• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مي خواهم vb.net2003 و delphi2006 را آنلاين بخرم، اما سايتي پيدا نمي كنم.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من مي خواهم چند نرم افزار را كه نتوانسته ام از فروشگاه هاي كامپيوتري در دسترسم پيدا كنم، به صورت آنلاين (CD يا DVD) بخرم، اما هر چه مي گردم سايتي كه اينها را داشته باشد پيدا نمي كنم، لطفاً اگر سراغ داريد راهنمايي كنيد:
1- VB.net 2003
2- Crystal Reports 9
3- Borland Delphi 2006
4- آموزش ساخت سي دي هاي آموزشي

خيلي ممنون

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
خيلي ممنون، اما اينها كه همه سايتهاي خارجي بودند، من به عنوان يه كاربر ايراني، امكان خريد از اونها رو چطور ميتونم داشته باشم؟

ضمناً منظورتون رو از اين كه «نكنه كرك شده مي خواهيد» متوجه نشدم. ظاهراً شما توي ايران زندگي نمي كنيد. آخه اينجا همه سي دي ها يا كرك شده هستند يا به طور غير قانوني كپي مي شوند. نكنه شما اوريجينال مي خريد؟ يا شايد هم من منظورتون رو درست متوجه نشدم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خيلي ممنون، اما اينها كه همه سايتهاي خارجي بودند، من به عنوان يه كاربر ايراني، امكان خريد از اونها رو چطور ميتونم داشته باشم؟

ضمناً منظورتون رو از اين كه «نكنه كرك شده مي خواهيد» متوجه نشدم. ظاهراً شما توي ايران زندگي نمي كنيد. آخه اينجا همه سي دي ها يا كرك شده هستند يا به طور غير قانوني كپي مي شوند. نكنه شما اوريجينال مي خريد؟ يا شايد هم من منظورتون رو درست متوجه نشدم.
توی بیمس سر بزن به BOULDER بگو من فرستادمت، آدرس فروشگاهش رو یادم نیست. حتما همه اینها رو داره، میتونی از اینترنت بخری.

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ولی اگه به جای VB.net خریدن یه Visual Studio.net بخرید فکر کنم هم راحت*تر گیر بیاد هم از نظر قیمت تموم شده چندان فرقی نداشته باشه.
بعد هم خب چرا 2003؟ 2005ش رو بخرید بهتر نیست؟
راستی اگه تهران هستید یه جا آدرس بدم.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
عزیز دل برادر اینا همش توی بازار مثل مور و ملخ ریخته ! اذیتمون نکن دیگه ! حالا ممکنه cd فروش های کنار خیبابون نداشته باشن ولی تو بازار رضا از هر cd فروشی سراغش رو بگیری بهت میدن .

وژال استدیو رو بگیری بهتره ولی حتی VB.net و کریستال ریپرت هم cd هاش هست !

ببنیم جدی میخوای نزدیک 1 میلون تومن پول بدی همه اینا رو بخری ؟؟
500 تومنش رو بده من من فردا با پیک میفرستم در خونت ! :)

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
از راهنمايي همگي ممنونم. اين كه گفتيد دنبال Visual Studio* بگردم فكر خوبي بود. بالاخره سي دي هاي دلخواهم رو پيدا كردم. اما ظاهراً خريد اينترنتي مقرون به صرفه نيست.

در واقع من با توجه به اين كه قيمت خريدهاي اينترنتي رو تقريباً مساوي قيمت بازار مي ديدم خواستم در هزينه رفت و برگشت به بازار صرفه جويي كنم. اما وقتي روي گزينه «خريد» يكي از سي دي ها كليك كردم ديدم 500 تومن بابت حق بيمه، 1900 تومن بابت حق سرويس و 1500 تومن هم بابت هزينه پستي به قيمتش اضافه شد، كه اصلاٌ نمي صرفيد. همون بهتر كه از بازار بخرم.

در ضمن اون دوستي كه پرسيدند واقعاً ميخوام 1 ميليون تومن بابت خريد اين سي دي ها بدهم، نميدونم قيمت هاشون رو از كجا مي گيرند. اما تا اونجايي كه ما مي دونيم اگر همه موارد دلخواه را كه ذكر كرديم از اينترنت هم بخريم مجموعاً 30 هزار تومن نخواهد شد.

خيلي متشكرم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوستان
از راهنمايي همگي ممنونم. اين كه گفتيد دنبال Visual Studio* بگردم فكر خوبي بود. بالاخره سي دي هاي دلخواهم رو پيدا كردم. اما ظاهراً خريد اينترنتي مقرون به صرفه نيست.

در واقع من با توجه به اين كه قيمت خريدهاي اينترنتي رو تقريباً مساوي قيمت بازار مي ديدم خواستم در هزينه رفت و برگشت به بازار صرفه جويي كنم. اما وقتي روي گزينه «خريد» يكي از سي دي ها كليك كردم ديدم 500 تومن بابت حق بيمه، 1900 تومن بابت حق سرويس و 1500 تومن هم بابت هزينه پستي به قيمتش اضافه شد، كه اصلاٌ نمي صرفيد. همون بهتر كه از بازار بخرم.

در ضمن اون دوستي كه پرسيدند واقعاً ميخوام 1 ميليون تومن بابت خريد اين سي دي ها بدهم، نميدونم قيمت هاشون رو از كجا مي گيرند. اما تا اونجايي كه ما مي دونيم اگر همه موارد دلخواه را كه ذكر كرديم از اينترنت هم بخريم مجموعاً 30 هزار تومن نخواهد شد.

خيلي متشكرم
ایشون فکر کردن میخوای از خارج اوریجینالش رو بخری، منم اول همین فکرو کردم :d

بالا