• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موزیلا کجا پسوردها رو ذخیره میکنه؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

من تو ویندوز قبلیم پسورد یه سایت تو کوکی ها م ذخیره شده بوده و هر وقت میخواستم وارد سایتش بشم از کوکی استفاده میکرد اما فراموش کرد پسورد رو بردارم و ویندوز را عوض کردم و لی اون درایوی که ویندوز توش بودو هنوز دست نزدم

میخواستم بدونم راهی هست پسورد را برداشت ؟
من از موزیلا استفاده میکردم همین که بفهمم موزیلا پسورد ها رو کجا ذخیره میکنه فکر کنم بتونم پیداش کنم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
توی فایرفاکس اینطوریه که : Tools--> options --> privacy --> view saved passwords ---> show password

امیدوارم بدردت بخوره ...
170.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببین دو تا فایل کلیدی داره این قضیه : signons.txt که پسوردها بصورت رمزی توش هستن ... و key3.db که مربوط به امنیت و ایناس ... :cool:

کافیه این دو تا فایل رو داشته باشی ... اونوقت باید import کنی توی firefox و پسوردها رو ببینی ...
300.gif

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ببین دو تا فایل کلیدی داره این قضیه : signons.txt که پسوردها بصورت رمزی توش هستن ... و key3.db که مربوط به امنیت و ایناس ... :cool:

کافیه این دو تا فایل رو داشته باشی ... اونوقت باید import کنی توی firefox و پسوردها رو ببینی ...
300.gif

میتونی بگی این 2 فایل کجاست؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میتونی بگی این 2 فایل کجاست؟
شرمنده ... باید همون پست قبلی می گفتم ... تو این آدرسه ... البته بجای seymour ( که ماله منه ) باید بری user account خودت : :cool:

C:\Documents and Settings\seymour\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

توی پروفایل یه فولدر دیگه هست که باید بری تو اون ...
type[1].gif

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
شرمنده ... باید همون پست قبلی می گفتم ... تو این آدرسه ... البته بجای seymour ( که ماله منه ) باید بری user account خودت : :cool:

C:\Documents and Settings\seymour\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

توی پروفایل یه فولدر دیگه هست که باید بری تو اون ...
type[1].gif

ممنون ;)

همینو میخواستم

بالا