاصی دارند و حاضرند برای پاس داشتن زبان فارسی از موتور های جستجوی فارسی استفاده کنند .من جستجو گر های فارسی زیر را بهشون پیشنهاد می کنم ... parseek , dahio , jamasp , rismoon , jostejoogar ... البته بعید می دونم بتونید لینک مناسبی رو از این موتور های جستجو بدست بیارید ... من به این دوستان هم که علاقه مند به سرچ فارسی هستند پیشنهاد می کنم از لینک فارسی سایت گوگل استفاده کنند که همان قدرت و امکانت گوگل را دارا می باشد. این لینک سرچینگ فارسی گوگل می باشد ;لینک;

در آخر هم یه خبر خیلی داغ و جالب بگم که باعث شد خودم واقعا کف کنم. گلشیفته فراهانی رفته یه فیلم تو هالیوود بازی کرده , اونم چه فیلمی !!! فیلمی که کارگردانش ridley scott بزرگه و فوق ستاره هایی مثل leonardo dicaprio و russell crow توش بازی کردن. اسم فیلم هست : Body of Lies .جالبه که این فیلم درجه ئ R داره و داستانش هم در مورد سازمان سیا و گروه القاعدهس . طبق ثانیه شماری که تو سایت یاهو هست این فیلم 51 روز دیگه اکران می شه. خانم فراهانی تو عکس های فیلم نبود ولی اگر TRAILER فیلم رو ببینید حتما تیپ جدید ایشون رو خواهید دید. شاید بازی یک ایرانی در همچین فیلمی با این مهره های قوی به نظر شما هم خیلی جالب باشه. من که واقعا به این خانوم تبریک می گم که تونستن با استعدادی که داشتن تا این مرحله از حرفه ای گری پیش برن.می تونید TRAILER فیلم رو تو این لینک ببینید ;لینک;

پ.ن 1) قابل توجه دوستانی که وبلاگ و سایت دارن باید بگم که با این پست کلی آمار و ترافیک وبلاگ من بالا میره چون الان کلی کلمه تو این پست هست که می تونن مورد استفاده در نتایج موتور های جستجو قرار بگیرن ...

پ.ن 2) قرار شده که قیمت اینترنت بیاد پایین. یعنی فراخوان کردن که باید این اتفاق بیوفته. ببینیمو تعریف کنیم ...

پ.ن 3) حالا که سرچ کردن بلد شدید بیاین منو سرچ کنید ببینید چه نتیجه ای میگیرید : مهران فره راز . Mehran Farahraz .

وبلاگ من : Http://www.Mehranfarahraz.persianblog.ir

سایت من : Http://www.Mehranfarahraz.4t.com

یوتیوب من : Http://uk.youtube.com/profile?user=mehran8398

یاهو 360 من : Http://360.yahoo.com/search.html?q=mehran+farahraz&sd[]=0&.crumb=&form_submitted=f1

Cloob من : http://www.cloob.com/profile/main/home/username/mehran8398

مهران فره راز .

( کپی زدن از نوشته های این وبلاگ بدون درج نام مرجع پیگرد قانونی دارد )

بالا