• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مووبل تایپ فارسی نسخه 3.16 (همراه با تاریخ شمسی)

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
مووبل تایپ فارسی نسخه 3.16 (همراه با تاریخ شمسی )

رو می تونید همکنون دانلود کنید ! این کد رو می تونید مستقیما بروی فضای خود منتقل و نصب نمائید !

جهت دانلود از لینک روبرو استفاده کنید ! http://www.salehnia.ws/mt_farsi_3.16.zip

امیدوارم لذت ببرید ! امکان داره که قالب مووبل تایپ هم قرار بدم توی سایت .. انشالله !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از weblog_nevis :

رو می تونید همکنون دانلود کنید ! این کد رو می تونید مستقیما بروی فضای خود منتقل و نصب نمائید !

جهت دانلود از لینک روبرو استفاده کنید ! http://www.salehnia.ws/mt_farsi_3.16.zip

امیدوارم لذت ببرید ! امکان داره که قالب مووبل تایپ هم قرار بدم توی سایت .. انشالله !
اين ماجراش چيه؟

چيش فارسي شده؟ ذاتا شمسيه يا با استفاده از پلاگين و اينجورچيزا ظاهرش شمسي شده؟

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اين با نسخه هايي كه عزيز داده فرق ميكنه ؟؟؟ plzzzz شفافگري كن !!!

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از shifte shab :
اين با نسخه هايي كه عزيز داده فرق ميكنه ؟؟؟ plzzzz شفافگري كن !!!
نه فایل فارسی سازش ماله عزیز است . من دیدم ایشون 3.15 دارن من 3.16 UPLOAD کردم گذاشتم بقیه هم بدون ثبت نام دانلود کنم .

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از weblog_nevis :
نه فایل فارسی سازش ماله عزیز است . من دیدم ایشون 3.15 دارن من 3.16 UPLOAD کردم گذاشتم بقیه هم بدون ثبت نام دانلود کنم .

مرسی. راستی :

فارسي ساز MT مستقل از ورژن MT هست و روی تمام نسخه های 3 به بالای MT به درستی کار می کنه

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azizaa :
مرسی. راستی :

فارسي ساز MT مستقل از ورژن MT هست و روی تمام نسخه های 3 به بالای MT به درستی کار می کنه
خیلی جالبه ! ( حالا میگردم امکانات بهتری بهش اضافه میکنم )

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا خيرت بده بالاخره كي پيدا شد به داد ما رسيد
6.GIF

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
دارم یک فکرای میکنم ... فلا اسم ماه ها رو فارسی کردم (کار ساده ای هست) دام یک جوری فرمول ماه های شمسی رو جای می دم !

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از weblog_nevis :
دارم یک فکرای میکنم ... فلا اسم ماه ها رو فارسی کردم (کار ساده ای هست) دام یک جوری فرمول ماه های شمسی رو جای می دم !
نه حاجی! به این سادگی‌ها نیست. باید سیستم تاریخ ام‌تی عوض بشه. فکر کنم احتیاج به پرل‌نویسی باشه!

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azemati :
نه حاجی! به این سادگی‌ها نیست. باید سیستم تاریخ ام‌تی عوض بشه. فکر کنم احتیاج به پرل‌نویسی باشه!

پرل نويس آشنا سراغ دارم (خودم با PHP دم خور ترم )
.... میگم این عزیز آقا می گفت اگه MT بخریم واسمون تارخ شمسی هم میزنن . من میگم بیاید پول روی هم بزاریم یکشو بخریم (مستر کارت دارم ) بعد دم به ساعت هر چی خواستیم طلب کنیم ( یک تیر واسه همه ملت شریف وبلاگ نویس ) !

ميگم اين MT رو دستکاری کردیم ماه هاش فارسی شد جریان غیر اخلاقی پیش نیاد ( :blink: حساسیت به Copyright )

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از weblog_nevis :
پرل نويس آشنا سراغ دارم (خودم با PHP دم خور ترم )
.... میگم این عزیز آقا می گفت اگه MT بخریم واسمون تارخ شمسی هم میزنن . من میگم بیاید پول روی هم بزاریم یکشو بخریم (مستر کارت دارم ) بعد دم به ساعت هر چی خواستیم طلب کنیم ( یک تیر واسه همه ملت شریف وبلاگ نویس ) !

ميگم اين MT رو دستکاری کردیم ماه هاش فارسی شد جریان غیر اخلاقی پیش نیاد ( :blink: حساسیت به Copyright )
مشكل اينجاست كه مثلا ماه مي با ارديبهشت ست نيست كه! ممكنه وقتي اون تموم مي‌شه تازه اواسط ارديبهشت باشيم يا برعكس!

30morgh.net

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azemati :
مشكل اينجاست كه مثلا ماه مي با ارديبهشت ست نيست كه! ممكنه وقتي اون تموم مي‌شه تازه اواسط ارديبهشت باشيم يا برعكس!
آره این هم هست !
خوب نمیشه با مطالعه دقیق پلاگینی که iranetsol.com نوشتن و الان مورد استفاده خود ما هم قرار گرفته (خودم رو میگم) نمیشه کاری کرد ؟! یا از همین دوست عزیز (iranetsol.com ) کمک بگیریم !

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از weblog_nevis :

چرا لینکش کار نمیکنه؟
25.gif

بالا