• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميشه كمكم كنيد

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان من مي خواستم يه عكس چاپ شده با سايز تقريبا 6*7 به سايز 20*25 تبديل كنم اطلا ميتونم اين كارو بكنم شدني هست يعني ميشه يه كاري كرد كه كيفيت زياد تابلو نشه

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان من مي خواستم يه عكس چاپ شده با سايز تقريبا 6*7 به سايز 20*25 تبديل كنم اطلا ميتونم اين كارو بكنم شدني هست يعني ميشه يه كاري كرد كه كيفيت زياد تابلو نشه

یعنی دوباره اسکنش کنی ؟!!!

اگه دوباره اسکنش کردی این کارو بکن ...

از منوی Help قسمت Resize Image رو انتخاب کن بعد گزینه Print بعد گزینه Next بعد اندازه عکسی که میخوای پرینت کنی به اینچ یا سانتیمتر بعد گزینه Next بعد LPI رو گزینه Other بعد عدد 300 رو تایپ کن ...

و بعد هم Level رو روی 2X بزار و بعد گزینه Finish حالا عکست به اندازه دلخواه در آمده بدون اینکه کیفیتش پائین بیاد یا تعداد پیکسل هاش در سایز بالا مشخص بشه !!!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
با سلام
از راهنمايي تون ممنونم يه در خوسات ديگه هم داشتم به يه عكس غروب آفتاب روي دريا درسايز مناسب براي همون عكسه نياز دارم
البته راستش مي خواهم عكس يه مرحوم رو بزرگ كنم وتقريبا حالت پوستري بهش بدم يعني اينكه خيلي ساده نباشه شما چه نوع طرحي رو پيشنهاد مي كنيد

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
آقا دمت گرم
خيلي باحال بود كار مو را انداخت راستي نطري درباره اون عكسي كه مي خوام درست كنم نداريد همون طرح غروب خوبه
سلیقه ای ه ، طرح غروب هم قشنگ و دلگیر کننده است !

بالا