• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مونیتور کردن پرینتر

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان...من در محل کارم تعداد زیادی پرینتر دارم و نرم افزاری میخوام که بتونم اونها رو تحت نظر بگیرم و مهم ترین چیزی هم که میخوام بهم گزارش بده اینه که مثلا فلان پرینتر چند صفحه در روز پرینت گرفته و اگه بطور مشترک با سیستم های دیگه استفاده میشه میخوام نام کاربری و تعداد صفحات پرینت شده توسط اون رو هم بهم گزارش کنه.اگه تحت شبکه باشه و سروری بهتره!یه نرم افزاری هست به نامEz Printer Tracker Pro ولی متاسفانه کرکش رو گیر نیوردم هرچی گشتم و بدون رجیستر هم ناقص کار میکنه و فقط تا چند job رو توی گزارش ها ثبت میکنه.این نرم افزار واسمون حیاتیه!هرکی راهنمایی خوبی بکنه پیش من شیرینی داره!:happy:

Last edited:

asal1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...من در محل کارم تعداد زیادی پرینتر دارم و نرم افزاری میخوام که بتونم اونها رو تحت نظر بگیرم و مهم ترین چیزی هم که میخوام بهم گزارش بده اینه که مثلا فلان پرینتر چند صفحه در روز پرینت گرفته و اگه بطور مشترک با سیستم های دیگه استفاده میشه میخوام نام کاربری و تعداد صفحات پرینت شده توسط اون رو هم بهم گزارش کنه.اگه تحت شبکه باشه و سروری بهتره!یه نرم افزاری هست به نامEz Printer Tracker Pro ولی متاسفانه کرکش رو گیر نیوردم هرچی گشتم و بدون رجیستر هم ناقص کار میکنه و فقط تا چند job رو توی گزارش ها ثبت میکنه.این نرم افزار واسمون حیاتیه!هرکی راهنمایی خوبی بکنه پیش من شیرینی داره!:happy:

من توي يك كافي نت توي اصفهان رفتم. با كمال تعجب توي فيشي كه براي من صادر شده بود ديدم كه تعداد پرينتي كه گرفتم هم توي فيشم درج شده. نمي دونم با چه نرم افزاري كار مي كردن. ولي اون نرم افزاري كه اونا استفاده مي كنن پرينت ها رو توي شبكه تشخيص مي ده و مي فهممن كه كدو م سيستم پرينت زده و چند تا پرينت گرفته.

آدرس سايت اين كافي نت اينه. مي تونين ازشون بپرسين چه برنامه اي استفاده مي كنن.

http://www.esf-arshia.blogfa.com/

نمونه قبض هاي صادر شده هم توي سايتشون هست.

بالا