• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موزیک/ویدیو پرتال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
یک موزیک پرتال طراحی کردم که توش ویدیو هم می شه گذاشت

چگونگی کار باهاش؟
شما اول باید وارد فولدر اول اسم خواننده شوید و بعد یک نیوفلدر بسازید با نام خواننده و بعد تمامی آهنگها را آپلود می کنید در اون فولدر و بعد از فولدر اینک صفحه ی ایندکس رو کپی و در فولدری که آهنگارو ریختین کپی می کنید!!!!
و بقیه اش را هم خودش می کنه
نکته: شما عکس را هم در همان فولدر آنگها باید بریزید و باید اسم عکس image.gif باشه

(به نظر من این خیلی راحت تر از وارد کردن اطالاعات در یک فرم است و همچنین سریع تره!!)

در مورد ویدیو هم باید بگم که به صورت کامل یک کنترل پنل داره که می شه ویدیو اضافه و پاک کرد!!!
هنوز یک کد دو خطیشو برای اجرای ویدیو مونده و سعی می کنم تا آخر امشب یک دمو براش بزارم!!!

هنوز هم قیمتی براش انتخاب نکردمو می خوام دموشو بزارم و خودتون قیمت بدین!!!!!!

با تشکر

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
دموی سکریپت:
http://jalaab.freehostia.com

نظر بدین و اگه می شه یه قیمت بدین و همچنین اگه می خواهین بگیرید فقط با 10 تومان بهتون می دم!!!!!!

مرسی!!!!!

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت 10 تومانه!!!!!!

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
حداقل دموی مدیریت رو میزاشتی! ! ! مهمترین بخش بخش مدیریت هست براس قضاوت این سیستم
مراحل بالا رو باید از طریق FTP انجام بدیم؟برای ساخت فلدر؟

perboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم اون برنامه copesetic MUSIC هست؟؟؟

اگه اینجوره که باید بگم خیلی ضایع کار می کنی... اون از اون اسکریپت قبلیه که می گفتی 40 تومن با کلی error تخمی اینم از این برنامه دزدی.

ور می داری چندتا اسکریپت مجانی و دزدی رو فارسی می کنی بهد دونه ای خدا تومن می خوای بفروشی....

من این برنامه رو قبلا فارسی کردم و کاملا مجانی هم در اختیار همه گذاشتم. بابا لااقل لوگوشو عوض می کردی، کلی روش کار کرده بودم
لینک تاپیک:http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=50444
دموی برنامه:Copesetic! MUSIC

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
برای چنین سایت هایی از e107 و Php_nuke استفاده کنید . اونها هم از نظر کارایی هم از نظر امکانات و امنیت بالا تر از این ها هستند نمونش رو میتونید در اینجا ببینید : www.IranianRapper.com
:happy:

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
اسم اون برنامه copesetic MUSIC هست؟؟؟

اگه اینجوره که باید بگم خیلی ضایع کار می کنی... اون از اون اسکریپت قبلیه که می گفتی 40 تومن با کلی error تخمی اینم از این برنامه دزدی.

ور می داری چندتا اسکریپت مجانی و دزدی رو فارسی می کنی بهد دونه ای خدا تومن می خوای بفروشی....

من این برنامه رو قبلا فارسی کردم و کاملا مجانی هم در اختیار همه گذاشتم. بابا لااقل لوگوشو عوض می کردی، کلی روش کار کرده بودم
لینک تاپیک:http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=50444
دموی برنامه:Copesetic! MUSIC

دوست عزیز با ادب باش و جهت اطلاع این برنامه را خودم نوشته ام و فقط برای اینکه از گرافیک زیاد حالیم نیست از گرافیک اون سکریپت استفاده کردم و ضمنا این سکریپت کاراییش با همه فرق داره
!!!!!!!!

با عرض پوزش باید بگم تخمی اون قیافته!!!!!!!

perboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین من عقده ای نیستم که الکی به کسی گیر بدم، حالا ورداشتی اون اسکریپت رو کمی تغییرش دادی می گی خودم نوشتم... نوش جونت. مال من نبود که .. من فقط فارسیش کرده بودم. اما اینجاش جالبه که می گی خودم نوشتم....!

با کلی زحمت آدم بیاد یه برنامه بنویسه بعد برای لوگو یا قالب یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای کپی برداری کنه....!
این مسخره نیست به نظر تو؟

در مورد اون حرف اخرت هم من ندید می گیرم چون ارزش نداره بخاطر چیزای بیخود!! تو یه جای عمومی شعور هم دیگه رو به رخ هم بکشیم. من برای این کار(نشان دادن شعور) معمولا از مسنجرهام استفاده می کنم

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز سکریپت من هیچ ربطی به اون سکریپت نداره!!!!! اون سکریپت کاملا متفاوته و من گفتم که گرافیک کار نیستم برای همین اون عکسو برداشتم و به نظر من اصلا خنده دار نیست
اگه هم یکم پی اچ پی بلد باشی می فهمی که سکریپت من کاملا متفاوته!!!!!!!!!!!!!!!

و در مورد قسمت آخر باید بگم که من نمی خواستم یه همپین چیزی بگم ولی خودت شروع کردی!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا