• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميخوام تو 3 تا هايپ سرمايه گذاري كنم! كمك

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ميخوام تو 3 تا هايپ سرمايه گذاري كنم! هر كي كه تا حالا اين كار رو كرده و واقعا پول گرفته بياد رفرال بده!

يه توضيح مختصر و مفيد هم راجب كار سايت بده!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از roozbeh :
ميخوام تو 3 تا هايپ سرمايه گذاري كنم! هر كي كه تا حالا اين كار رو كرده و واقعا پول گرفته بياد رفرال بده!

يه توضيح مختصر و مفيد هم راجب كار سايت بده!
روزبه جان تو که اون اول منو مخره کردی پس چی شد در ضمن فکر نکنم این حرفی که زدی یه جوریه ببین به نظر من رو هایپهایی که 1 یا 2 درصد میدن سرمایه گذاری نکن چون این طول عمرشون زیاده اماحساب کنی اگه دو ماهم باز باشن پولتو در نمیاری
ببین یایتهای با سود 3 در صد به بالا که خیلی جدیدا یعنی روز اول یا دومشون باشه و اسکریپت داشته باشن نه فقط یه صفحه و اسکریپت تکراری هم نباشه یعنی مثل سایتهای دیگه من خودم چند تا جدید میشناسم اما نمیگم یه موقع بد در می آید میگی من گفتم اما این کار ریسک داره دیگه اما اگه به اینیی که من گفتم دقت کنی ریسکش کم میشه
حالا چند تارو این پایین میگم البته بدون رفال که فک نکنی میخوام زیر مجموعه من شی
یکیش اینه جدید هست اسکریپت خوبی هم داره
http://www.gisyst.com
http://www.vip-hyip.net
همینارو گفتم اگه کاری داشتی بگو

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
ميشه راجب اين 2 تا سايت يكم بيشتر توضيح بدي كه كارشون چه طوريه؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ببسین اینا کار ندارن که همه کلاه بردارن یعنی پول رو از بعدی میگیرن میدن به قبلیها
فقط ما تو هایپ باید زرنگ باشیم با چیزهایی که من گفتم
چون همه اینجوری هستن اگه زود پول بزاری و چیزهایی که گفتم رو رعایت کنی احتمل موفقیت زیاده

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
آدم بايد تو جايي سرمايه گذاري كنه كه امنيت كاري داشته باشه!
من كلا بي خيال شدم!

من در هفته پول خوبي دارم از گلد ماين ميگيرم! به نظر خودم ديگه خيلي چسبيدم به گلد ماين! ميخواستم پول هام رو جايهاي ديگه هم پخش كنم! ولي هايپ ها كه همشون شكم دردن!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از roozbeh :
آدم بايد تو جايي سرمايه گذاري كنه كه امنيت كاري داشته باشه!
من كلا بي خيال شدم!

من در هفته پول خوبي دارم از گلد ماين ميگيرم! به نظر خودم ديگه خيلي چسبيدم به گلد ماين! ميخواستم پول هام رو جايهاي ديگه هم پخش كنم! ولي هايپ ها كه همشون شكم دردن!
آره اینجورین دیگه خلاصه
اگه امنیت میخوای همون استادیو ترافیک بهتره حالشم نداری میتونی بدی ادمین برات سورف کنه مه روزی 0.7 در صد بگیری

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
خوب كاري كردي بي خيال هايپ شدي

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
روزبه جان چي شده گلد ماين چي شده اومدي سراغ اينا
مي گفتي اينا خوب نيست :blink:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahiar0 :
روزبه جان چي شده گلد ماين چي شده اومدي سراغ اينا
مي گفتي اينا خوب نيست :blink:
مي خواستم يه تستي رو اينا هم كنم!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از m_amin :
آره اینجورین دیگه خلاصه
اگه امنیت میخوای همون استادیو ترافیک بهتره حالشم نداری میتونی بدی ادمین برات سورف کنه مه روزی 0.7 در صد بگیری
شما تاييدش ميكني؟ سورف كردن چه قدر در روز وقت ميگيره؟؟؟
كمترين و بيشترين مبلغ عضويتش رو هم لطفا بگو! :)

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام روزبه جان

خوب من با يك سيستمي كار مي كنم كه خيلي خوب داره جواب ميده. خيلي از سيستم ها داراي شرايط خاصي هستند يك سري مثل 90 در صد هايپ ها كلاهبردارند.در يك سري ديگر مثل گلدكويست و گلدماين امكان عضوگيري اينترنتي(حتي در كشور خودمون) در آن ها بسيار سخت و يا عملا ناممكن و در نتيجه مجموعه دير رشد مي كند و شما ديرتر به درآمد مي رسيد و تازه مشكلاتي از قبيل پرزنت و اين جور مسايل را داريد.يك سري سايت ها هم درآمد كمي به شما ميدهند مثل paid to click,read e-mail ها. اما سيستمي كه من با آن كار مي كنم اين مشكلات را ندارد.شما مي توانيد توضيحات بيشتر به زبان فارسي را در اينجا:
http://www.e-gold4u.com/empowerismp.html

ببينيد.

موفق باشيد

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از egold4ucom :
سلام روزبه جان

خوب من با يك سيستمي كار مي كنم كه خيلي خوب داره جواب ميده. خيلي از سيستم ها داراي شرايط خاصي هستند يك سري مثل 90 در صد هايپ ها كلاهبردارند.در يك سري ديگر مثل گلدكويست و گلدماين امكان عضوگيري اينترنتي(حتي در كشور خودمون) در آن ها بسيار سخت و يا عملا ناممكن و در نتيجه مجموعه دير رشد مي كند و شما ديرتر به درآمد مي رسيد و تازه مشكلاتي از قبيل پرزنت و اين جور مسايل را داريد.يك سري سايت ها هم درآمد كمي به شما ميدهند مثل paid to click,read e-mail ها. اما سيستمي كه من با آن كار مي كنم اين مشكلات را ندارد.شما مي توانيد توضيحات بيشتر به زبان فارسي را در اينجا:
http://www.e-gold4u.com/empowerismp.html

ببينيد.

موفق باشيد
راستش اول ميخواستم بيام عضو بشم! 25 دلار كه پولي نست! ولي زورم مياد ماهيانه 20 دلار حق آبونمان بدم!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از roozbeh :
شما تاييدش ميكني؟ سورف كردن چه قدر در روز وقت ميگيره؟؟؟
كمترين و بيشترين مبلغ عضويتش رو هم لطفا بگو! :)
ببین تقریبا میشه گفت بهترین سایتی که داره کار میکنه همینه
ببین 120000 تا عضو تعداد کمی نیست
بعدم گفتم که حدود 40 دقیقه طول میکشه سورفش واگه بخوای میتونی بدی ادمین برات سورف کنه
واسه عضویت هم 10 دلار بت میده کارتو شروع کنی و کمترین اپگرید هم 10 دلار هت و بیشترین 15000$ مثلا اگه 100 دلار بزاری
اگه خودت هر روز سورف کنی 30 دلار سره ماه بت پرداخت میکنه
اگه بدی ادمین
ماهی 21 دلار بت میده چیزه دیگه خواستی بپرس

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از m_amin :
ببین تقریبا میشه گفت بهترین سایتی که داره کار میکنه همینه
ببین 120000 تا عضو تعداد کمی نیست
بعدم گفتم که حدود 40 دقیقه طول میکشه سورفش واگه بخوای میتونی بدی ادمین برات سورف کنه
واسه عضویت هم 10 دلار بت میده کارتو شروع کنی و کمترین اپگرید هم 10 دلار هت و بیشترین 15000$ مثلا اگه 100 دلار بزاری
اگه خودت هر روز سورف کنی 30 دلار سره ماه بت پرداخت میکنه
اگه بدی ادمین
ماهی 21 دلار بت میده چیزه دیگه خواستی بپرس
100 دلار زياده براي شروع! نمي دونم چرا نميتونم اعتماد كنم به اين سايت ها!
از كم ميخوام شروع كنم!
با چه مبلغ هايي ميشه عضو شد؟؟؟؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از roozbeh :
100 دلار زياده براي شروع! نمي دونم چرا نميتونم اعتماد كنم به اين سايت ها!
از كم ميخوام شروع كنم!
با چه مبلغ هايي ميشه عضو شد؟؟؟؟؟؟
گفتم که مینیموم 10 دلار هست اما تا
پول به 100 نرسیده سودت باید جمع شه رو اون 20 دلار تا 100 برسه از اون موقع میتونی برداشت کنی
حداقل 10 دلار هست

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از m_amin :
گفتم که مینیموم 10 دلار هست اما تا
پول به 100 نرسیده سودت باید جمع شه رو اون 20 دلار تا 100 برسه از اون موقع میتونی برداشت کنی
حداقل 10 دلار هست
يعني يه پولي ميدي واسه عضويت! حداقل پرداختش هم 100 دلاره؟ شما عضو بودي؟ پول گرفتي؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
راستش اول ميخواستم بيام عضو بشم! 25 دلار كه پولي نست! ولي زورم مياد ماهيانه 20 دلار حق آبونمان بدم!
سلام روزبه جان
همون طور كه قبلا هم گفتم اين پرداخت ماهيانه براي اين سيستم مزيت است نه عيب زيرا كه شما براي ورود هر نفر(كه قطعا نمي خواهد زير مجموعه ها و پورسانت هايش را از دست بدهد) هر ماه درآمدي پيدا مي كنيد.ساده تر بگويم يعني اين كه به ازاي ورود يك نفر به سيستم بارها و باره پورسانت مي گيريد.اگر دقت كنيد اگر شما 3 نفر زير مجموعه مستقيم(فقط) داشته باشيد ديگر نيازي به پرداخت حق عضويت به طور ماهانه نيستيد و حق عضويت شما از محل پرداختي حق عضويت آن 3 نفر تامين خواهد شد.
موفق باشيد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از roozbeh :
يعني يه پولي ميدي واسه عضويت! حداقل پرداختش هم 100 دلاره؟ شما عضو بودي؟ پول گرفتي؟
نه بابا چقدر دیر میگیری
میگم اصلا میتونی پول ندی با همون 10 دلار که بهت میده کار کنی اما اونجوری چیزی گیرت نمیاید در ضمن تا اون اپگریدت به 100 دلار نرسه پول رو به حسابت نمیریزه یعنی برات جمع میکنه تا 100 دلار بشه
من گفتم اگه میخوای 100 دلارو همون اول بزار که از ماه اول پولتو بفرسته به حسابت سره ماه نخواستی هم نزار

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از m_amin :
نه بابا چقدر دیر میگیری
میگم اصلا میتونی پول ندی با همون 10 دلار که بهت میده کار کنی اما اونجوری چیزی گیرت نمیاید در ضمن تا اون اپگریدت به 100 دلار نرسه پول رو به حسابت نمیریزه یعنی برات جمع میکنه تا 100 دلار بشه
من گفتم اگه میخوای 100 دلارو همون اول بزار که از ماه اول پولتو بفرسته به حسابت سره ماه نخواستی هم نزار
گرفتم!

بالا