گربه ها دیگه مال موش گرفتن نیستن نسل اندر نسل غذای حاضر اماده براشون محیا شده دیگه ژن وحشی بودن و شکار توشون کمرنگ شد از اونور حکایت موشها نسل اندر نسل خوردنو خوابیدنو گنده تر شدنو لات تر دیگه کارشون به جایی رسید که برا گربه ها هم خط و نشون میکشنیه گربه قلچماق پیدا کن حله!
Sent from my A5300 using Tapatalk
مرگ موش استفاده کردی ؟
سعی کن بگیریش و ببری بیرون ولش کنی
میتونی از نایلون یه تله بسازی که گیر کنه و ببری تو خیابون یا بیابون آزادش کنی
درسته انسان حس بدی نسبت به موش داره ولی اون هم موجوده زنده هست حقش نیست بخاطر طبیعتش کشته بشه
میدونه طریقه استفاده مرگ موش چه جوریه دیگهآره! نخورد:|
آره میدونم! موش عجیبیه براش پفک بدون مرگ موش هم گذاشتیم حواسمون هم بود که پفکه رو لمس نکنیم و از توو پاکت بریزیم ولی نخورد!میدونه طریقه استفاده مرگ موش چه جوریه دیگه
مرگ موش که نمیخوره باید رو پفک ی چیزی اون هم به مقدار خیلی کم بریزی به طوری اون ماده غذایی رنگ خودش رو حفظ کنه .
آره یکی از فامیلای ما هم از طریق اینترنت خریده بود راضی بود از دستگاهه. خونه شون قدیما خیلی موش میومد ولی الان دیگه خبری نیست.اولین باره میشنوم موش اینهمه شکم سیر!... احتمالا از جایی حسابی تغذیه میشه...فقط خدا نکنه بچه دار بشه...موش حیوون کثیفیه اصلا بهش رحم نکن...یه چسب خوب بگیر وسطشم انواع چیزایی که موشا دوست دارن بریز...بزار جایی که رد میشه.. محاله گیر نیوفته..ولی تله موش از همه بهتره...
من که مرگ موش بالای پشت بوم ریختم نسلشون از بین رفت...یه دستگاهایی همش تبلیغ میکنن میزنن تو دوشاخ برق..میگن موش فراری میشه...تا حالا نشنیدم الکیه یا کاربرد داره...
بعدشم دیگه راهی وجود نداره!
چسب همون چسب قدیمهفقط اگه یه وقت چسب موش گرفتی رو کارتن نریزی...چون بعداز چند ساعت به خورد خود کارتن میره...چسبا دیگه چسبای قدیم نیست...من یه موش حامله!! که سنگینو کنده دیگه...جلوی چشمام از روی 5...6 تا تله چسبی که درست کرده بودم رد شد...یادمه 4...5 ساله قبل چسبا واقعا چسب بودن...با یه ذره ش سه چهار تارو گرفتم...الان فقط تله موش...مرگ موشم بدیش اینه میخوره و میره یه جایی میمیره بوش دنیارو ور میداره...
چسپ موش عالیه به شرطی که چیز خوبی گیر بیاد..جدیدنم یه چیزایی اومده میزنی به دوشاخ برق ووووو
دستگاهه خیلی خوبهاولین باره میشنوم موش اینهمه شکم سیر!... احتمالا از جایی حسابی تغذیه میشه...فقط خدا نکنه بچه دار بشه...موش حیوون کثیفیه اصلا بهش رحم نکن...یه چسب خوب بگیر وسطشم انواع چیزایی که موشا دوست دارن بریز...بزار جایی که رد میشه.. محاله گیر نیوفته..ولی تله موش از همه بهتره...
من که مرگ موش بالای پشت بوم ریختم نسلشون از بین رفت...یه دستگاهایی همش تبلیغ میکنن میزنن تو دوشاخ برق..میگن موش فراری میشه...تا حالا نشنیدم الکیه یا کاربرد داره...
بعدشم دیگه راهی وجود نداره!
رها کن این مظلوم و رنگ متفاوتش با موش های معمولی نشان دهنده ی قدرتش ! :general404:اینم شکار ما
هر چی ابر دور کولر بود خورده بود
لامصب با موشایه دیگه فرق داره
چه خوشکلم هستم :general601:
باید برم یه جای دور ولش کنم بره پی زندگیش گوناه داره
مشاهده پیوست 709206 مشاهده پیوست 709207