• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ميل ياهوم پريد !!!

warmwind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه ميل ياهو داشتم که به دليلي پاکش کردم. حالا ياهو نمي ذاره دوباره بگيرمش . مي خواستم ببينم کسي مي دونه تا چند وقت ياهو نمي ذاره اون آدرس رو بگيرم. (قبلانا که فکر کنم 4 ماه بود.) کسي مي دونه ؟؟/؟

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از warmwind :
سلام من يه ميل ياهو داشتم که به دليلي پاکش کردم. حالا ياهو نمي ذاره دوباره بگيرمش . مي خواستم ببينم کسي مي دونه تا چند وقت ياهو نمي ذاره اون آدرس رو بگيرم. (قبلانا که فکر کنم 4 ماه بود.) کسي مي دونه ؟؟/؟
من خوب نفهمیدم میشه واضح تر توضیح بدی

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله یاهو برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی آی دی های پاک شده رو تا چند ماه می بنده!

اندیشه کن که شما امروز آی دی ایت را پاک می کنی ، فردا یک نفر که شما را می شناسد می آید همان آی دی دیروز شما را ثبت می کند و تا زمانی که همه آشنایان شما بفهمند آن آی دی شما نیست با آن آی دی چه کارها که نمی تواند بکند!
285.gif

warmwind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خيلي ممنون از جوابتون، من خودم مي دونم که به دليل مسايل امنيتي ياهو اجازه نمي‌ده که تا چند وقت اون آدرس دوباره فعال بشه ، اما مي خواستم بدونم اين قضيه تا چند وقت طول مي کشه.
مجدداً‌ تشکر

(توضيحات بيشتر : ياهو چند وقتيه که اجازه مي ده يه آدرس ديگه به صورت alias براي boxت تعريف کني که مي توني توش مثل gmail از dot(.) هم استفاده کني. من يک alias براي يکي از ميل هام تعريف کرده بودم ، اما به نظرم رسيد که بايد اون آدرس رو به يکي ديگه از ميل هام اختصاص مي دادم جون رسمي تر بود. لذا اونو پاک کردم. اما وقتي رفتم که با يه box ديگه بگيرم ياهو اين جازه رو به من نداد و گفت اين آدرس در دسترس نيست.)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
4 ماه باید باشه!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من 7 ماه پیش آیدی transtrax رو که داشتم پاک کردم! از اون موفع با یه آیدی دیگه اددش کردم همچنان آنلاین مونده ولی پاک هم شده ها یعنی کار نمیکنه! نمیشه هم دوباره اون نامو گرفت! کلا قاطیه

warmwind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون . merci beaucoup!

بالا