• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موسيقي Blues

Rasputin-1

Guest
لایک‌ها
0
بلوز .
خيلی بلوز .
هر چی بيشتر بهتر .

Mehrzad Mehrzad

Registered User
لایک‌ها
2
I GOT THE KEY
TO THE HIGHWAY
BILLED OUT AND BANNED TO GO
I`M GONNA LEAVE RUNNING
WALKING`S MUCH TOO SLOW........

MAMA TALK TO YOUR DAUGHTER
TALK TO YOUR DAUGHTER FOR ME

:p :p :p

Mehrzad Mehrzad

Registered User
لایک‌ها
2
بلوز .
خيلی بلوز .
هر چی بيشتر بهتر .

راسپوتين عزيز

من خيلي موسيقي دوست دارم
خيلي چيزا هم گوش دادم
خيلي اتفاقا هم افتاده، خودت مي‌دوني كه آدم وقتي موزيك حسابي دوست داشته باشه چه اتفاقايي ميفته
اما يه چيزي رو بگم، بلوز رو از همه چي بيشتر دوست دارم! يعني آخرش بلوز منو مي‌كشه!
واي خدااااااااااا old blues leave me alone :p :p

Mehrzad Mehrzad

Registered User
لایک‌ها
2
man az nora jones khosham miyad ya shamika copland ...alica keys ham joze blue hesab misha ya bluz nadare?:lol:

shemekia copeland خيلي باحاله من كلي حال مي‌كنم!

shemekia copeland به نظر من استثناس، البته جسارتا عرض مي‌كنم:blush: بلوز كلا ربطي به خانم‌ها نداره! راستشو بخواي به خانم‌هاي سفيد پوست ديگه اصلا ربطي نداره، بلوز بيشتر به سياه‌پوستا ربط داره اونم مرداشون!

مساله‌‌اي كه تو بلوز هست اينه كه، بر خلاف خيلي از سبك‌هاي ديگه، صداي خواننده يه جز لازم آهنگ بلوزه. منظورم اينه كه مثلا آهنگ بدون كلام متال يا راك با حتي جاز زياده، خيلي هم قشنگن. اما بلوز بدون خواننده مثل live show بدون مجريه!

از طرفي با هر صدايي هم نميشه بلوز خوند، صداي خواننده‌ي بلوز بايد بم و كمي زبر باشه! كه اين صدا معمولا تو سياه پوستا پيدا مي‌شه! البته سفيدام گاهي از اين صدا‌ها دارن، مثل اريك كلپتون فداش بشم:p :p

اما خدايي،‌ جاز و بلوز فقط مال سياهاس، اونم مرداشون! آقا من سياه پوستارو دوست دارم اصلا :D :D

ضمنا من كه دارم اين حرفارو مي‌زنم خودم فمينيستم!!

مرسي
مهرزاد

بالا