• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موج سرویس های خرید گروهی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
وبفارسی کم به خودش موج های هیجانی ندیده . از رشد و شیوعِ قارچ گونه ی سرویس های وبلاگ نویسی و آگهی گرفته تا آپلود تصویر و همکاری در فروش و غیره. علت هم یکچیز بوده : نمونه اولی تونسته موفق باشه و منِ نوعی هم پیش خودم فکر کردم که چرا من نتونم ؟! تجربه هم ثابت کرده که این قبیل استارت آپ ها هیچوقت راه به جایی نبردند و فقط به حجمِ محتوای زرد تو وبفارسی کمک کردن !

یه مدت هست که سه تام تیم دارن روی یک مارکت واحد کار می کنند : خرید گروهی .

راستش اول فکر کردم این موج هم مثل بقیه هست و اتفاق خاصی قرار نیست بیافته . اما وقتی با تخفیفان تماس گرفتم و برخود وخوب و منطقیشون رو دیدم، تبلیغات حساب شده و گسترده نت برگ رو دیدم و وبلاگ همخرید رو خوندم فهمیدم که این سه تیم مشخصا دارن حرفه ای کار می کنند و برای “بودن و امتحان کردن” وارد اینکار نشدند . همگی برنامه و پلن دارن و برای “موندن” عزم جزم کردند .

واقعا این اتفاق تو وبفارسی بی نظیره . کلا مگه چند تا تیمِ درست و درمون تو وب داریم که حالا سه تاشون که تازه نفس هم هستند میخوان تو یه فیلد کار کنن، اونهم موضوعی کمتر شناخته شده .

همه اینها هیجان زدم کرده و یقین دارم به زودی یه سری اتفاقاتِ خیلی خوب حولِ این بازار بوجود میاد .

خرید گروهی یعنی چی ؟

خرید گروهی رو من دوست دارم ” قدرت گروهی ” ترجمه کنم . تصور بفرمائید که قیمیت یک کیلو خرما ۱۰۰ تومن هست . بعد اگر شما برین از فروشنده ۱۰۰ کیلو بخرین، اصولا دیگه کیلویی ۱۰۰ تومن پول نمی دین و توقعِ یه تخفیف خوب رو دارین . سرویس های خرید گروهی -یکی از مدلهاش- اینه که بیان نفراتی رو که میخوان از یه سرویس یا کالای واحد استفاده کنند را پیدا کنن و از قدرتی که خریدِ گروهی ایجاد می کنه و برای گرفتنِ تخفیف استفاده کن .

حالا خیلی وقت ها هست که من اصلا به خرما نیاز ندارم . ولی وقتی میبینم داره با ۵۰ درصد تخفیف عرضه میشه میرم و میخرم، شاید یه روز به کارم بیاد !

همونطور که گفتم این یه مدل از قدرتی هست که خرید گروهی ایجاد می کنه . تو سرویس های بزرگ مثلِ گروپان، تامین کننده هم نقش مشخصی تو تعیین منافع خریدار داره . مثلا من به عنوان تامین کننده می تونم تعیین کنم که تخفیفی که به مشتریِ گروهی میدن به جه صورت هست . می تونه به شکلِ یه اشانتیون باشه یا یه سرویس وابسته .

groupon معروفترین سرویس دهنده تو این زمینه هست که علاوه بر آمریکا تو خیلی از کشور ها دفتر و نماینده داره . این مارکت به قدری بزرگ شده که شرکت هایی مثلِ گوگل و فیس بوک هم دارن روش کار می کنن (Deals)

به نفع کی هست ؟

همه ! یه چرخه کامل وین-وین-وین ! هم من و شمای مشتری ذینفع هستیم، هم تولید کننده و هم سایت و سرویسِ واسط . اما مهم اینه که شرکت های کارگزار بیشتر بخوان به سمتِ چه خدمات و سرویس هایی برن . الان این گروپان سبد گسترده ای از خدمات و کالاها رو ارائه می کنه . یعنی شما اگر بخواین تلوزیونتون رو تعمیر کنید یا بخواین یه مایکروفر بخریدن احتمالِ اینکه بتونید تو گروپان این نیاز رو با تخفیف برطرف بکنید خیلی هست . امیدوارم که شرکت های ایرانی هم به فکرِ سبد گسترده سرویس ها و خدمات باشن

کی برنده میشه ؟

اولا معتقدم این بازار به قدری بزرگ هست که برای بیشتر از این هم جای فعالیت مفید و درآمدزا وجود داره . اما به نظرم اگر این عزیزان با همدیگه تعامل برقرار کنند و بازارهای هدفشون رو تخصصی تر انتخاب کنن می تونن موفق تر کنار هم باشن . ضمن اینکه کارهای پارتنری هم روی این سیستم خیلی خوب جواب میده . همیشه کوچیک کردن سبد مساوی با کوچیک کردن مخاطب و بازار نیست .

افاضات و اضافات

Last edited:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
واسه منم همیشه سوال بود که خرید گروهی یعنی چی. ممنون از این مقاله عالی

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ساشی جان :)
من امیر هستم از همخرید.
ممنون از پست مفیدت.
اگر دوستان به موضوع خرید گروهی علاقمند هستند می تونن این مطالب رو بخونن:

همخرید به زودی افتتاح میشه، اگر دوست داشتید میتونید توی سایت عضو شد و از افتتاح و ادامه ی فعالیت ها با خبر بشید:
تخفیف ویژه در همخرید:سایت خرید گروهی ایرانیان
یا اینکه به اینجا ها سر بزنید:

دوستان اگر سوالی و مورد دیگه ای بود من در خدمتتون هستم.

میبینمتون به زودی...:rolleyes:

Last edited:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من امیر هستم از همخرید.
ممنون از پست مفیدت.

همخرید به زودی افتتاح میشه، اگر دوست داشتید میتونید توی سایت عضو شد و از افتتاح و ادامه ی فعالیت ها با خبر بشید:

سلام
شما مدیر همخرید هستی؟
چقدر سرمایه گذاشتی؟ و چقدر درآوردی؟
کلا کار شما اینه که جنس ارزون میخرید و با تخفیف به مردم یا به فروشگاه ها میفروشید درسته؟
موفق باشید

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
اطلاعات جالب بود. ممنون. برای من هم سوال بود

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر نمی کنم هیچ کی تو ایران مسه گروپان شه
اینجا فهموندن این چیزا به بیزنسا مکافاته.

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما مدیر همخرید هستی؟
چقدر سرمایه گذاشتی؟ و چقدر درآوردی؟
کلا کار شما اینه که جنس ارزون میخرید و با تخفیف به مردم یا به فروشگاه ها میفروشید درسته؟
موفق باشید

سلام
شرکت روباکو صاحب امتیاز همخرید هست.
من هم یکی از اعضای تیم همخرید هستم.

به طور خلاصه روش کار اینجوریه:
ما با فروشگاه ها صحبت می کنیم تا کالا و خدماتشون در همخرید به عنوان پیشنهاد با تخفیف اساسی معرفی کنن.
ما هم اون کالا یا خدمات رو به عنوان پیشنهاد اصلی با عکس و توضیح کافی توی سایت به عنوان پیشنهاد اصلی قرار میدیم.
بعد همه میتونن اون پیشنهاد رو ببینن و اگر علاقمند به خرید تخفیف خورده هستن، توی سایت روی خرید کلیک کنن. ضمنا ما همه ی اعضا و علاقمندها رو با ایمیل و فیسبوک و توییتر و هر جوری که دوست داشته باشن، خبر می‌کنیم.
وقتی تعداد داوطلب های خرید به یک مقدار خاصی مثل ۵،۱۰،۲۰ یا ... رسید، اون پیشنهاد و تخفیفاش قطعی میشه.
ما مشخصات لازم برای دریافت و خرید اون محصول رو به خریدارها میگیم و همه میتونن خرید کنن و اون کالا رو از فروشگاه تحویل بگیرن.
ضمنا هرکسی که کالا یا خدماتی رو دید که ممکنه دوستاش و دیگران هم خوش بیاد میتونه با فیسبوک و ایمیل و توییتر اونها رو هم خبر کنه.

همخرید به زودی افتتاح میشه و این توضیحات رو میتونید به صورت عملی تجربه کنین.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
من امیر هستم از همخرید.
ممنون از پست مفیدت.

سلام امیر جان !

از مطالب استفاده کردم , امیدوارم موفق باشین

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
سلام
شرکت روباکو صاحب امتیاز همخرید هست.
من هم یکی از اعضای تیم همخرید هستم.

به طور خلاصه روش کار اینجوریه:
ما با فروشگاه ها صحبت می کنیم تا کالا و خدماتشون در همخرید به عنوان پیشنهاد با تخفیف اساسی معرفی کنن.
ما هم اون کالا یا خدمات رو به عنوان پیشنهاد اصلی با عکس و توضیح کافی توی سایت به عنوان پیشنهاد اصلی قرار میدیم.
بعد همه میتونن اون پیشنهاد رو ببینن و اگر علاقمند به خرید تخفیف خورده هستن، توی سایت روی خرید کلیک کنن. ضمنا ما همه ی اعضا و علاقمندها رو با ایمیل و فیسبوک و توییتر و هر جوری که دوست داشته باشن، خبر می‌کنیم.
وقتی تعداد داوطلب های خرید به یک مقدار خاصی مثل ۵،۱۰،۲۰ یا ... رسید، اون پیشنهاد و تخفیفاش قطعی میشه.
ما مشخصات لازم برای دریافت و خرید اون محصول رو به خریدارها میگیم و همه میتونن خرید کنن و اون کالا رو از فروشگاه تحویل بگیرن.
ضمنا هرکسی که کالا یا خدماتی رو دید که ممکنه دوستاش و دیگران هم خوش بیاد میتونه با فیسبوک و ایمیل و توییتر اونها رو هم خبر کنه.

همخرید به زودی افتتاح میشه و این توضیحات رو میتونید به صورت عملی تجربه کنین.
امیر جان مسئله مهمی که هست مسئله فرهنگ سازی هستش , شاید برای من و یا یه وبگرد حرفه ای این مسئله قابل حظم باشه ولی برای یه وبگرد عادی که چند ها بار از خرید اینترنتی ضربه خورده و اعتماد کافی نداره چجوری میتونید اعتماد کافی رو جلب کنین !
در ضمن یه چند تا سوال دیگه !
تا حالا با شرکتی هم صحبت کردین ؟
این خرید گروهی روی جنس های خارجی مثل آیپد و یا لپ تاپ هم صدق میکنه ؟
در ضمن با توجه به بررسی که از سایت های مشابه خارجی کردم واقعا این خرید گروهی ارزش اون رو داره که خارج از نت مثل بیلیبورد های تبلیغاتی , تلویزیون و یا توی مجله و روزنامه بشه تبلیغش رو کرد و جوابدهی رو صد درصد داره !

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان مسئله مهمی که هست مسئله فرهنگ سازی هستش , شاید برای من و یا یه وبگرد حرفه ای این مسئله قابل حظم باشه ولی برای یه وبگرد عادی که چند ها بار از خرید اینترنتی ضربه خورده و اعتماد کافی نداره چجوری میتونید اعتماد کافی رو جلب کنین !
در ضمن یه چند تا سوال دیگه !
تا حالا با شرکتی هم صحبت کردین ؟
این خرید گروهی روی جنس های خارجی مثل آیپد و یا لپ تاپ هم صدق میکنه ؟
در ضمن با توجه به بررسی که از سایت های مشابه خارجی کردم واقعا این خرید گروهی ارزش اون رو داره که خارج از نت مثل بیلیبورد های تبلیغاتی , تلویزیون و یا توی مجله و روزنامه بشه تبلیغش رو کرد و جوابدهی رو صد درصد داره !

با داستان فرهنگ سازی موافقم، ما توی همخرید سعی کردیم این داستان رو هم در نظر داشته باشیم. قطعا نظرات شما هم کمک میکنه.
همخرید قراره با احترام به مشتری قول و قرارهایی با خریدارها و فروشگاه ها بزاره که که این اطمینان دو طرفه شکل بگیره.
ما اول از هر چیز با بلاگمون شروع کردیم، سعی کردیم گفتنی ها رو بگیم و دعوت کنیم که افراد بیشتر از خرید گروهی بدونن. چیزی که مورد توجه قرار گرفت و توسط دیگران هم به شکل خودشون تکرار شد.

ما با شرکت ها و فروشگاه ها و کسب و کارهای معتبر زیادی صحبت کردیم تا بتونیم از ابتدا یک صف خوبی از پیشنهادات روزانه داشته باشیم. به زودی خودتون می بینید.

اصولا هر کالا و خدماتی که بشه تخفیف بخوره و دیگران دوست داشته باشن بخرن توی لیست ما قرار میگیره.

در مورد تبلیغات هم باهات موافقم.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
امیدوارم در کارتون موفق باشید شیوه بسیار کارامد و مفیدیه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

همشون بغیر از برگی کشکن ... کار گنده ای هست با یک دامین و طراحی ساده که بیزش نمیچرخه

همین برگی هم معلوم نیست کارش بگیره , 40 تا 90 در صد تخفیف ؟؟؟ شما خودت الان برو 10 میلیون تومن خرید کن .. ایا فروشنده بهت 40 درصد تخفیف میده ؟ نه نمیده

فعلا دارن با وعده یک آیپاد ایمیل جمع میکنن ...

مثل همین ایده اس ام اس بخونید پول دربیارید ... کو تبلیغ دهنده ؟ تا تبلیغ دهنده نباشه . پول وارد سیستم نمیشه .. تا پول وارد نشه ایده به جایی نمیرسه

مثل ادگاه ... کو در آمد ؟ پول ندارن سرور قوی بخرن ؟ پول دارن ولی نمیتونن بخرن .. ایران تحریمه ... این کاره نیستن اصلا

----------------

بقیه اش رو سانسور میکنم...

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
از همخرید و خرید گروهی دوستان توی این موضوع گفتن، اینجا میتونید در مورد سابقه ی خرید گروهی بخوانید، که من بخشی از این مطلب برای علاقمندان اینجا قرار میدم:
اولین و موفق ترین خرید گروهی را Groupon در سال ۲۰۰۸ آغاز کرد و تا سال ۲۰۱۰ موفق شد در بازارهای قاره ی آمریکا ، اروپا و آسیا نفوذ کند. تا کنون ۳۵ میلیون نفر عضو Groupon شده اند. در سال ۲۰۱۱ گوگل با پیشنهادی ۶ میلیارد دلاری قصد خرید Groupon را داشت، Groupon این پیشنهاد را رد کرد و با قدرت به توسعه ی سرویس‌هایش ادامه داد. پس از امتناع گروپان، گوگل آغاز به راه اندازی سرویس مشابهی به نام Google Offers کرد. در همین سال فیسبوک نیز مشغول تولید و بررسی یک سرویس اجتماعی خرید به نام Facebook Deals شد.

در حال حاضر ۵۰۰ سایت مشابه گروپان در دنیا وجود دارد که به ارائه سرویس خرید گروهی مشغول هستند. شرکت روباکو همراه با این موج نو با بررسی نیازمندی‌های خاص کاربران، سابقه خرید و فروش اینترنتی، فروشگاهای اینترنتی موجود و … در حال تکمیل همخرید می‌باشد. همخرید به زودی و با قدرت شروع به فعالیت و حراج روزانه ی اجناس و خدمات مختلف با تخفیف‌هایی باورنکردنی می‌کند.

بالا