سلام اگر کسی چنین مودمی رو داره مشخصات فنی اش (لینک بهتره) و قیمتش رو بده با تشکر:)
_Love_Coder_ کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 3 مارس 2007 نوشتهها 738 لایکها 128 محل سکونت تهران 26 اکتبر 2008 #1 سلام اگر کسی چنین مودمی رو داره مشخصات فنی اش (لینک بهتره) و قیمتش رو بده با تشکر
cadusir Registered User تاریخ عضویت 25 دسامبر 2004 نوشتهها 1,087 لایکها 89 محل سکونت رشت 26 اکتبر 2008 #2 سلام جسارتا عرض میکنم یک دونه LAN دار بگیرین که هی گرفتار نصب درایور و غیره هم دیگه نشین! مگر این که حتما ناچار باشین که از USB استفاده کنین.
سلام جسارتا عرض میکنم یک دونه LAN دار بگیرین که هی گرفتار نصب درایور و غیره هم دیگه نشین! مگر این که حتما ناچار باشین که از USB استفاده کنین.
_Love_Coder_ کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 3 مارس 2007 نوشتهها 738 لایکها 128 محل سکونت تهران 27 اکتبر 2008 #3 به نقل از cadusir : سلام جسارتا عرض میکنم یک دونه LAN دار بگیرین که هی گرفتار نصب درایور و غیره هم دیگه نشین! مگر این که حتما ناچار باشین که از USB استفاده کنین. کلیک کنید تا بازشود... سلام چرا به فکر خودم نرسید:blink: ممنون:happy:
به نقل از cadusir : سلام جسارتا عرض میکنم یک دونه LAN دار بگیرین که هی گرفتار نصب درایور و غیره هم دیگه نشین! مگر این که حتما ناچار باشین که از USB استفاده کنین. کلیک کنید تا بازشود... سلام چرا به فکر خودم نرسید:blink: ممنون:happy: