electronic
Registered User
دوستان سايت اصلي مووبل تايپ موردي داره كه بعضي جاها فيلترش كردن؟
دستت درد نکنه.واقعا" که! اسم آی اس پیشونم گذاشتن یاهو! جدا" که یاهو هستن.به نقل از hwt :نه فقط از روي ابله بودنشون اينكارو كردن من الان لينك بدون فيلترشو برات ميزارمو
نه همه جا فيلترش كردن .به نقل از electronic :دستت درد نکنه.واقعا" که! اسم آی اس پیشونم گذاشتن یاهو! جدا" که یاهو هستن.
دستت درست.به نقل از hwt :نه همه جا فيلترش كردن .
راستي اينو بايد با winzip باز كني
خیلی وقت هم هست همه جا فیلترش کردن!به نقل از electronic :دوستان سايت اصلي مووبل تايپ موردي داره كه بعضي جاها فيلترش كردن؟
خواهش ميشه . قابل شما رو نداره . شايد به اون اي اس پي هنوز دستورش صادر نشده:blink:به نقل از electronic :دستت درست.والا دیشب با هزاره وصل بودم اصلا" فیلتر نشده بود.به هر حال....
پس این آی اس پی هزاره دست همارا رو از پشت بسته.جدا" که خطوط ارتباطیشون سریع و بی نقصه چیزای خوب و بدیهی رو هم بی خودی فیلتر نمی کنه.به نقل از kasra_kh :خیلی وقت هم هست همه جا فیلترش کردن!
(برا من فیلتر نیست البته)
می گم یه فکس بزنم مخابرات خدا رو خوش نمیاد!به نقل از hwt :خواهش ميشه . قابل شما رو نداره . شايد به اون اي اس پي هنوز دستورش صادر نشده:blink:
به نقل از aaber_piade :از سر ابله بودن فيلتر نشده، يک حرکت کاملا با هدف هست!
البته منم مشکوک شدم منتهی قبلا" با mt سر و کار نداشتم اما از امروز صبح دیدم فیلتر شده.یعنی دلیلش چی می تونه باشه؟ اصلا" کسی مفاد آیین نامه ی فیلترینگ مخابرات رو می دونه؟ به هر حال باید یه قاعده داشته باشن واسه نمیشه که سلیقه ای عمل کرد.(کما اینکه خیلی از سایتها سلیقه ای فیلتر می شن.)به نقل از aaber_piade :از سر ابله بودن فيلتر نشده، يک حرکت کاملا با هدف هست، من تمام سايت هايي که پر از منابع در مورد MT هستن رو هم به شکل فيلتر شده مي بينم، منتها چون الان توي خونه ما سنگ بزرگ و گرد نيست که من بشينم روش و فکر کنم نمي تونم تحليل بهتري بدم، باز خدا پدر احسان رو بيامرزه که با اتکا بر مچ دست که ميذاشت زير چونه اش مي تونست عميقا فکر کنه..
عابر منحرف کننده بحث!
درسته فعلا يا اون پرتكل مشكل دارنبه نقل از azizaa :درسته. خیلی بوداره!
ولی یک نکته است و اونم اینکه لینک دانلود مووبل تایپ رو نمی تونن هیچ وقت فیلتر کنن چون از پروتکل HTTPS استفاده می کنه:
https://secure.sixapart.com/t/account
يكي ميگفت واسه اينه كه ملت كمتر سايت و وبلاگ درست كنن. راست و دروغش با خودش.به نقل از aaber_piade :از سر ابله بودن فيلتر نشده، يک حرکت کاملا با هدف هست، من تمام سايت هايي که پر از منابع در مورد MT هستن رو هم به شکل فيلتر شده مي بينم، منتها چون الان توي خونه ما سنگ بزرگ و گرد نيست که من بشينم روش و فکر کنم نمي تونم تحليل بهتري بدم، باز خدا پدر احسان رو بيامرزه که با اتکا بر مچ دست که ميذاشت زير چونه اش مي تونست عميقا فکر کنه..
عابر منحرف کننده بحث!
اگه اينطوره كه چرا وردپرس فيلتر نيست؟به نقل از mAmluX :چون اين سيستم خيلي فرا گير شده
شايد با اين کارشون بخوان مانع فعاليت بچه ها براي ايجاد هر نوع سايتي بشن
شايد بخوان بچه ها کمتر تو اينترنت فعاليت داشته باشند
شايد ........
نميدونم
پس جنبش نرم افزاری چی میشه؟ خلاف رای ****؟!به نقل از azemati :يكي ميگفت واسه اينه كه ملت كمتر سايت و وبلاگ درست كنن. راست و دروغش با خودش.
حالا فرض كنيد واقعا به همين دليل فيلتر كرده باشن. يعني واقعا اينها اينقدر بچهگونه فكر ميكنن؟!