• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موشکلات نرم افزاره eMule++

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من از شمادرباره اینکه این eMule بعد از زمانب دیگه بالا نمیاد و خراب میشه و هیچ نو خطا هم نه میده
میشه من رو راهنمای کنید الان 6GB فایل داره باز این ماجرا!!
درزم میخواستم بدونم از دوستان کسی هست که این موشکل براش بروز داده باشه؟
logo.gif

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها خودم پیدا کردم یه فایلی رو دستکاری کردم دوروست شد قوربان این الاق نازم برم
هر کس هر مشکی در باره این برنامه داشت بگه من در خدمتم!
logo.gif

bird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :D
مي خواستم در مورد emule بپرسم كه:
- براي اينكه ما بتونيم از فايل هاي ديگران كه اونو share كردن استفاده كنيم، آيا ما هم حتما بايد يكسري فايل براي استفاده ديگران share كنيم؟
- اگه ما يكسري فايل share بكنيم آيا موقعي كه يكنفر مي خواد از فايل هاي ما استفاده كنه و يا به عبارتي اونا رو دانلود كنه، سرعت اينترنت ما پايين نمي آد؟ منظورم اينه كه وقتي يه نفر مي خواد فايل هاي ما رو دانلود كنه، پس به عبارتي داره از كامپيوتر ما فايل ها آپلود ميشه، پس پهناي باند ما بايد به طور وحشتناكي مصرف بشه.
-معمولا سرعت دانلود با استفاده از اين نرم افزار چجوريه؟ مثلا براي بدست آوردن فايل 2 مگي چقدر زمان بايد صرف بشه؟

-با تشكر فراوان

sQuantum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bird :
سلام :D
مي خواستم در مورد emule بپرسم كه:
- براي اينكه ما بتونيم از فايل هاي ديگران كه اونو share كردن استفاده كنيم، آيا ما هم حتما بايد يكسري فايل براي استفاده ديگران share كنيم؟
- اگه ما يكسري فايل share بكنيم آيا موقعي كه يكنفر مي خواد از فايل هاي ما استفاده كنه و يا به عبارتي اونا رو دانلود كنه، سرعت اينترنت ما پايين نمي آد؟ منظورم اينه كه وقتي يه نفر مي خواد فايل هاي ما رو دانلود كنه، پس به عبارتي داره از كامپيوتر ما فايل ها آپلود ميشه، پس پهناي باند ما بايد به طور وحشتناكي مصرف بشه.
-معمولا سرعت دانلود با استفاده از اين نرم افزار چجوريه؟ مثلا براي بدست آوردن فايل 2 مگي چقدر زمان بايد صرف بشه؟

-با تشكر فراوان

Brid جان نیاز به Shar کردن فایل خاسی نیست ولی تا وقتی شما داری یک فایل رو دانلود می کنید اگر کس دیگری هم همون فایل رو درخاصت کند از هون مقدار که شما مثلا 70% دانلود کردید Shar میشه! میزان دانلود و آپلود شما دست خود شماست نمی تونید آپلود رو قط کنید ولی میتونید به اندازه قابل توجهی کم کنید که سرعت شما رو نگیره!
آخرین سرعت دانلود در eMule 100Kps هست و آپلود هم 24Kps که تا 1Kps کم کنی که به نصبت ان سرعت دانلود هم کم میشه.
باز اگه سوال داشتی من در خدمتم!!

بالا