• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موسیقی های آسمانی

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان حتما براتون پیش آمده که خیلی وقتا آهنگی رو گوش کرده اید که روحتون رو به تسخیر در اورده .این تاپیک برای این به وجود اومده که این موسیقی ها رو به هم معرفی کنیم و به بقیه هم امکان گوش دادنشون رو هدیه کنیم.
برای شروع Dolannes Melodie رو گوش می کنیم که امید وارم آغاز مبارکی باشه.

برای دانلود روی Jean Claude Borrelli - Dolannes Melodie کلیک کنید.

Aliakbar637

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من ...........
با تشکر از شما......................
ولی دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

مرسي هم به خاطر تاپيك خوب و هم آهنگ زيبا. من معمولا "موسيقي آسماني" رو در آهنگهاي ساخته Ennio Morricone و Llewelyn حس مي كنم. از Morricone آهنگهايي مثل:

Moses Theme

Cockey's song

Cinema Paradiso

The untouchables

Chi Mai

و صد البته Gabriel's Oboe (اينو البته در قسمت ترانه هاي قديمي خارجي هم گذاشته بودم).

اميدوارم شما هم بپسنديد.

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست من ...........
با تشکر از شما......................
ولی دانلود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟
بله فایل بدلیل قدیمی بودن پاک شده.اگر جای دیگه اپلودش کردم لینکشو اینجا قرار می دم دوست عزیز. و اما Arianna عزیز من هم با نظر شما موافقم و همیشه با آهنک chi mai حال کردم بقیه شون هم که واقعا آهنگهای جالبی بودند.راستی من Morricone را تا حدی می شناسم اما اهنگ ساز دومی رو نه چندان اگر می شه یه خورده بیشتر در مورد کارهایی که ساخته توضیح بده.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11

Only_Yang_Kong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یه آهنگیه که فکر نمیکنم کسی گوش داده باشه ولی معمولن تلوزیون خودمون تو تیتراژ پایانی بیشتر فیلم سینمایی های امریکایی میزاره...آهنگشم بر میگرده به سریال در برابر آینده(همون که روزنامه فردا رو امروز برای گری گربه میاورد)..کسی گوش داده یا لینکشو میدونه
البته میدونم سوالم کاملا غیر منطقی بود:p

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
. Arianna عزیز من هم با نظر شما موافقم و همیشه با آهنک chi mai حال کردم بقیه شون هم که واقعا آهنگهای جالبی بودند.راستی من Morricone را تا حدی می شناسم اما اهنگ ساز دومی رو نه چندان اگر می شه یه خورده بیشتر در مورد کارهایی که ساخته توضیح بده.

سلام.

زيبايي آهنگهاي ساخته Llewellyn بيشتر به دليل الهام گرفتن سازنده اونها از طبيعت و عناصر جاري در اونه. اون در اهنگهاش از اسطوره ها و داستانهاي باستاني مثل King Arthur هم بهره مي گيره. موسيقي اونو ميشه به نوعي شبيه موسيقي Enya دونست. از آهنگهاي اون براي درمان جسم و روح و روان هم استفاده ميشه و هميشه از اون به عنوان اهنگساز موفق New Age & Relaxation نام مي برند. آلبومهاش هم فروش خوبي دارند و حضور موفقي هم در چارتهاي انگليس و امريكا داشته. براي اطلاعات كاملتر در اين زمينه حتما سري به سايت قشنگش بزنيد : http://www.llewellynandjuliana.com/

lady%20of%20the.jpg

اينم يه نمونه از كارهاش:

Llewellyn - Lady Of The Lake - 03 - Road To Camelot

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
پيشنهاد مي كنم كارهاي اعظم علي رو هم گوش بدين...مطمئنا لذت مي بريد....:happy:....شايد به هم به اين نتيجه برسيد كه تا به حال فقط وقتتون رو با گروه هاي ديگه به هدر داديد:lol::lol::lol:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
پيشنهاد مي كنم كارهاي اعظم علي رو هم گوش بدين...مطمئنا لذت مي بريد....:happy:....شايد به هم به اين نتيجه برسيد كه تا به حال فقط وقتتون رو با گروه هاي ديگه به هدر داديد:lol::lol::lol:
مهدی جان میشه یه کم بیشتر در موردش توضیح بدی؟ تو چه مایه ایه؟

P.I.T.A

کاربر فعال
لایک‌ها
11

lمن که رفتم گوش دادم دیدم داره وقتم هدر میره lol::lol::lol: :) :) :)

P.I.T.A

کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

زيبايي آهنگهاي ساخته Llewellyn بيشتر به دليل الهام گرفتن سازنده اونها از طبيعت و عناصر جاري در اونه. اون در اهنگهاش از اسطوره ها و داستانهاي باستاني مثل King Arthur هم بهره مي گيره. موسيقي اونو ميشه به نوعي شبيه موسيقي Enya دونست. از آهنگهاي اون براي درمان جسم و روح و روان هم استفاده ميشه و هميشه از اون به عنوان اهنگساز موفق New Age & Relaxation نام مي برند. آلبومهاش هم فروش خوبي دارند و حضور موفقي هم در چارتهاي انگليس و امريكا داشته. براي اطلاعات كاملتر در اين زمينه حتما سري به سايت قشنگش بزنيد : http://www.llewellynandjuliana.com/

lady%20of%20the.jpg

اينم يه نمونه از كارهاش:

Llewellyn - Lady Of The Lake - 03 - Road To Camelot

ممنون Arianna عزیز با معرفی این گروه
آهنگهای قشنگی داره من قبلا Enya , Enigma گوش میدادم
موسیقی های این گروهها تو روح و جسم خیلی تاثیر داره

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون Arianna عزیز با معرفی این گروه
آهنگهای قشنگی داره من قبلا Enya , Enigma گوش میدادم
موسیقی های این گروهها تو روح و جسم خیلی تاثیر داره

خوشحالم كه پسنديديد. البته حتما اون اهنگي رو كه آپلود كردم رو دانلود كرده و گوش كنيد. مطمين باشيد حس خيلي خوبي پيدا مي كنيد. من هم كارهاي Enya و Enigma رو دوست دارم.

amin337

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

اگر کسی اهنگ سریال north60 ( شمال 60) رو بزاره واقعا" ممنون میشوم

با تشکر:wacko:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام تاپیک خیلی خوبی هست...ممنون می شم دوستان به من کمک کنند تا بتونم این آهنگ رو پیدا کنم...
راستش از این آهنگ هیچی یادم نیست فقط یادم هست برای یه خواننده به اسم dido بود که سایت پرشین کارت یه کلیپ فلش ازش گذاشته بود ممنون می شم کمکم کنید پیداش کنم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اگر کسی اهنگ سریال north60 ( شمال 60) رو بزاره واقعا" ممنون میشوم

با تشکر:wacko:
اسم سریال North of 60 ه ...

تم اصلی شمال 60 ... اینجا( یه ذره server اش بازی درمیاره ولی قابل دانلوده )
Walk in the woods ... اینجا ( مال نسخه سینمایی همین سریاله )

پی نوشت : اینجا رو هم چک کنید

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام تاپیک خیلی خوبی هست...ممنون می شم دوستان به من کمک کنند تا بتونم این آهنگ رو پیدا کنم...
راستش از این آهنگ هیچی یادم نیست فقط یادم هست برای یه خواننده به اسم dido بود که سایت پرشین کارت یه کلیپ فلش ازش گذاشته بود ممنون می شم کمکم کنید پیداش کنم

من یه کلیپ از Dido دارم که توی Live8 اجرا کرده و خیلی معروفه ؛ شاید همون باشه که شما میخواین. البته فایل تصویریش خیلی حجیمه و من نمی تونم آپلود کنم ولی mp3 ش رو براتون آپلود کردم، امیدوارم همون باشه: Dido - Live8

تم اصلی شمال 60 ... اینجا ...

مرسی ... خاطرات زنده شد ... این از سریالای محبوبم بود
thumbsup.gif

amin337

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا