• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مودم بولوتوث خوب چيه!

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مي خواسم يك مودم بولوتوث بگيرم
ولي نمي دونم چه ماركهايي خوبن
اگه راهنمايم كنيد
و مودمهايي كه خوب هستند
با قيمت بگيد ممنون مي شن

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima220 :
سلام
مي خواسم يك مودم بولوتوث بگيرم
ولي نمي دونم چه ماركهايي خوبن
اگه راهنمايم كنيد
و مودمهايي كه خوب هستند
با قيمت بگيد ممنون مي شن
سلام . وقتي اسم مودم بلوتوث مياد ، يعني شما يك مودم كه قاعدتا External هست ،مي خواهيد كه مستقيم به خط تلفن وصل بشه و شما با ارتباط با دستگاهتون ، حالا هر چي كه مي خواد باشه ، مثل PDA يا Mobile و يا .... بتونيد توسط اين مودم كانكت شيد .
خب ! توي دنيا ، يكي از بهترين دستگاههاي موجود كه بسيار معروفه و خيلي ها از اون استفاده مي كنن ، توليد شركت Belkin هستش . من توي ايران محصولات Belkin رو ديدم ، اما Bluetooth نديدم . اگر پيدا كنيد كه فوق العاده است . ولي دستگاهي كه من توي ايران هم ديدم و دستگاه نسبتا معروفيه توليد شركت Billionton هست . قيمت الان رو ندارم ولي چند ماه پيش كه قيمت داشتم نزديك به 90 تومن بود . قاعدتا بايد ارزون تر شده باشه .

البته من نمي دونم شما مودم بلوتوث رو براي چي مي خواهيد . اگر مي تونيد بگيد چه استفاده اي مي خواهيد از اين دستگاه بكنيد . شايد راه حل بهتري هم وجود داشته باشه .

موفق باشيد .

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من يكي گرفتم 60تومن . ماركش نميدونم چيه ولي ميدونم چيني هستش .دو ساله دارمش . عاليه اصلا اذيت نكرده منو.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
25 تومنیشم هست خوبه

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
میشه در مورد اون 25 تومنی توضیح بدید؟!
فقط روی نوکیا کار میکنه؟

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . مي بخشيد ها ، فكر نمي كنيد قيمت رو داريد اشتباه ميگيد ؟ فكر نمي كنيد 25 هزار تومن براي يك مودم بلوتوث اكسترنال خيلي كمه ؟ شما اگر بخواهيد يك مودم اكسترنال معمولي بخريد ، نزديك به اين حدود و يا بيشتر بايد هزينه كنيد . اگر كه مطمئنيد ، مدل و قيمتش رو بگيد .

درباره دوست عزيز KASHANWEB هم بگم كه منظورتون از "فقط روي نوكيا كار ميكنه؟" چيه ؟

موفق باشيد .

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Pda :
سلام . مي بخشيد ها ، فكر نمي كنيد قيمت رو داريد اشتباه ميگيد ؟ فكر نمي كنيد 25 هزار تومن براي يك مودم بلوتوث اكسترنال خيلي كمه ؟ شما اگر بخواهيد يك مودم اكسترنال معمولي بخريد ، نزديك به اين حدود و يا بيشتر بايد هزينه كنيد . اگر كه مطمئنيد ، مدل و قيمتش رو بگيد .

درباره دوست عزيز KASHANWEB هم بگم كه منظورتون از "فقط روي نوكيا كار ميكنه؟" چيه ؟

موفق باشيد .
دوست من منظورم این بود که آیا فقط روی گوشی خاصی کار میکنه یا اینکه روی بقیه هم جواب میده...

Minor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اجازه بديد اينجا سو تفاهم شده

همونطور كه دوست عزيز گفت مودم جهت استفاده از خط تلفن براي انتقال داده كاربرد داره

اون دوستي كه قيمت 25 تومن داد و گفت فقط با نوكيا كار ميكنه منظورش احتمالا usb bluetooth adapter بوده كه جهت ارتباط كامپيوتر با هر گونه وسيله اي كه بلوتوث داره بايد تهيه بشه...
حتي اگه مودم بلوتوث خريداري بشه باز هم احتياج به اداپتور بلوتوث هست

bluetooth adapter با نام هاي ديگه اي مثل bluetooth dongle يا bluetooth transmitter هم شناخته ميشه

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bale 25 tomani ro man az tajrish pasaje alborz kharidam. va kili behtar az male yeki az dustame ke 50 toman poleshe. na faghat male NOKIA NIST.

بالا